Εγώ να πάω να πνιγώ, έ ντορέτα μου?:)
Printable View
Εγώ να πάω να πνιγώ, έ ντορέτα μου?:)
-600 γρ. σημερα
70.5 kg
Αντε να δω το 6!!!!!!! [/quote]
Kαλημερα!!!!!!
-800 γρ. σημερα
69.7 kg
Παιδια φτου φτου μη με ματιασω!Δε ξερω τι συμβαινει!!!
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE E ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΕΙΔΕΣ 6 Ή ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΑΘΟΣ?!?!?! ΟΛΕ ΛΕΜΕ!
Τι αποφασισες κουκλα?Quote:
Originally posted by petallouditsaa
- ενα κιλακι yeah baby
θα δοκιμασω και αυτο με το βραδινο απο σημερα μεχρι τα χριστουγεννα μπας και πλησιασω το εφτα
καλημερουδια κοριτσια
μπραβο!!!!:thumbup:
Ελενη μου κ εσυ τελεια!!!!!!
Μπραβο κ σε'σενα!!!!
Κακο μου κοριτσακι ναι το ειδαμε!!!!!!
Επιτελους!!!!
χαχαχαχαχα οριστα να θα μας επηρεασει κ μας θετικα...εγωω σκεφτηκα αφου μπορεσε κ ειδε 6 (δυσκολο νουμερο βεβαιως βεβαιως) θα μπορεσω να δω κ γω 7...αντε να δουμε
Σας το ευχομαι κοριτσια μου,ολα στο μυαλο μας ειναι!!!
χθες ρωτησα τον ανδρα μου αν πιστευει οτι μπορω να χασω 15 κιλα σε συντομο διαστημα (προ εγγυμοσυνης)Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Σας το ευχομαι κοριτσια μου,ολα στο μυαλο μας ειναι!!!
με ρωτησε αν τον ρωταω αν "μπορω" ή αν θα το κανω.
του λεω ποια η διαφορα...λεει "σιγουρα μπορεις αλλα αν δε το πιστεψει το μυαλο σου δε θα το κανεις..."
κ εχετε δικιο...ολα στο μυαλο ειναι ολα.
σαμπως με θυμαμαι 70+? οχι. καιρος να με γνωρισω.
Πωλινα να σε ρωτησω κατι μια που σε βρηκα εδω...γιατι ζυγιζεσαι βρε πουλακι μου αφου σο υ κανει τοσες κατακρατησεις το δαχτυλιδι?
ειμαι σιγουρη οτι σε ριχνει η ζυγαρια, δεν εχει κ νοημα, μολις αρχισεις να χανεις λιπος θα φανει στο σωμα σου ασχχετως ζυγαριας...κ θακολουθησει κι εκεινη καποια στιγμμη...
εγω οταν απογοητευομαι δεν ζυγιζομαι, τωρα με ξυυπναει, αλλωτε περνω φασεις που δε ζυγιζομαι με τρελα κ βλεπω το αποτελεσμα στα ρουχα κ τη μεζουρα αν θελω...
bad μπες τσατ..εάν μπορείς
Να σου απαντησω αγάπη μου. επιδή πριν από ένα χρόνο ήμουνα 108. περισι τον σεπτεμβριο δλδ. Και σε 1 χρονο μπηκαν τα 20 κιλα. και ο ιδιοτης γιατρος που πηγα, επιδη με παρακολούσε από πριν μου είπε να ζυγίζομαι, όχι για προσπάθεια του να χάσω όσο για προσπάθεια του να μην βάλω άλλα. Επιδή με τα βουλιμικά μου είναι που πήγα εκεί πάνω, άσχετα το ότι τα έκανα εμετο. και τώρα που μπορώ να τρώω κάπως μετά που μου το άνοιξε τελειως το δακτυλίδι, μου είπε να παρακολουθώ την ζυγαριά μην βγαίνει πάνω απο 125. και αν βγει να προσπαθίσω να το ρίξω πάλι 125. Ομως δεν θέλει να κάνω δίαιτα να χάσω, γιατί ο οργανισμός μου είναι πολύ ταλαιπορημένος και θέλει να είμαι λίγο χαλαρή μέχρι να δούμε τί θα γίνει και με το μανίκι. αλλά επιδή δεν θέλουμε να έρθει η ώρα και ξαφνικά να είμαι στα 130 η 135 γιαυτό.
Δεν ξέρω αν σου φένετε λογικό, αλλα στη ουσία αυτό είναι.
Και είναι και το άλλο, έχω πολύ τοπικό λίπος και δεν φένετε αν χάσω μερικά κιλά. φένετε μόνο στην μεγάλη απόλεια όπως και στο αν πάρω πολλά κιλά. αρα δεν μπορο να βασιστώ στα ρουχα και στην μεζουρα
Kαλημερα!!!!!!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
-600 γρ. σημερα
70.5 kg
Αντε να δω το 6!!!!!!!
-800 γρ. σημερα
69.7 kg
Παιδια φτου φτου μη με ματιασω!Δε ξερω τι συμβαινει!!! [/quote]
BRAVO !!!
γεια σας γυναικαρες χθες -700 σήμερα -800 επανηλθα στα 116,5 ελπίζω αυριο να ειμα ακομα πιο κατω καλα εινα γιατι εχω και περιοδο
Quote:
Originally posted by badgirl11
Τι αποφασισες κουκλα?Quote:
Originally posted by petallouditsaa
- ενα κιλακι yeah baby
θα δοκιμασω και αυτο με το βραδινο απο σημερα μεχρι τα χριστουγεννα μπας και πλησιασω το εφτα
καλημερουδια κοριτσια
μπραβο!!!!:thumbup:
σαλατα με τονο ή δυο φρουτα η γαλατακι για βραδινο
ο θεος βοηθος ρε bad moy
συγχαρητηρια σε ολες μας για την προσπαθεια:yes:
Καλημερα!
-2,1 κιλα
Σκεψου τι ειχα φαει το σ/κ που ειχα γινει τουμπανο...
56 στρογγυλα σημερα...