-
Γεια σας κοριτσια κ απο μενα...ελπιζω ολες να ειστε καλα κ οι παρουσες κ οι απουσες......Εγω σημερα απο το πρωι τρεχω....Δευτερα παω στο ικα για να κανω την αιτηση για την εγκριση...κ τις εξετασεις αιματος τις οποιες εγραψα σημερα...Τεταρτη ρχω καρδιολογο κ πνευμονολογο...Μονο για τους υπερηχους δεν ξερω....μηπως επρεπε να μου τους γραψει κ αυτους ο παθολογος????
αυτα απο μενα κ ευχομαι ενα υπεροχο σαββατοκυριακο σε ολους....Καλα βρε μπαρμπουνι ξυπνησες μεσα στην νυχτα κ εφτιαχνες κεηκ?????χαρα στο κουραγιο σου!!!
-
ʼντε βρε Αλεξάνδρα, ν΄ακούσουμε και κατι καλό! Μπράβο βρε κοπελιά επιτέλους πλησιάζει
και η δικιά σου η ώρα με το καλό!
Τι μου κάνετε κορίτσια? Καλά όλες?
Οχι όχι δε θα γκρινιάξω οτι τάχα χαθήκαμε, οτι σκορπίσαμε κ.λ.π.
το στέκι μας είναι εδώ , εμείς είμαστε εδώ και όλες οι απούσες ΕΔΩ θα γυρίσουν! Αμέ, χεχε
αν τολμάνε ας πανε σε άλλο χαμάμ, ανταγωνιστή!!
Τι το περάσαμε, εδώ είναι δικτατορική δημοκρατία (!!!!??) έτσι εύκολα θα ξεφύγουν? :)
Εύχομαι σε όλες , παρούσες, απούσες, εξαφανισμένες, που ούτε ένα μηνυματάκι δε μας στέλνουν, ένα πανέμορφο Σ/Κ, χαλαρό και λαμπερό, γιατί χωρίς λάμψη τι θα ήταν η ζωή μας?
(και φυσικά δεν εννοώ γκλαμουράτο με την έννοια των περιοδικών, έτσι? άλλο πράγμα εννοώ....::P)
-
Βρε κορίτσια δε σας προλαβαίνω. Πριν φύγω ειχα μεινει στη σελ. 189 και τώρα 195, διαβάζω και δε θυμάμαι τι διαβάζω.
Καλά εγω είμαι πολύ βρωμιαρίτσα. Χειρουργημένη και βρωμιαρίτσα.
Τα νεα απο την επέμβαση είναι ευχάριστη (γράφω σχετικά στο sleeve), αλλά δεν μπορούμε φαίνεται να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή.
Περνάω και εγω μία δύσκολη γαμο-φαση !!!! (το οποίο μεταφράζεται και κυριολεκτικά και μεταφορικά)
Ειμαι όμως αισιόδοξη και ήρεμη και δυνατή.
φιλάκια πολλά σε όλες
-
Επιτέλους μπήκε το τικεράκι..............
-
Αφήνω ένα φιλάκι και την αγάπη μου για όλες σας...
Δε σας ξεχνώ.Κάθε μέρα διαβάζω τα νέα σας,αλλά...
Μπήκα για τον Θάνο...κι είπα ν'αφήσω δύο σειρές κι εδώ.
Αλεκουζάκι μου,επιτέλους λίγο φως!Με το καλό,καρδιά μου!
Λιλένια μου,καλή δύναμη,ψυχή μου!Αγάπη,μου λείπεις πολύ!Μαίρη λουλού,
Μαρικάκι,πριγκιπένια,Χανελ έλι,Αλαλουμένια,Λούμπι,Βασ� �υλίνι,Ζορζέτ,
Μπαρμπουνέλι,Αννεζινάκι,Ευ γενούδι,Νεκταρινέλι,,Σαμπί� �α,παλίρροια...
Καλά τσουρέκια κι ό,τι άλλο κάνετε!Να σας προσέχετε πολύ πολύ!
-
Βρε καλώς τα κορίτσια!
Γεωργία μου καλώς μας ήρθες , γερή και δυνατή κοριτσάρα μου.
Σου εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα, και προ πάνων ανεβασμένη διάθεση.
