Ειρωνικό το μήνυμα?
Printable View
Σταμάτησε η αλητεία διαρκείας είκοσι ετών αντε να δούμε αν θα ζήσω
Εγώ τον πάω στοίχημα και να μπαζώσεις η ωραίες κοιτάνε και το μυαλό κάποιες και με τέτοια τηγανιά που έχει φάει αποκλείεται να κάνει σχέση για να πάει με ωραία πρέπει να μπαζώσει πέντε έξι φορές να είναι η αυτοπεποίθηση φουλ και μετά να πάει να συστήθει μπας κι έχει μια ελπίδα στις δέκα άλλη λύση εγώ δε βλέπω
δεν ξερω πως τα παει με την αυτοπεποιθηση του δεν τα διαβασα ολα αλλα καταλαβα οτι παιζει θεμα φυσικα.εαν οταν αυνανιζεσαι δεν πλυμμηριζεις απο αυτογνωσια δεν εχεις κανει τιποτα.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Εγώ αυτό που λέω είναι ότι έχεις φάει τηγανιά στο κεφάλι και θες μοντέλα ενώ στη σχολή σου υπάρχουν κορίτσαρες που εσύ απλά δε βλέπεις αυτοί που έχουν πάει με όμορφες λένε ότι είναι κρύες και δεύτερον θέλουνε κοινωνικό στάτους πόσες φορές θα το πούμε αυτό εγώ σε πάω στοίχημα αυτές που βλέπεις εσύ άσχημες εγώ τις βλέπω μέτριες είναι η αντίληψη σου το λάθος άμα είχες δίκιο θα ζούσαν μόνο οι ωραίοι πρέπει να δεχτείς ότι υπάρχουν άλλοι ενδεχομένως όχι στην ηλικία σου που βλέπουν ομορφιά εκεί που εσύ δεν βλέπεις και σε βάζω στοίχημα ότι αυτοί θα περνάνε πάντα καλύτερα από σένα και άμα τους ρωτήσεις ποτέ δε θα σου πουν ότι μπαζώνουν αλλά σε είπα το μυαλό σου είναι το πρόβλημα
ξεκινα με μια μετρια ρε φιλε χωρις να τρως σωθικα σου στα γυμναστηρια.στην εποχη που ζουμε το σεξ ειναι τζαμπα κοινωνικα δυκτια σαιτ γνωριμιων εχει πολλα.η στην τελικη παρε ενα κολ γκιρλ να φυγουν οι ορμες να ειναι και ωραια.ζητα αρχικα τηλεφωνο εαν μενεις σε μεγαλη πολη ειδικα επιβαλλεται να ζητησεις. στην επαρχια θα την ξαναδεις και λιγο σοκαρονται με αυτο δοκιμασμενο αυτο που λεω.και να ξερεις εαν δεν εχεις αυτοπεποιθηση κανει μπαμ η ανασφαλεια εγω το αντιλαμβανομαι σχετικα ευκολα στο αντιθετο φυλλο υπαρχει και τεραστιο ποσοστο φυσικα.για το κολ γκιρλ η ******* των 30-40 ευρω δεν θα σε θιξει σαν ατομο εκτος εαν δεν θες να υποστηριξεις το κοινωνικο αυτο φαινομενο.ειναι δυσκολα στα 21 εδω εμεις στα 33 και βαραει στο κεφαλι.
Υπάρχουνε χοντρούλες με κατακτήσεις υπάρχουνε ψηλές που δεν τις θέλουνε το ίδιο και τις πολύ κοντές υπάρχουνε χοντρές με ωραία πρόσωπα αδύνατες με χάλια πρόσωπα κι αντί να ρωτάς πρόσωπο ή σώμα ρωτάς αυτές τις μαλακές που ρωτάς