ενταξει δε γινεται να εισαι κοντα και με ολους.
Printable View
ενταξει δε γινεται να εισαι κοντα και με ολους.
Μάλλον δεν είναι τόσο συναισθηματικές αλλά δεν πειράζει
Μπορει να χεις δικιο Αλεξανδρε αν κ εγω νιωθω πως εχω μοιραστεί πολλά εδώ που πάνω κάτω δείχνουν τι άνθρωπος είμαι.
Αλλά στο ότι είμαι κλειστή σαν άνθρωπος έχεις δίκιο, είμαι.
Με τα μπολντ δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις. Οτι μοιαζουμε εμεις οι δύο κ γιαυτό ζορίζομαι;
Δεν ξέρω γιατί αλλά μου ήρθε φλασιά, θυμήθηκα τον agnostosgnostos. Ελπίζω να μην έκανε καμιά βλακεία και να νιώθει καλύτερα...
οπως ξερεις εγω σκεφτομαι με ενα δικο μου τροπο που στηριζεται κυριως στο τροχο αυτο σημαινει οτι η θα αστοχησω σε αυτα που λεω η θα πιανω το νοημα συνεχως καλυτερα απο τους αλλους..Quote:
Με τα μπολντ δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις. Οτι μοιαζουμε εμεις οι δύο κ γιαυτό ζορίζομαι;
εσενα μπορει να σου φαινεται οτι εισαι αναγωρισιμη απο αυτα που λες αλλα εγω δεν εχω προσδιορησει ποια απο ολες αυτες που θα μπορουσα να ηξερα εισαι που λιγο πολυ ολες εχουν κοινα στιχεια μεταξυ τους και για αυτο το λογο δεν εχει κανενα νοημα να μη μου λενε πιες ειναι αφου ετσι το μονο που πετυχαινουν ειναι να γινομαι ακατανοητος γιατι μετατρεπω αυτα που σκεφτομαι σε κινεζικες φρασεις γιατι σκεφτομαι πως θα φαινετε ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ δηλαδη να τους μιλω σα να ειμαστε αγνωστοι
το αποτελεσμα ειναι να μη ξερω πως ακριβως να σου μηλισω και να πεταω οτι μου κατεβει
αρα με τις υποδειξεις της συνομιλητριας σου ρεμ δε πετυχαινεις τιποτα αφου εγω ετσι και αλλιως εχω κουτιασει οσες θα μπορουσα να γνωριζω σε ενα μοτιβο συμπεριφορων και λεξεων που θα μπορουσαν να πουν και οσες θελουν να συνεργαστουν μιλαμε οσες δε θελουν να συνεργαστουν αυτο καταληγει σε μια συζητιση ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ
ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΝΕΛΑ που αυτο σημαινει οτι και παλι καπου θα βρεθουμε σε καποια κορυφη η καποιο βαθος αναλογα με τη περιπτωση
ενω στις υπολυπες λεω κατι κινεζικα για να παω με τα νερα τους και να μιαζω σαν αγνωστος
εγω, δεν καταλαβα τπτ παντως, οποτε μαλλον ειμαι στην κατηγορια "και στην κορφη κανελα"..
χαχαχαχαχα!!!
καλημερα σας.
Αμα μου πεις τι ακριβως σε ενοχλεί στη συμπεριφορα μου ώστε να μην έρχεσαι στην θεση να μην ξέρεις πως να μου μιλήσεις, ίσως μπορω να σε διευκολύνω.
Το βρίσκω σχετικά απίθανο να γνωριζόμαστε στην έξω ζωή αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό εννοείς; Οτι προσπαθείς να καταλάβεις αν με ξέρεις; Νομίζω αν με ήξερες θα με είχες καταλάβει ήδη από όσα εχω πει εδώ κατά καιρούς.
ε αυτο ναι γιατι οτι εχεις ζησει το ξερεις απο πρωτο χερι
αν κατι δε το εχω ζησει που να ξερω τι να απαντησω?
αν τωρα δεν ειμαι σιγουρος για το αν αυτο το καταλαβαινω η οχι αυτο θα καταληξει σε καπιο αστειο αποτελεσμα δηλαδη συνενοηση κλαρινο..
