Αλλα πραγματικα ομως Ελενη!
Τικερ θα αλλαξω με το αυριανο ζυγισμα το πρωι.Καλο βραδυ!
Printable View
Αλλα πραγματικα ομως Ελενη!
Τικερ θα αλλαξω με το αυριανο ζυγισμα το πρωι.Καλο βραδυ!
Σ'ευχαριστω Ελενη μου! Αντε να το δω! Να μου φτιαξει η διαθεση..Quote:
Originally posted by eleni1201
Πω πω τέλειο! Μια ανάσα είσαι πριν το 6!!!
Κονστανς πραγματικα σ'αγαπαει η ζυγαρια!!!!
Aπολογισμος διημερου +3.3 κιλα
Σημερα 58,1
mprabo bre eleniiiiiiiiiiiiiiiii ειδες κρατηθηκες χθες λογικα ετσι? μπραβο!!!
αντεκ στα δικα μας, σε λιγο ζυγισμα κ μετα καθημερινο με τρελα γιατι πολυ αφεθηκα...
Καλημέρα!!
Νομίζω αυτό το διήμερο ήταν καταστροφικό βρε πηνελοπάκι!! και εγώ πάνω πήγα!! αλλά απο σήμερα "τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα"!!!!!
φαε κι αλλο! πρωι ειναι εισαι οκ (σχετικα)
απλα μη φας γλυκο ετσι? σωστες τροφες να χορτασεις!
δεν εχεις λιγο τυρι? πατατα βραστη + τυρι ή γαλα οκ πρεπει ναναι...χορταινει κιολα!Quote:
Βασικά στις 12 ανοίγει το εστιατόριο της σχολής. ʼμα φάω κι άλλο τώρα δεν θα έχω θερμίδες για την υπόλοιπη μέρα... ʼσε που στο σπίτι έχω μόνο δημητριακά με χάλα και μία πατάτα βραστή...
καλα ποσες θερμιδες παιδι μου εφαγες κ τι ειδος? ενα καλο πρωινο αντε ναχει 600-800?
:thumbup:Quote:
Απλά τα πράγματα: αφού έκανα το στομάχι μου στομαχάρα τώρα απλά πρέπει να κάνω υπομονή να μικρύνει...
thats for sure, παραδοξως απο τις 7 ορθια κ με ελαχιστο υπνο κ δεν εφαγα ακομη πρωινο κ δεν πειναω...
αμα αρχισω να τρωω θαναι το προβλημα! σημερα θαφησω θερμιδες για το βραδυ σιγουρα
124,7 σήμερα.... Βρε θα τρελλαθώ!!! Οπου και να πάω πάλι στο 125 καταλίγω..... Δεν θα αλλάξω το τικερακι μου μέχρι παρασκευή που θα κλίσω μια βδομάδα...
87 κιλα ακριβως γαμωτο μου με το κιλοκωλοβαρεμα!
ξαναρχιζω! αυτη τη φορα προσεκτικα να τελειωνω κ θα προσπαθησω να τρωω ο,τι θελω αλλα οχι μαζεμενα!
ελενη μου αμα φας 800 με ομελετα, τοστ, φρουτα βρωμη ή ο,τι αλλο επιθυμεις ισως κ να μη θες να φας το μεσημερι :P
με 600 μπορεις να φας πολυ ανθυγιεινο αλλα κ πολυ υγιεινο πρωινο, οσες θερμιδες κι αν φαω στη καθισια μου αν δεν ειναι καλες πειναω μετα...
ποσες θερμιδες παιρνεις τη μερα? αυξησε το περπατημα κ αυξησε τις κατα 100-200 ρε συ ναχεις να τρως σαν ανθρωπος...
400 τα κυρια γευματα κ 300 τα ενδιαμεσα καλα δεν ειναι>?1500 δλδ (για σενα λεω ασε εμενα)
ταχεις υπολογισει με τυπους ή εκ πειρας?
λοιπον........ειχα μεινει στα 65200 πριν 10 μερες τωρα ειμαι 65 και αρχιζω παλι το καθημερινο ζυγισμα γιατι το εβδομαδιαιο μαλλον δε μου παει!
Καλημερα. 69,2 σημερα τελικα.
- ενα κιλακι yeah baby
θα δοκιμασω και αυτο με το βραδινο απο σημερα μεχρι τα χριστουγεννα μπας και πλησιασω το εφτα
καλημερουδια κοριτσια
Bonjour κι απο 'μενα, την "καινουρια" της παρεας! Σημερα λοιπον εκλεισα μια βδομαδα.Ολη τη βδομαδα εκανα το προγραμμα μου κανονικα χωρις να το χαλασω ουτε μια φορα! Το Σκ εφαγα και κατι καλαμακια που ηθελα, και λιγο γλυκακι αλλα με πολυ προσοχη! Σημερα λοιπον που ζυγιστηκα, με εδειξε 92,1 και χτες το βραδυ μαλλον αδιαθετησα μετα απο 45 μερες καθυστερησης και λεω μαλλον γιατι αυτο δεν ηταν κανονικη περιοδος anyway ελπιζω να μου ερθει... Παλι πολλα ειπα, συγγνωμη... :-)
petalouditsa + nifitsa ΜΠΡΑΒΟ!