Γιατί τα κιλά σου πια είναι δεδομένο οτι θα μας αφήσουν γειά !
Ναταλάκι μου καλό, μας λείπεις βρε κοπελιά, το ξέρω οτι δε χάνεις ούτε κόμα,
δεν παραπονιέμαι καθόλου, αλλά για κάνε κουμάντο.....
σας αφήνω για τώρα, τις καληνύχτες μου και τα φιλιά μου σε όλες σας!
http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/000201C1.gif
-
καλημερα στις απουσες ολου του σαββατοκυριακου και βαλε.
ναταλακι μου ελπιζω να εχεις τιποτε ευχαριστα απο το μετωπο σου, ξερεις εσυ εκει εις τας ασχημας εξοχας που ξημερωβραδιαζεσαι
αννεζινα μου υποκλινομαι. αξια και σταθερη στην προσπαθεια σου., μπραβο σου
λιλακι μου που μας δινεις κουραγιο, ολα καλα σου ευχομαι να σου πηγαινουν
γεωργια μου, υπομονη, θα περασουν και τα γαμοπροβληματα. τι να κανουμε, ολα στο προγραμμα ειναι. μια ετσι μαι γιουβετσι......τουλαχιστον δεν ανυσηχουμε να βαλεις κιλα!!!!
αν και εχω τρελλη δουλεια, μπηκα να κανω ενα ντουζακι και να αναφερθω γιατι ειμαι χαρουμενη. μετα απο μερες προσπαθειας ειδα επιτελτους να φευγει το 85. 84,4 σημερα. απο τα χαμηλωτερα που εχω πετυχει. το καλοκαιρι ειχα δει και ενα κατω απο 84 για μια μερα αλλά μετα τα ειχα σκατωσει.
συνεχιζω ακαθεκτη λοιπον. εκανα και μιση ωρα ελλειπτικο πρωι πρωι και συνεχιζω την if και τρωω μονο απογευμα λιγες ωρες. θα μετραω απο εδω και περα μεχρι το πασχα θερμιδες για να μη ξεπερναω τις 1500 και ευχομαι να κατεβω κοντα στο 83. 2 βδομαδουλες εμειναν μπορει και να το χασω το κιλακι. επισης να αναφερω οτι συνεχιζω τα ξενικαλ, το πρασινο τσαι, τη λουιζα, αυτα.....
φιλακια σε ολες
-
Καλημέρα κι από εμένα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα σε όλες μπαίνω για ένα πολύ βιαστικό ντουζάκι
γιατί έχω πολύ δουλίτσα
γεωργίτσα μου καλή ανάρρωση, και καλή κάθοδο στα κιλά σου..
αλεξάνδρα μου καλή επιτυχία ....
μπαρμπουνίτσα μου ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ έτσι συνέχισε......
βασουλινάκι μου τι κάνεις όλα καλά???
την καλήμέρα μου και τα φιλιά μου
-
Χαιρετώ τις ομορφιές μου!
Ανοίγει ο καιρός,ανοίγει και το μπαρμπουνομάτι,που ξαναβλέπει ηλιόλουστα νούμερα!
Και το Αννεζινέλι μας δεν πάει πίσω όμως...Η Λιλένια μου έγινε πλέον μοντέλο!Έχει ξεφύγει!
Η Ζορζέτ μετρά βιαστική κιλά να χάνονται,το Αλεκουζάκι μου αρχίζει να βλέπει φως στο τούνελ,
κάποιες θα βάλουν λίγα κιλάκια αλλά λάμπουν από χαρά και κάποιες άλλες...στα γνωστά μας...
Τα δικά μου νέα στον τομέα είναι απογοητευτικά,ανύπαρκτα.Ήλ πιζα να έχω την έγκριση πριν φύγω,
για να κλείσω το ραντεβού τώρα κι όταν με το καλό γυρίσω,τον Απρίλιο να έρθει κι εμένα η σειρά μου,
αλλά ακόμα δεν έχουν κάποια ενημέρωση στο ταμείο μου,οπότε...στην καλύτερη τον Μάη...
Ξέρω,η Λιλένια μου χαίρεται,αλλά εμένα έσπασαν τα νεύρα μου!Δυσκολεύομαι να κρατηθώ θετική...