γι αυτο δε φταις τοσο εσυ αλλα η φυση του πραγματος αφου ολο αυτο το θεμα ειναι τοσο συνθετο τοσο δυσνοητο τοσο μπερδεμενο που αν δε ξερω επ ακριβως τα λογια καπιου δε μπορω να συνενοηθω απολυτως μαζι του γιατι η συνενοηση αυτη μιαζει σαν ακροβασια πανω σε ενα τεντωμενο σχοινι με το παραμικρο λαθος πεφτει κατω σα βαρυδι
γι αυτο το λογο και οι αλλοι δε μπορουν να το κατανοησουν αυτο ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ του οτι ουτε και εγω εχω καταλαβει πως ακριβως συνενοουμαι με τους αλλους ειναι οπου με βρουν και οπου τους βρω
Αγαπη μου που εισαι σημερα;
Μαρτιος αυριο.χαλια μηνας
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
για τη ωρα δε τη βλεπω τη φωτο που ανεβασες δειχνει ενα
_
Χ ι
_
Το έσβησα το μήνυμά μου γιατί δεν αλλάζει κάτι προς το καλύτερο είτε το γράψω είτε όχι.
Να είστε καλά
Aλεξανδρε! παλιε μου συμφορμιτη!, Μη σε στεναχωρα που καποιοι - καποιες δε σε καταλαβαινουν! , σε καταλαβαινουμε εμεις, που σε ξερουμε πολλα χρονια απο εδω μεσα! ,και να μην καταλαβουμε κατις καμια φορα ,απλα θα σε ρωτησουμε και συνεχιζουμε!Quote:
Originally Posted by αλεξανδρος_ SAVATAGE -
Δυστυχως υπαρχουν καποια νεα μελοι οπως η παραπανω οπου προσπαθουν συνεχως! με απογνωση περι του καταρθωματος αυτου να πικρανουν ατομα εδω μεσα! η αγωνια της ειναι να βρει ατομα καπως ποιο ευαισθητα -σαν κι εσενα κι εμενα Αλεξανδρε - κι να καμει οτι μπορει μεσα απο τα μηνυματα της να χαλασει την ζεστη αλλα συναμα ευθραστη καρδουλα οπου μεσα της αποφασησε ο Θεος η η φυση να μας την γεμισει με πολυ αγαπη για τους αλλους γυρο μας αλλα οχι τοσο για εμας!!
Αλεξ, μην ξενερωνεις λοιπον , σε καταλαβαινω πολλες φορες στεωοχοριεσαι με μηνυματα πικρας , λογικο κι εγω ειμαι πολυ ντροπαλος, ευαισθητος, μεγιστα καλοπιστος ! οπως και δοτικος με αποτελλεσμα να πικρενομαι κι να φτανω στο να κλαιω οταν γραφουν τετοια ειρωνικα μηνυματα! προσφατα το ιδιο μελος με κοροδευε κι εμενα κι επαθα υποτροπες εξετιας της!!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Ξεχειλιζεις φθονο, μισος και αχαριστια. Μην ξαναερθεις να μου κλαιγεσαι σε πριβε.
https://www.e-psychology.gr/forum/th...B1%CE%B8%CE%B1
Οταν δεν ηθελε να ασχοληθει μαζι σου κανεις....
Ποτέ ξανα διαλογος μαζι σου, οσο και να τρεχεις πισω μου ψαχνοντας αφορμες.
το περιμενα οτι θα το κανεις αυτο! χαχα. Οντως, πριν καποιο καιρο οπου ειμουν χαλια απευθυνθηκα σε καποια ατομα απο το φορουμ ειτε προσωπικα μην. ειτε οχι ζητωντας τους στιριξη, αφου το φορουμ λεγετε "" ψυχολογικης στιρηξης" οπως κι ε αλλα ατομα ειπα καποια προσωπικα μου, Αυτο που ειχα απορια ηταν αν ΑΞΙΖΕΙς ΝΑ ΣΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙΣ, ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ! ΑΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.
Τελικα δεν αξιζεις για ολα τα παραπανω κι καλο θα ειναι να το γνωριζει οποιος θα καμει το ιδιο λαθος, βεβαια επειδη σε "μιρισα" απο την αρχη για αυτο κι εστειλα συγκεκριμενα μην.
Απεναντιας προσωπικα τα μηνυματα σου οπου βριζεις ατομα οπου τους κανεις την φιλη σε θεματα ,να ξερεις οτι εγω δεν τα δειχνω διοτις δυαφερω απο εσενα.
