περιμένω πότε θα έρθει η Κυριακή επειδή δεν αντέχω αυτά που εχω τις επόμενες μέρες......
Printable View
περιμένω πότε θα έρθει η Κυριακή επειδή δεν αντέχω αυτά που εχω τις επόμενες μέρες......
Αυτο το ανεξηγητο ανακατεμα στο στομαχι, την αναστατωση και την ταχυπαλμια, ως αποτελεσμα μεγαλου αγχους.
παλια το παθαινα συνεχεια
ksupnao kai koimame me fovies...anxoi....kai dimiourgo provlimata ekei pou den uparxoun...opos mou lene oloi....
αγχοςς...για την κυριακη....κ γενικα ειμαι κ ντροπαλο ατομο...μην με κακο χαρακτηρισουν για αυτο....πωωωωω!!
Dameva , καταλαβαινω την κατασταση σου , ειμαι 52 κ ταχω περασει αυτα . Ακουσε με σε παρακαλω , και μην ανυπομονεις , κ μην φρικαρεις , τα πραματα θα παρουν το δρομο τους , οποιος κ ναναι αυτος , Προσπαθησε να διατηρησεις την ψυχραιμια σου , που ειναι δυσκολο , σε καταλαβαινω , αλλα η σταση σου αυτη , μονον να επιτεινει τα πιθανα προβληματα μπορει . ΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ .
μα για να απαντησω σε κατι πρεπει να το εχω ζησει κατα κανονα αλλιως δεν πολυασχολουμαι με οτι να ειναι για αυτο λεω οτι το επαθα εγω για να το συζητισουμε... στα θεματα που δεν εχουν σχεση με οτι επαθα εγω η η κοπελα μου σπανια απανταω εκτος και θελω να πω κατι ετσι...
θα μου πεις εσυ το ξερεις επιδη διαβαζεις τι γραφω αλλα επιδη μερικοι ειναι καινουριοι δε το ξερουν
ποσο δικιο εχεις...το λεω στον εαυτο μου αυτο το πραγμα συννεχεια...υπομονη και δωσε χρονο...αλλα με καταβαλει ολο αυτο.....απλα πρεπει να μαθω στην ζωη μου να κανω υπομονη...κατι που μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να κανω και συννεχεια χανω....!!!!
Μ' έπιασε ταχυκαρδία αλλά δεν πρέπει να την αφήσω να με κάνει χάλια...
Κυκνε , σε διαβαζω πολυ καιρο ( λογω χρωματος , δεν ξερω ) Τα ποστ σου ειναι γεματα απαισιοδοξια ( δικαιωμα σου ) αλλα σημερα ειμαι χειροτερα απο σενα . Πιστευεις οτι υπαρχει κατι που μπορει να σε βοηθησει ? Σε συμπονω , αλλα δεν μπορω να κανω κατι παραπανω , Εισαι υπερ το δεον ευαισθητη πιστευεις "? η απλως ειναι η παλιοασθενεια αυτη που σε κανει ετσι ?
Όσον αφορά το αν μπορεί κάτι να με βοηθήσει πέρα από την ψυχοθεραπεία, θα ήμουν καλύτερα αν ήταν πιο εύκολη κι η ζωή μου και με λιγότερα προβλήματα...τώρα όσο για το ότι είμαι έτσι, η αιτία είναι ο συνδυασμός αυτών που αναφέρεις δηλαδή και η υπερευαισθησία μου και η κατάθλιψη...ας πούμε αυτή τη στιγμή νιώθω χάλια και σκέφτομαι ότι ίσως είναι επειδή έχει αρχίσει να σκοτεινιάζει, με μελαγχολεί αυτός ο μουντός καιρός...και δεν ξέρω τι να κάνω για να νιώσω καλύτερα...
Κι επειδή στο ποστ που σχολίασες γράφω για ταχυκαρδία, με πιάνουν συχνά γιατί νιώθω συχνά πολύ αγχωμένη...
Εσύ τί έχεις;
Kυκνε , εχω καταθλιψη , απλη , τι απλη σουπερ , αλλα δεν ειμαι συνεχως νταουν , εχω κ τις μερες μου που ειμαι απλως ανεκτα . Εσυ εισαι συνεχως νταουν ? Δεν ειμαι διπολικος , αλλα σε γενικες γραμμες δεν ειμαι καθολου καλα . Κανω υπομονη , ουτε ξερω για ποιο λογο . Φιλικα