Όλες οι λανθασμένες μου επιλογές με πνίγουν...όλα όσα κάποτε λαχτάρησα και θολώνουν...
Τέλος πάντων...Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει,που λέει και το Πεννόπλασμα!Τα φιλιά μου σε όλες!
Να σας προσέχετε πολύ πολύ!Θα μπω και πάλι να σας χαιρετήσω μέχρι την Παρασκευή,που φεύγω...
Είστε όλες στην καρδιά και τη σκέψη μου!Δύο χρόνια με συντροφεύετε,πολύτιμες μου!Σας ευχαριστώ!
--->ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ : ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΗ ΜΟΥ
Ποίηση:Κ.Καρυωτάκης
Μουσική:Λ.Θάνος
...Είσαι, ψυχή μου, η κόρη που τη σβήνει
ολοένα κάποιος έρωτας πικρός,
που λησμονήθηκε κοιτώντας προς
τα περασμένα, κι έτσι θ' απομείνει.
Κατάμονη σε μι' άκρη, όπως εκείνη,
σε παρατούν ο κόσμος, ο καιρός.
Ένας ακόμη θα 'σουνα νεκρός,
αν οι νεκροί δεν είχαν τη γαλήνη.
Σαν αδερφούλα η κόρη αυτή σου μοιάζει
που γέρνει, συλλογίζεται και αργεί
χαμένην ευτυχία να νοσταλγεί.
Δικό σου λέω, ψυχή μου, είναι μαράζι
όσα, το βράδυ, δάκρυα, την αυγή,
στα ρόδα κατεβαίνει και μοιράζει.
-
Καλησπερα κοριτσια, ειπα να μπω και εγω για ενα γρηγορο ντουζακι...μετα απο αρκετες μερες.
Δεν τολμω να ζυγιστω... σιγουρα θα χω βαλει!
Ναταλακι γλυκο, τι κανεις? μας λειπεις...
φιλια. καλο βραδυ κουκλαρες!
Α! μπραβο σου barb!!!! συνεχισε ετσι να δινεις δυναμη και σε μας.
Καληνυχτα.
-
Καλησπέρα κοριτσάκια μου, χαίρομαι τόσο πολύ όταν βρίσκομαι ανάμεσα σας,
Τι καλά τα νέα σου Μπαρμπούνι μου, μπράβο γιατί πολύ παιδεύτηκες όλο το χειμώνα κορίτσι μου.
Μακάρι να το κρατήσεις το 84 και σύντομα να το πας πιο κάτω. Μάλλον το ελλειπτικό έκανε δουλίτσα ε?
Η Βάσια μας έχει να φανεί δυο τρεις ημέρες ή κάνω λάθος?
Ναταλί μου, λυπάμαι που δυσκολεύεσαι να κρατηθείς σταθερή και στενοχωριέσαι, και εγώ δε μπορώ να σου αποδείξω
οτι απεναντίας θα πρέπει να το βλέπεις θετικά, το να καθυστερήσεις λίγο.. .
Επίσης δεν μπορώ να σου αποδείξω οτι η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει, τα πολύ δύσκολα έχουν περάσει και τώρα μένει μόνο να μπούμε στην τελική ευθεία.
Τι σημασία έχει αγαπούλα μου , μια μικρή αναμονή, όταν το αποτέλεσμα είναι που μετράει?
Να, μέχρι να πας το ταξιδάκι σου και να γυρίσεις, θα περάσουν οι μέρες, θα έρθει και η δική σου σειρά και τότε όλα αυτά θα είναι παρελθόν.....Μη μου στενοχωριέσαι λοιπόν και απόλαυσε το χρόνο της αναμονής όσο γίνεται καλύτερα.
Μετά θα δείς οτι τίποτα δεν θόλωσε..... φιλιά πολλά καλό μου Ναταλάκι
Επίσης πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια του μπάνιου μας όπου κι αν βρίσκονται , και καλό βράδυ σε όλες
-
καλημερα κουκλες
ναταλιτσα, καλε τι απογοητευση ειναι αυτη!! για ταξιδακι ετοιμαζεσαι. αφου το πηρες αποφαση, θα το κανεις. το πολυ πολυ να το βαλεις το μαχαιρι χωρις την εγκριση του ταμειου σου. ε, τι λες? το σκεφτεσαι??
