-
Καλημέρα σε όλες τις όμορφες,
ξέρω ξέρω ξέρω πόσο πολύ βρωμάω και πόσες μέρες έχω να πατήσω η βρωμερή στο μπάνιο αλλά...ήμουν ταξιδάκι με το έτερον ήμισυ πολύ ξαφνικό και πολύ καλό...(επαγγελματικό ήταν βέβαια αλλά κι εγώ σιγά μην χάσω )....
θέλω δεκάωρο μπάνιο για να ξεβρωμίσω μου φαίνεται..
τι κάνετε βρε κορίτσια??? πολύ πολύ ερημιά έχει πέσει είναι και οι μέρες φορτωμένες και όλοι τρέχουμε κι εγώ μην φανταστείτε έχω πάρα πολύ δουλειά και κάθομαι και διαβάζω το τόπικ σας από το πρωί ...
αλεξάνδρα μου δεν θέλω να σχολιάσω το χάλι που επικρατεί στο δημόσιο θα γίνω κακιά και δεν θέλω να πικράνω κορίτσια που ίσως δουλεύετε εκεί εξάλλου δεν φταίνε και όλοι αλλά υπάρχει ένα μεγάλο μπάχαλο..
μπαρμπουνίτσα μου γιατί αγχώνεσαι βρε παιδί μου με τα κιλά σου και την διατροφή το ξέρεις ότι όσο το σκέφτεσαι τόσο περισσότερο είναι στο μυαλό σου και τρως???? εγώ τελικά ούτε γυμναστική δεν προλαβαίνω να κάνω ούτε personal ούτε τίποτα μόνο διατροφή ΚΑΙ 81,5 εχθές το μεσημέρι καλό ε?? χαλαρά το πάω δεν το σκέφτομαι καθόλου..
λιλάκι περαστικά στην μανούλα σου γερή και δυνατή όσο για την γνωστή κατάσταση ο θεός είναι μεγάλος
σου εύχομαι τα καλυτερα..
βασουλίνι και μεγάλη απούσα ΝΑΤΑΛΙΑ φιλιά πολλά
φιλιά και ΄σε όλα τα κορίτσια που απουσιάζουν από την παρέα να περνάτε καλά
-
GGGGGGGGGGGGoooooooooooooooooooooooooooooood morniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn nnnnnnnnnnnnnngggggggggggggggggggg vietnam......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοριτσια καλημερα δεν εχς να δηλωσω τπτ...το μονο που θελω να σας πω ειναι πως θα κανω φονο.....η γυναικα με δουλευει ψιλο γαζι κ δεν ξερω το λογο!!!!!!
-
Τι έπαθες κοριτσάκι μου για πες να ξαλαφρώσεις!!!!
-
αλεξανδρα ελα λιγο στο chat να τα πουμε
-
Καλημέρα κορίτσια απομακρυσμένα και σκορπισμένα σε άλλη γη σε άλλα μέρη σε άλλα τόπικ που είστε καλέ???
μου φαίνεται το τόπικ θα βαρέσει διάλυση....
any way ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
ναι, φαινεται εχουμε βαρεσει λιγο διαλυση ε?? που ειστε ολες?? μυριστηκατε οτι δεν εχει ναταλια και δεν εμφανιζεστε ε???
αλεξανδρα τα πηρες σημερα τα χαρτια ή θα φαει ξυλο η κυρια??
γεια σου αννεζινα χαμενη σε ταξιδακια!! παει και ο personal ε?
κι εγω δεν προλαβαινω. ενα απο τα ιδια. η ζυγαρια δεν λεει να δειξει κατω απο 85 αλλά εγω συνεχιζω οσο μπορω. οτι κανουμε. δεν εχει και γυμναστικη αυτες τις μερες καθοτι εχω διαφορες πασχαλινες δουλειες. εχθες εκανα αντι τσουρεκια κανονικα το γνωστο μου τσουρεκοκεικ για να κερδισω χρονο και να δωσω στην κουμπαρα που θα μου ερθει σαββατοκυριακο και ετοιμαζομαι για τραπεζωματα και φιλιξενιες
οσο για τη φιλεναδα που περιμενει ακομη τη συνταγη, ναι το ξερω ειμαι απαραδεκτη. καθε μερα κουβαλω το βιβλιο να τη γραψω αλλα για να τη γραψω πρεπει να λειπουν τα υπολοιπα γραφεια και αυτο δεν γινεται!! απο βδομαδα ισως! ευτυχως εχουμε χρονο ακομη
φιλακια σε ολες
-
Καλημεραααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα α........κ ναι το θαυμα εγεννετο...........................κ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιι επιτελους μετα απο ενα 3 βδομαδες τα περιβοητα χαρτια εφτασαν στον προορισμο τους......μην ειναι βοας...μην ειναι κροταλιας.....μην ειναι τα χαρτακια της παχουλης κυριας?????αααααααααααααααα� �αααααααααααααααααααααχχχ� �χχχχχχχχχχχχ ειμαι πολυ πολυ πολυ χαρουμενη......αλλα ας ανοιξω πρωτα το φακελο μην εχουμε προβληματα...λετε να μου εστειλε λαθος χαρτια???????πλακα κανω κοριτσια τον ανοιξα πριν καλα καλα τον παρω στα χερια μου.....................ααααααααααα� �χ δεν μπορειτε να φανταστειτε χαρα.........τελοσπαντωννννν... .
