δεν ειναι θεμα οπτικης. διπλα διπλα ημασταν με την κοπελα... οποτε δεν μπορω να το ριξω εκει. συγκριτικα το παω
Printable View
δεν ειναι θεμα οπτικης. διπλα διπλα ημασταν με την κοπελα... οποτε δεν μπορω να το ριξω εκει. συγκριτικα το παω
Ενταξει, κι ετσι να ήταν, τι πειράζει; :)
Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου Σουίτ μου :) να 'σαι καλά κι εσύ εύχομαι!
Και Σάρα έχει δικιο σε αυτο που λέει....σκέψου το έτσι ;)
Χρονια σου πολλα σκαρλετ :) οτι ποθεις :)
Μιας κ δεν μπορω να κοιμηθώ, θα το γραψω εδω.. Εχω κατα αγχωθει ξαφνικα με το θεμα των κιλών.. Βασικα ειδα κατι φωτογραφιες και σοκαρίστηκα τοσο πολυ.. Δεν ειχα καταλαβει ποσο παχιά φαίνομαι με αυτα τα παραπανω κιλα, και ετσι αγχώθηκα.. Φευγω κ την εβδομαδα που ερχεται για ενα ταξίδι που ειχα κανονίσει κ οπως ξέρετε στα ταξίδια bye bye διαιτα και απώλεια! Οποτε ουσιαστικά μπορω ν ξανα ειμαι σε προγραμμα απο 25 κ μετα αρα καλα Χριστούγεννα .. Πφφφ , και ναι οκ ειπα να μην πιέστω κ κανω αυστηρές, αλκα νιωθω τοσο φουσκωμένη .. Βασικα περιμενα περιοδο κ επειδη δεν εχω σταθερό κύκλο οπως παντα αργησα, οποτε εχω φουσκώσει τοσο απο αυτην και ειναι και η διάθεση μου μαύρη .. Γενικα πιεζομαι απο παντου σχολη, σπιτι, κιλα.. Και φταίει οτι δεν βαζω προγραμμα, προτεραιότητες. Πρεπει να βαλω προτεραιότητες .. Μακάρι να επεφτα στα 85 τα Χριστούγεννα .. Θα ηταν μια πρωτη ανάσα.. Πφφφ κ δεν με παιρνει κ ο ύπνος..
Ευχαριστω για τις ευχές σας :)
Σουιτ δεν πειράζει, οποτε μπορεσεις το γυμν!
Πουκάμισο, μην το βλέπεις ετσι. Γιατι να χαλάσεις το προγραμμα στις διακοπες σου;; Μην το παρακανεις, απλά τρώγε κανονικα!~!
Μπράβο σου Τασούλη :)
Σε καταλαβαίνω...κι εγώ το έχω αυτο το κόμπλεξ, αλλά πρέπει να το κάνεις! Αν δεν αποδεχτεις τον εαυτο σου δεν αθ τον βοηθησεις να αλλάξει ποτέ.
υπαρχει θλιψη μετα το θανατο και δικαιολογητε εως 3 το πολυ 6 μηνες, μετα το περασμα αυτων των μηνων να ανυσηχεις!
ποιος πεθανε?
συγουρα σε κανει να αισθανεσαι ετσι η ελλειψη υπνου οταν κοιμηθεις και αναπληρωσεις τον χαμενο υπνο θα δεις ολα θα ναι καλυτερα! να μην ξενυχτας λοιπον
σημερα πειναω ανεξηγητα πολυ :(:(:(
εφαγα το πρωι κανονικα αλλα τωρα στις 12 με επιασε μια λιγουρα και πηγα και εφαγα τυροψωμο και μπαρα δημητριακων
πραγματικα ηθελα να φαω τα παντα να παρω και σοκολατες αλλα το σταματησα ελπιζς να τα καταφερω ως το βραδυ :cool:
Μπραβο σου που σταματησες απο το να παρεις σοκολατες!
Μια νικη για τον εαυτο σου!
μπορεις να μου στειλεις οποτε θες sweet , εδω και πανω απο ενα χρονο εισια η διαδικτιακη μου παρεα :smilegrin:
Θα τα χάσεις όμως!! Εστω και λίγο αργότερα :)
καλημερα!και ναι ειπα να αλλαξω λιγο το πρωινο μου γευμα αντι για κλασσικα ψωμι με μαρμελαδα και κατα καιρους γαλα με δημητριακα λεω να αρχισω να τρωω τοστ με γεμιση μερεντας...
θελω να μου πειτε αν ξερετε ποσες θερμιδες εχει? και ποση μερεντα να βαζω...?
σημερα να σας πω την αμαρτια μου με το που ανοιξα το κουτι της μερεντας εφαγα 3 κουταλιες ετσι και στο τοστ εβαλα γυρω στις 2 :P
Αιγλη και η τρεισ κουταλιές καλές ειναι που εφαγες!!Εγώ δυστυχώς όταν εχώ μερεντα στο σπίτι δεν ησυχαζω αν δεν την τελειώσω... το μυαλο μου είναι συνεχώς εκεί!Γι αυτό και δεν παιρνω πλέον!!:roll::roll::roll::roll: