μονος σου καηκες, αν δεν το σχολιαζες δεν θα το σκεφτοταν κανένας.
Printable View
μια χαρα είναι η συνταξη σου...
ο υπολογιστης ειναι σεξουαλικο υποκαταστατο , δεν ξερω για σας αλλα εγω φτιαχνομαι με τυπους σαν τον πανο ααααχχχχ πανο μου δεν με πειραζει που δεν εχεις μοριο!!!!!!! κανε με δικια σου κανε με να νιωσω γυναικα για εστω και 5 δευτερολεπτα !!!!!!!!!!
Η σωστη συνταξη και αυτο που ηθελα να πω ειναι η εξης:
Πως σου φαινεται που εισαι ο τελευταιος απο αυτους που θεωρεις κατωτερο ειδος ανθρωπων? Δεν εχεις ουτε τον χαρακτηρα ουτε το μυαλο να πιασεις ουτε το νυχακι του καθενος σε οτιδηποτε. Ελπιζω να το εκανα τοσο λιανα ωστε να το καταλαβεις ακομα και συ.
αυτο ειναι το μονο εμφανες..........σε αντιθεση με κατι αλλο πανω του
Pblos αλήθεια, άσε τα αστεία τώρα, σοβαρά πιστεύεις ότι είσαι πιο έξυπνος και αυτά που γράφεις σημαίνουν στο μυαλό σου ότι τη λες στους άλλους;;
Αλήθεια;
(Πω,πω....εντυπωσιακό...!)
streidi δεν ξερω γι αυτον....εγω παντως τον καταλαβαινω. μια μερα ξυπνησα και νομιζα πως ημουν η σακιρα. δεν κανω πλακα
Παιδιά όσο του δίνουμε αξία τόσο το εκμεταλλεύεται. Αφήστε τον και θα τα παρατήσει κάποια στιγμή. Είναι αξιοθρήνητο αυτό που συμβαίνει, παρατήστε το.
εγω δικαιολογουμαι επειδη ειμαι για δεσιμο
Ναι Broken αλλά εσύ καταλαβαίνεις ότι το νόμιζες, αυτός όμως όχι αν με εννοείς...
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν απλά νομίζει κανείς ότι είναι πανέξυπνος (ενώ δεν είναι) δεν τραβάει κανένα ζόρι να τη λέει στους άλλους...
Ενώ αυτό εδώ υποδηλώνει επίγνωση της κατάστασης:με αυτό τον τρόπο απλά νιώθει λιγότερο μόνος... (λυπάμαι γι'αυτον τώρα που το σκέφτομαι... :( )
Άστο pblos, μη μου απαντάς, συνέχισε να κάνεις αυτό που σε βοηθάει να νιώθεις καλύτερα...