Καθεσε στις 04.00 τα ξημερωματα πανω απο το φορουμ για να κραζεις οποιον ειναι ειτε σε δυσκολη συναισηματικη φΑση, ειτε νοσει απο ψυχικη ασθενεια, ειτε εχει καμει υποτροπες καθε τυπου!! αρα ατομα οπου βρισκομαστε σε μεγαλη συναισθηματικη φορτηση!! καθεσαι λοιπον κι μας κοροιδευεις! η μας καμεις τον "τσαμπουκα"! ,αλλες φορες με πρ. μηνυματα λιδωρεις καποιο αλλο ατομο . κ.α. τετοια
Αν δεν αντιμετοπιζεις καποιο ψυχολογικο προβλημα, αν δεν εχεις καποια ψυχικη ασθενεια η κατι παρομοιο εισαι σ λαθος φορουμ δεσποινης. Πηγαινε σε κανενα φορουμ κουτσομπολιστικο κι ασε εμας εδω περα που ειμαστε ειτε χρονια ειτε πιολιγο και προσπαθουμε να αλληλοβοηθηθουμεστις δυσκολιες που περναμε!!
Άτομο που στέλνει προσωπικά μηνύματα για να τεστάρει κάποιον είναι ύπουλος κι υποκριτής...
Για μένα μια χαρά αξίζει η savatage και με βοηθάει πολύ... Οπότε δεν είναι χρήσιμη η συμβουλή σου... Μόνο σ' ένα πράγμα δεν συμφωνώ μαζί της που δικαιολογεί τη συμπεριφορά κάποιου μέλους που δεν συμπαθώ καθόλου πια μετά από το επανειλημμένο βρισίδι που μου έχει ρίξει απρόκλητα...
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους
Kαλο μηνα numenor και σε ολους.
Ευχαριστω Κυκνε. Το ξερω οτι εχετε τσακωθει ασχημα με τον καβκαζ, ας μην το επαναφερουμε ομως.
Οσο για τα προσωπικα μηνυματα του συκοφαντη, υποκριτη, τραγικου μελους, στη διαθεση του Αeon ολα τα μηνυματα, εχει προσβαση και μπορει να δει αν του εχω πει ποτε οτιδηποτε για αλλο μελος. Δε θελω κανενα πριβε με αυτο το ατομο και του το ειχα ξεκοψει εξαρχης.
να τον ακουτε τον καπετανιο....
ο μηνας μπηκε πολυ καλα!!!!! καλυτερα δεν γινεται..
ευχες και καλο μηνα σε ολους ;)
Καλό μήνα σε όλους !
Καλο μηνα σε ολα τα τεκνα κ τα τεκνα ειρηνη ημην εν χριστω αδερφοι
Καλό μήνα κι από μένα σε όλους! :)
Οκ, αφού σ' ενοχλεί savatage δεν λέω άλλα απλά έτυχε κι αναφέρθηκε γι' αυτό και το σχολίασα...
Παρακαλώ! :)
Να σε ρωτήσω κάτι... Εγώ μπορώ να σου στείλω πριβέ αν χρειαστεί; Δεν έχει καμία σχέση με τον kavkaz ο λόγος... Μπορείς να πεις όχι χωρίς παρεξήγηση εννοείται!
το μοναδικο κατορθωμα ειναι να πλησιασεις τον εαυτο σου και το μονο βασανο ειναι οτι αυτο μπορει να γινει η λακουβα που τελικα θα σκονταφτεις εκει συνεχως
απο τα υπολυπα σχολια ειναι ευκολο να ξεγλιστρισεις αφου ευκολα απο το ενα ΑΥΤΙ μπαινουν και απο το αλλο ΑΥΤΙ βγαινουν
θυμαμαι πχ στη φυσικη που μας μαθαινανε στο δημοτικο οτι οπου υπαρχει δραση υπαρχει και αντιδραση
καπως ετσι αυτος που υποχωρει συνεχως στον εαυτο του γινεται τελικα ανυποχωρητος προεδρος διευθυντης κλπκλπ.