ΛΟΙΠΟΝ για να μπαινουμε σε μια ταξη λοιπον....κ να γραφουμε εστω την καλημερα μας η την καλησπερα μας η την καληνυχτα μας γιατι δεν ειναι πραγματα αυτα........σας παρακαλω πολυ ανασυνταχτειτε.....θα το κλεισουμε το μαγαζακι ετσι οπως το πατε.....δεν θα καθαριζω εγω ολη μερα για μην ερχετε καμμια σας εστω τα χερια της να πλυνει.....αααααααααααααααα� �αααααααααααααααααααααααα� �αααααααααααα θα σας μαλωσω...ατιμουλικα!!!!!!!!!!!ΑΙ ΝΤΕΣ ελα μια μια να βλεπω τους χαιρετισμους σας......κ αμα μαθω ποιος ειναι αυτος που σαμποταρει το μπανιο ...θα γινει χαμος....Καλε λες να ανοιξανε κανενα χαμαμ καινουργιο γι αυτο μας παρατησατε ολες????????αλλα εμεις εδω οπισθογραμμη....αφου οπου κ αν πατε παλι εδω θα γυρισετε το ξερω....φιλια πολλα κ μια υπεροχη μερα....
-
επιτελους λοιπον μας εχεις ευχαριστα νεα. αντε λοιπον. σου αναθετω 2 δουλειες. πρωτη ξεκινα τις επισκεψεις στους γιατρους σου και δευτερον καθαριζε καθημερινα και ελπιζουμε να εχουμε συχνα κοσμο......
-
βρε λες να ανοιξε χαμαμ παραδιπλα?? ή λογω πασχα ολες τρεχουν να προλαβουν τις δουλειες τους? καλα το ειπες. αντε τα χερια δεν πλενουν...ουτε για κατουρημα δεν ερχονται?? ενα καλημερα ζηταμε βρε κοριτσια...
χασαμε και τη λιντα που μας επισκεπτοταν καθημερινα και μειναμε τρεις και ο κουκος. κουκος=ναταλια που ειναι επισης χαμενη. ευτυχως εχει σοβαρο λογο και δε θυμωνω....
-
αλεξανδρα μου αντε επιτελους, τρεχα τωρα σε γιατρους και επιτροπες μπας και προλαβεις αμεσως μετα το Πασχα να την κανεις
-
Αργησα να μιλησω.....μου εστειλε τις εξετασεις κ ξαχασε τη γνωματευση....αλλα οκ δεν πειραζει.....αφου ηρθε κατι παλι καλα....τελοσπαντων μονη της με πηρε τηλ κ με ρωτησε αν ειναι στο φακελο.....κ τελικα δεν ηταν....θα την παραλαβω αυριο πρωι πρωι για να παω στο ικα να κανω την αιτηση....κ να ξεκιμησω τους γιατρους.....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ λετε να την κανω αμεσως μετα το πασχα????μακαρι......ειναι θεμα επιτροπης πιστευω...ελπιζω να μην με καθυστερησουν πολυ.....Ειμαι πολ πολυ χαρουμενη...ενα ενα αρχιζουν να τακτοποιουνται...αντε να μου φυγει αυτο το βαρος που δεν το αντεχω αλλο....
-
καλημερα κοριτσια,
αλεξενδρα μου περιμενουμε νεα σου,
μπαρμπουνι ελπιζω να μπεις να μας πεις τα νεα σου, εχθες σε εκανα αναπαντητη για chat το μεσημερι αλλα μαλλον δεν το καταλαβες.
ναταλια ελπιζω ολα καλα, κιας μην μας ενημερωνεις.
αννουλα πως τα πας εσυ με την διατροφη σου?
λιλυ σαν να σε εχασα εχθες, που εισαι? ελπιζω ολα καλα.
σκορποχωρι γιναμε, αντε θελω κινηση και 5 σελιδες την ημερα
-
καποτε οι παρασκευες εδω ειχαν την τιμητικη τους καθως ηταν επισημη μερα ζυγισματος. ολες εμπαιναν και εγραφαν το βαρος τους. περασμενα μεγαλεια......χαθηκατε ολες ε??