λιλυ μου μια χαρα σε ακουω. εσυ κοιτα να κρατηθεις και πετυχες το στοχο σου. μη μας ξεχνας ομως. οχι οτι εχω παραπονο!!!
μαιρη λου, ζυγισου και πηρες δεν πηρες κιλα ξαναρχισε. εγω το παλευα, το παλευα και τελικα το κοντευω. αν φυγει και το πασχα μετα ποιος με πιανει κι εμενα κι εσας ε?
φιλακια σε ολες ολες ολες!!! παλιες και καινουριες!!!
βασουλινι πες μας βρε μια καλημερα. ναυαγησαν τα καραβια??
-
καταρχην στελνω ενα γλυκο φιλακι στο ναταλακι μου που περναει δυσκολα τον τελευταιο καιρο, και εχει χασει την υπομονη του,
ναταλια μου κρατα γερα, τα καλυτερα ερχονται, κοιτα να ξεκουραστεις και να απολαυσεις τις διακοπες σου, και μολις γυρισεις ολα θα ερουν στο σωστο δρομο.
να τα χιλιασεις και στο φορουμ, τι φιλες ουτε ενα μινι παρτακι δεν σου ετοιμασαμε αλλα καταλαβαινεις τωρα ζουμε σε αλλο πλανητη. ελπιζω πολλα χρονια ακομα να τα λεμε απο εδω και οχι μονο.
μπαρμουνι μου καλα ειμαι, ειχα πολλη δουλεια εχθες και δεν προλαβα να σας γραψω, πως τα πηγατε το σ/κ? ενταξει οι κουμπαροι? τους περιποιηθηκες?
λιλακι μου γλυκο σου ελειψα? εδω ειμαι που να παω...........
-
Καλημερα σε ολα τα μοσχομυριστα κοριτσοπουλα.....κ στα βρωμερα επισης....
Μπαρμπουνακι συγχαρητηρια για το αποτελεσμα της ζυγαριας σου.....τελικα σε ζηλευω ολη μερα μαγειρευεις..το σπιτι μοσχοβολαει διαφορα κεηκ γλυκακια φαγητακια κ εσυ ασχετα με το τι μας λες κρατιεσαι...για σενα ειναι ακομη πιο δυσκολο....με ολους αυτους τους πειρασμους γυρω σου......
Λιλυ βλεπω εσυ εχεις γινει το νεχτ τοπ μοντελ.....βλεπω κ διαθεση ανεβασμενη σε σχεση με της προηγουμενες....μπραβο κοριτσαρα..ελπιζω ολα να σου πανε καλα απο δω κ περα....κ τα προβληματα κ οι στεναχωριες να φυγουν οπως κ τα περιττα κιλακια σου....
Βασια μου για σενα τι να πω....μια καλημερα κ να προσεχεις το μπεμπε κ την βασια .....κ κανε κ καμμια παρασπονδια τωρα ειστε 2...μην λιγουρευτει τπτ το μπεμπε κ δεν το φας θα σε μαλωσω...
Αννεζινα μου καλημερα κ σενα κουκλα μου....τελευταια απ οτι καταλαβαινω πνιγεσε στη δουλεια....κοιτα να ξεκουραζεσε κ λιγακι η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη....
Ναταλακι..το γλυκο μας ναταλακι...αχ να ξερες ποσο σε καταλαβαινω...μακαρι να μπορουσα να σου πω να κανεις υπομονη...θα ηταν ομως σαν να σε κοροιδευω γιατι εγω δεν εχω καθολου υπομονη κ η αναμονη με σκοτωνει.......θα σου πω ομως να πας το ταξιδακι σου ....να περασεις οσο γινεται καλυτερα.....κ οταν γυρισεις σου υποσχομαι πως ολα θα βρουν το δρομο τους....κ θα εχουν τελειωσει ολα αυτα τα διαδικαστικα...βεβαια μεχρι παρασκευη μην σταματας να τους ενοχλεις....γιατι τελικα στην ελλαδα αλλιως δεν γινετε δουλεια..