' ΚΥΚΝΟΣ '
Ο πρωτος που λεει κι παραδεχετε τις λαθος συμπεριφορες μου πολλες φορες εδω μεσα ειμαι εγω! αρα κι σε αυτο το θεμα ερχεσαι απο πισω κι καταιδρομενη!¨)χεχε. Οσον αφορα το κολημα σου με εμενα αλλα κι με πολλα αλλα μελοι οπου οι ανθρωποι λογικο ειναι να σε εχουν συνεχως στο βρισιμο κι στο 'κραξιμο' αφου παντα εισαι με τον κακο λογο κι παντα σαν κλαμενο παπι τρεχεις με υπουλο τροπο σαν υπαρχει διαμαχη αναμεσα σε μελοι τσουπ να πεταξεις κι εσυ το δηλητειριο σου! χαρακτηριστικο τον αδυναμον χαρακτηρων οπου προσπαθουν να κανουν κατις μεσα σε χαμο αφου δεν εχουν την ιδια δυναμη, κι δυστυχως αυτο το τους ακολουθει σε ολη τη ζωη τους , σε ξερουμε χρονια στο φορουμ κοπελαμου, και ειληκρινα - δεν θα σε βρισω - ειλικρινα λυπαμαι διοτις δεν εχω κακια μεσα μου απεναντιας ευχομαι να αλλαξεις. καλο μηνα
Σχετικα με την παρεξηγηση του μελους " SAVATAGE"
Ποσο συχενομαι αυτο το πραμα να τσακονομαι με την καθε η τον καθε περιεργο εδω μεσα! αντι να ασχολουμε κι εγω οπως αλλα μελοι με την πραγματικη και ουσιαστικη δουλεια του φορουμ - οπου ειναι κι απο τις μοναδικες ελληνοφωνες σελιδες! - η δουλεια του φορουμ ειναι "ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΜΑΣ"!! το τονιζω αυτο διοτις δυστυχως μπαινουν στο φορουμ ατομα οπου σχεδον πωτες δεν εχουν αναφερει καποιο προσωπικο τους προβλημα ,μπαινουν με αποτερο σκοπο να κουτσομπολευσουν κι να κοροιδεψουν ολους εμας οπου γραφουμε! οπου εκτιθωμεθα βγαζωντας τις αδυναμιες, τις αρρωστειες μας κι καθε λογις ψυχικες ασθενειες η ψυχαναγκασους οπου δυστυχως εχουμε την ατυχια να κουβαλαμε στη ζωη μας! Μπαινουν λοιπον καποια ατομα εδω μεσα σαν τρολ δλδη κι πατωντας πανω σε αυτα , "ξαχνοντε" για καυγαδες κι αμα "ψαροσουμε" οπως εγω με την SAVATAGE αρχιζουν να προσπαθουν να μας πληγοσουν πατωντας στις αδυναμιες μας οπου μοιραζομαστε εδω μεσα!
Ευτυχως δεν ειναι πολλα αυτα τα ατομα ειναι 2-3 πιστευω συν μερικα παλια μελοι -οπως αυτη οπου τους εστειλε προσωπικα μηνυματα εναντιον μου λεγωντας οτι κι αυτη ειχε τα ιδια και καλα κι αλλα τετοια, δεν θα π ονομα ξερουμ κι ξερει ποια ειναι .
Οφειλω να ζητησω μια τεραστια ΣΥΓΝΩΜΗ στους συφορμιττες οπου επεσα παλυς χαμηλα κι ανταλαξα μηνυματα ειτε εδω ειτε προσωπικα με αυτο το ατομο! συγνωμη παιδια αλλα δεν αντεξα, με πετυχε κι σε μια δυσκολη στιγμη μουκι απαντησα, οπως με τονν φιλο της οπου με εβριζε πριν λιγο καιρο κι εφαγε το μπλοκαρισμα του !
Υ.Γ. παρα την καλα δομιμενη σελιδα του φορουμ ,οπως παντα υπαρχουν ατομα ''χακρες η οτι αλλο τους λενε'' οπου μπορεσαν κι μπορουν με τροπους μεσα απο το μειλ οπου δηλωνουμε εδω να βρουν - τωρα τον τροπο εν τον καταλαβα οπως μου τον ειπε εξαλου εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα- μπορουν κι βρισκουν ακομα και φωτογραφιες μας!!
απο τις φοτογραφιες οπου ειδα λοιπον -αν δεν εκανε λαθος ο ξαδερφος μου -καταλαβαινω απολυτα το κομπλεξ οπου εχει το ατομο οπου με βριζει! αν κι οτι ειναι καποιος ασχημος κι αντιπαθητικος στην εμφανηση του προσωπικα δεν το εχω σαν κριτιριο αξιας χαρακτηρος! δεν μπορουμε ουτες πρεπει να κρινουμε τους ανθρωπους απο την ομορφια τους ομως καποιοες φορες αυτο δικαιολωγει το κομπλεξ τους .μαλον το κομπλεξ της!
καλα ,, ξεχνας οτι υπαρχουν κι τα μηνυματα απο μειλ? ε? - επισης κατα καιρους κλεινω τελειως την υποδοχη προσωπικων μηνυματων . εξαλου δεν υπαρχει λογος να αναφερομαι σε προσωπικα δεδωμενα και ουτε ειπα ονοματα ουτες ειπα κατις! δεν ειμαι σαν εσενα!!! πωτες δεν εχω αναφερθει εδω κι κοντα στα 5-6 χρονια στο φορουμ !!ΠΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΧΑΜΗΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΡ.ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ!! δεν ειμαστε ολοι το ιδιο βλεπετε.