σημερα λοιπον ειμαι 84.9
δεν κανω πλεον καμια διαιτα και σαβουριαζω λιγες ωρες το βραδυ. μετα το πασχα ομως.....
αντε παω για δουλεια. μονη μου εδω τι να γραψω ταχα?
α, καιρο ειχα να εχω αυπνιες. εχθες λοιπον αφου κοιμηθηκα κανα δυωρο ξυπνησα στις 1:00. μεχρι τις 3 στριφογυριζα οποτε σηκωθηκα. εκανα ενα κεκακι και σιδερωσασ μια στιβα ρουχα. μετα ξανακοιμηθηκα και ξυπνησα στις 7.....
λοιπον εχω να γραψω κι αλλα. τελικα ειχατε δικιο οτι μαγειρευω πολυ και πολλα. το εκοψα. δεν εχω γλυκο στο σπιτι. οποιος θελει αγοραζει (εγω για παραδειγμα εχω σοκολατιτσες Bitter και γαιουρτακια με γευση καρυδας για τις δυσκολες ωρες). επισης καθιερωσα τη συνηθεια να τρωμε οι συζυγοι στις 5-6 το απογευμα για γευμα και τα παιδια την ιδια ωρα για βραδυνο. οποτε δεν ξαναστρωνω τραπεζι. οποιος πειναει μετα οτι βρει (εγω το εφαρμοζω κατα κορον και παντα βρισκω πολλα και διαφορα. τελειωνουν ομως και δεν θα ξαναγορασω τιποτε εκτος απο γιαουρτακια και σοκολατιτσες). τα παιδια βρισκουν κανενα φρουτο, κανενα γαλα, ποπ κορν, τετοια πραγματα.
επισης μετα το κραξιμο για τις συχνοτατες επισκεψεις στο σουπερ, νομιζω οτι με βοηθησατε αρκετα. προς το παρων εχω πετυχει να μη χανω το χρονο μου. ενα σουπερ την ημερα κι αν!! σκοπος να το μειωσω κι αυτο στο 3 φορες την εβδομαδα.
πωπω, δεν ειχα και τι να γραψω......
καλημερα σε ολες και φιλακια πολλα πολλα απο εμενα την καθαρη!!!!!
-
αλεξανδρα μου ολα καλα βλεπω πηγαινουν. αντε, αρχιζεις να ηρεμεις και να δρομολογεις καταστασεις.
βασια μου, εγω την επιασα τη αναπαντητη και μπηκα αλλά δεν σε βρηκα. θα εφευγα ομως εκεινη την ωρα ουτως ή αλλως. στις 4 - 4:30 σχολαω εκτος αν αργησω πολυ το πρωι. σημερα μαλιστα παρασκευη στις 3. μπες τωρα αν μπορεις
-
Καλημέρα κοριτσάκια ευτυχώς σήμερα υπάρχει traffic στο τόπικ...
μπαρμπουνίτσα μου επειδή εχθές δεν πρόλαβα να σου απαντήσω για το τι θα κάνω αν εσύ μείνεις έγκυος...
try me...'οσο για το μωρό - πακέτο ευπρόσδεκτο !!!!! άντε γιατί τα δικά μου μεγαλώσαν και ζηλεύω τα άλλα μωράκια αλλά όχι εγώ δεν μπορώ να κάνω πια παιδάκια !!!!!!
διαβάζω επίσης ότι έκοψες τα πολλά μαγειρέματα και τα γλυκά στο σπίτι ΜΠΡΑΒΟ... κύττα σιγά σιγά γίνονται όλα δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μαζί όσο για την διατροφή προσπάθησε περισσότερο!! μην τα αφήνεις ΄για μετά το πάσχα, το πάσχα θα πάρουμε σίγουρα 1-2 κιλάκια ακόμα..
επίσης καλή δύναμη για το σκ που θα έχεις επισκέψεις !!!!!!
βασουλίνι μου πως πας κοριτσάκι μου όλα καλά ΄?????
εγώ ναι συνεχίζω διατρφοφή ακάθεκτη κοντεύω τα 80 πια ελπίζω μέχρι τον ιούλιο να πατήσω 70 προσπαθώ πολύ συνήθισα πια την υγεινή διατροφή τρώω ακριβώς ότι μου λέει η διαιτολόγος μου (αυτή η κοπέλα με έχει βοηθήσει ψυχολογικά απίστευτα πέρα από την διατροφή)
και όπως λέω πάντα keep going
αλεξάνδρα μου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά στο ικα και να πάρεις επιτέλους το πολυπόθητο οκ
ακόμα ένα top model στην παρέα...
φιλιά πολλά σε όλες παρούσες και απούσες να περνάτε καλά.....