Οσο για μενα εχω τελειωσει με αιματολογικες κ εξετασεις ουρων....ακτινα θωρακα εχει βγει....καρδιολογος εχω τελειωσει ....κ μου εχει μεινει πνευμονολογος κ οι υπερηχοι τους οποιους μου τους εχουν βαλει για 8 απλριλιου.....Τελικα η επεμβαση θα γινει χωρις ταμειο....πηγα που λετε στο ΙΚΑ να κανω την αιτηση για την επεμβαση κ δεν ηξεραν καν τι ειναι αυτο....ελεος...μετα απο μερικα τηλ κ ενα υφος του στυλ ασε μας ρε κοπελα μου τωρα που ηρθες να μας χαλασεις την ησυχια μου ειπαν οτι πρεπει να παω Θεσ/νικη να την κανω...κ να περιμενω απο κει......κ αποφασισα τελικα να παω χωρις ταμειο.....πανε ελα κανε ρανε δειξε δεν τα μπορω ολα αυτα τα διαδικαστικα....Α στο ικα στην πολη μου δεν εχω καν πνευμονολογο κ θα παω καπου εξω.....ελπιζω μεχρι 20 απριλιου να την εχω κανει....αυτα τα δικα μου νεα........
την καλημερα μου σε οσες ξεχασα.....κ τι να πω ρε κοριτσια καλο υπολοιπο να χουμε εμεις που αναμενουμε....
-
καλε!!! και δεν το καταλαβα!!
εκλεισε δυο χρονια στο φορουμ η ναταλια και εμεις κιχ!! σαν δεν ντρεπομαστε!! απαραδεκτες ολες!! και καλυτερη εγω!!!!!με 5 θαυμαστικα παρακαλω
αχ βρε ναταλια μου. να εισαι καλα να μας συντροφευεις παντα. εγω εδω θα ειμαι οτι και να γινει. γιαγιαδες με λαπτοπ θα ειμαστε και αντι να τα λεμε στο τηλεφωνο, θα τα γραφουμε εδω!!!
βασουλινι μου η επισκεψη του σαββατου ηταν ενα φιασκο. θα ερχοταν πρωι. μετα μεσημερι. τελικα θα ερχοταν απογευμα. εντελει ηρθαν στις 9. μεχρι να τους δουμε να τους παρουμε το χερι ολους να ανοιξουμε το δωρο κλπ πηγε 10. δεν ηθελαν αν βγουμε εξω οπως υποπτευθηκα και παραγγειλαμε σπιτι. μιση ωρα ετοιμαζα τραπεζι για 9 ατομα. 5 φορες ειπε ο κουμπαρος τη κουμπαρα να σηκωθει να βοηθησει, και αυτη τιποτε. τελικα ηρθε το φαι και σηκωθηκε ο δικος μου να βοηθησει!!!
εχει και συνεχεια.κατα τις 1, η κουμπαρα ειχε ψιλομεθυσει, πατανε κι εναν καυγα, κατα τις 2 ηρεμησαν κατα τις 3 ξαπλωσαμε. την αλλη το πρωι σηκωθηκα στις 10. ο αντρας μου μου ειπε μη τυχον και ετοιμασω φαι, θα παμε εξω (χαρα εγω φυσικα). οι κουμπαροι ειχαν κανει καφεδακι, καναμε κι εμεις, και κατα τις 12 σηκωνεται ο κουμπαρος και εκει που συζητουσαμε νωριτερα να παμε για καφε εξω και δεν ηθελαν για να μη κρυωσουν τα παιδια μου λεει "μην ετοιμαζεις φαγητο, εμεις θα φυγουμε". λες κι εγω αν ηταν να ετοιμασω φαγητο για 9 ατομα θα ξυπνουσα στις 10 και μεχρι τις 12 θα επινα καφε!!!! ετσι λοιπον εφυγαν κι εμεις φαγαμε εξω και το φχαριστηθηκαμε!!!!!
αυτα να νεα του σαββατοκυριακου!!! τουλαχιστον δεν κουραστηκα με μαγειρεματα. εχω βεβαια να σιδερωσω 6 σεντονια, πετσετες κλπ αλλά μαλλον μικρο το κακο!!!