Υ.Γ. εχεις πολυ πλακα παντως,λες εμενα ψευτη ενω εσυ γραφεις οτι νανε, απο τωτες που εκανα αναφορα τον φιλοσου οπου εβριζε χιδαια εχεις φαει σκαλομα!! ("πες μου τον φιλο σου να σου πω τι εισαι")
Υ.Γ. ειμαι τελειως χαζος οπου ασχολουμε ακομα!! λαθος μου μεγαλο!! ειμαι αδικαιολογητος
Ποιο κόλλημα μου ρε καημένε; Ελάχιστες φορές έχω ασχοληθεί μαζί σου και σου έχω απευθύνει το λόγο... Παραισθήσεις έχεις; Εγώ απλά υπερασπίζομαι το δίκαιο και δεν είναι καθόλου ύπουλο αυτό που κάνω γιατί το κάνω δημόσια, δεν ψαρεύω με π.μ. σαν εσένα... Έχεις άδικο στο πως φέρεσαι στη savatage κι έχω κάθε δικαίωμα να το πω... Όσο για το ότι δεν έχεις κακία μέσα σου μόνο εσύ το πιστεύεις, οι άλλοι που σε ξέρουν επίσης χρόνια στο φόρουμ όχι... Φαίνεται από τη συμπεριφορά σου... Αντιθέτως εσύ έτρεξες από πίσω μου και στο θέμα "ψυχιατρική κλινική" δήθεν για να βοηθήσεις ενώ στο τέλος του μηνύματος σου γελάς... Γελάς με τον πόνο μου, αυτή είναι η καλοσύνη σου...
Σήμερα έβγαλα το μαρτιάτικο βραχιολάκι μου κι είπα στη μαμά μου να μου το φορέσει (έχει ένα κόλπο στο δέσιμο και δεν μπορώ να το βάλω μ' ένα χέρι) και χάρηκα που από την πληγή μου έχει μείνει μόνο μια γρατζουνιά γεγονός που μου επέτρεψε να της ζητήσω να μου το φορέσει χωρίς να καταλάβει τι έκανα...
http://www.topontiki.gr/sites/defaul...?itok=hOBbZDnQ
ΓΙΑΤΙ ρε γαμωτο?Quote:
Το πτώμα του Αλέξανδρου Τανίδη 17 χρόνων, εντοπίστηκε δέκα μέρες μετά την εξαφάνιση του από υπάλληλο του Νοσοκομείου Παπανικολάου. Βρισκόταν ανάμεσα σε ψηλά χόρτα σε δύο μέτρα απόσταση από την εσωτερική περίφραξη του προαύλιου χώρου.
Η σορός του αναγνωρίστηκε από την αδελφή του που τον αναζητούσε. Η ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα, προσδιόρισε τον χρόνο θανάτου μεταξύ δώδεκα ωρών και δύο ημερών.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και εξετάζεται αν ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή σε αυτοχειρία.
Ο νεαρός νοσηλευόταν στην παιδοψυχιατρική κλινική του ίδιου νοσοκομείου απ’ όπου χάθηκε, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.
Και πώς γινεται να χαθηκε 21/2 και να βρεθηκε 1/3 και μαλιστα στο προαυλιο της ψυχιατρικης κλινικης Παπανικολαου οπου νοσηλευοταν, αφου ο θανατος συνεβη μεταξυ 12 και 48 ωρων?? Πώς δεν τον ειδε κανεις τις προηγουμενες μερες αν ηταν ακομα εκει τριγυρω?!
Πριν λίγο το είδα κι εγώ και στεναχωρήθηκα... Αλλά δεν ήξερα ότι νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική... Κάτσε να σου δείξω το άρθρο που διάβασα εγώ...
https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea...androu-tanidi/
Το παιδί δεν γυρίζει πίσω αλλά ελπίζω αν υπάρχουν ευθύνες ν' αποδοθούν...
Παντωσ οι μπατσοι σκοτωνουν δινοντασ αδρανη φαρμακα η ληγμενα η μαφια σκοτωνει με αυτοκινητιστικο γενικα γινεται χαμοσ εγω απορω πωσ ζουνε μεχρι τα ογδοντα
Ζητουσε βοηθεια? Δεν το ειχα διαβασει αυτο...Quote:
" Ένα παιδί που έζησε τη φρίκη και την εγκατάλειψη. Ένα παιδί που ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια μέσα από τα social media και κανείς δεν του έδινε σημασία. Παιδιά που πετάγονται στον Καιάδα γιατί είχαν την ατυχία να μην έχουν τη ζεστασιά και τη θαλπωρή της οικογένειάς τους…"