Καταλαβα.. Σαν τα τρενα στο σταθμο :P Δεν γινεται να φυγει για παντα?????????
Printable View
χαχαχα! ναι, σαν τα τρένα!
Καμιά φορά γίνεται όταν είναι στο αριστερό και είσαι δεξιόχειρας...
Αν είναι στο δεξί, το αντιμετωπίζεις (ξεκούραση, ενδυνάμωση, αποφυγή γραψίματος
και πληκτρολόγησης) και μαθαίνεις να ζεις μ' αυτό.
Να δω λοιπον που ειναι στο αριστερο και ειμαι δεξιοχειρας, αν θα εξαφανιστει. Τερμα τα πεπονια για φετος! :P
Ωχχχχ σκεφτομαι πως εχω ακομα 4 ωρεεεεεεεεεςςςςς!!!!!!! και η ζεστη δε βοηθαει καθολου!!!!! νιωθω το κεφαλι μου να καιει.....
λιλί, τέρμα το κουβάλημα πεπονιών και καρπουζιών... όχι κι η κατανάλωση τώρα με τον επικείμενο καύσωνα...
Kαλε ναι, να κανει κατι και το υπηρετικο προσωπικο :P
Σκεφτομαι οτι εγω μια μερα θα το φαω το κεφαλι μου με τις αδιεξοδες και νοσηρες καταστασεις που παω και μπλεκω και δε βαζω και μυαλο αφου την εχω ξαναπατησει!
Οταν ενας ανθρωπος ειναι τοσο εγωιστης και κραταει οτι τον βολευει κανοντας οτι δεν καταλαβαινει καποια πραγματα οταν τα εχεις εξηγησει τοσες μα τοσες φορες χανοντας απλα ετσι ασκοπα το χρονο σου, πραγμα που σημαινει οτι αδιαφορει για σενα και σ'εχει παντελως γραμμενο και ως θυμα για να ξαλαφρωνει πανω σου, τοτε η λυση ειναι μοναχα αποκοπη απ'αυτο το ατομο οσο κι αν εχεις ολη την καλη διαθεση να βοηθησεις γιατι και οση βοηθεια εδωσες ως τωρα, πηγε και χαμενη!
Φωλιά και πάλι φωλιά...δεν ξαναβγαίνω όσο κι αν με φωνάζουν...δεν είναι ασφαλές...
Κι ότι ευτυχώς που υπάρχουν τα ηρεμιστικά...
Κατι που διαβασα και μου αρεσε: "Tο κρασι παλιό.. το χαβιαρι μαυρο... το τυρι μουχλιασμενο… πολυ δυσκολη η ζωη των πλουσιων…"
χαχαχαχα!! αχ πεπονακια μουυυυυυ :P
Σκέφτομαι ότι η φωλιά μου είναι το πιο ασφαλές μέρος τελικά...ώρα για να ξαναμπώ μέσα...
Φυσικα ημουν παρων και όταν βρω χρονο θα τα γραψω με λεπτομερειες καθως και πως σκεφτομουν και τι συναισθηματα ενιωσα σε αυτην την επισκεψη . Τι συμπερασματα εβγαλα , το ποιοι κρυβονται πισω από αυτόν και γενικως το ποσο ωραια εχει στηθει το κολπο .
Τις επομενες μερες εψαξα να βρω ποσο σημαντικα είναι τα βραβεια που πηρε , αν εχουν αξιοπιστια ή ηταν βραβεια της πλακας .
Γιατι ολοι ακουνε ένα βαρυγδουπο ονομα ή βραβειο και τσιμπανε και δεν ψαχνουν να βρουν εαν μπαζει καπου η ιστορια .
Το ζητημα όμως δεν είναι αυτό αλλά το πως ένα ατομο ( ο Πασχαλιδης ) με βαθεια συμπλεγματα τα βγαζει πανω στους αρρωστους και στην ουσια τους κρατα εξαρτημενους γυρω από αυτόν .
Επισης σε ένα άλλο φορουμ με ατομα που εχουν σκληρηνση κατά πλακας , εχουν ανοιξει θρεντ για τον Πασχαλιδη και διαβασε να δεις τι λενε http://www.mssociety.gr/forum/viewto...st=0&sk=t&sd=a
Σκέφτομαι πως η κίνηση γνωριμίας με κοπέλα που έκανα ψες ήταν λανθασμένη. Όταν λόγω ψυχολογίας βαφτίζεις τον εαυτο σου κατώτερο οι κινήσεις που κανεις ανταποκρίνονται σ΄αυτο το κατωτερο. Σκεφτομενος στη συνεχεια το καλύτερο που θα μπορουσες να κανεις αλλά δεν εκανες κρινεις τις κινησεις αυτες ως λανθασμένες και όλο αυτο ειναι δυστυχία. Και ιδίως όταν το ξανακάνεις είναι λες και το μάθημα να μη σου έχει γίνει πάθημα αλλά να ξαναπέφτεις στην ίδια λακκούβα. Επειδη κατόρθωσες να ριζωσει μεσα σου αυτο το κατωτερο που σε αποτρέπει για το καλύτερο θεωρωντας σε ανικανο γι αυτο.
Περιμένω πως και πως να πάω διακοπες! Πόσο ανάγκη από ξεκούραση έχω!
Έτσι ακριβώς είναι και μπράβο που έχεις καταλάβει πως λειτουργεί. Κοίταξε, όταν κάνουμε λάθος επιλογές τότε σίγουρα συμβάλλουμε σε αυτό που μας συμβαίνει. Αυτοπεποίθηση δεν θα αποκτήσεις καταφέρνοντας να έχεις μια κοπέλα ή να είσαι αρεστός σε μια παρέα. Αυτοπεποίθηση αποκτάει κάποιος από μόνος του. Καλό είναι να προσπαθήσεις να το δουλέψεις και με την λογική σου..
Ευχαριστώ Χριστίνα. Εχω καταλάβει πως λειτουργεί, δεν ειναι όμως εύκολη υπόθεση η πράξη. Χρειαζεται να δουλέψει κανεις πολύ με τον εαυτο του, να αλλάξει παγιωμένες καταστάσεις που υπάρχουν μέσα του, αυτο που λενε να επαναπρογραμματίσει το υποσυνείδητο. Και βάζω τα δυνατα μου σ' όλη αυτη την προσπάθεια τα λάθη να ειναι οσο γινεται λιγοτερα.
Το να ειμαι αρεστός ουτε το επιδιωκω ούτε προσποιούμαι για να γίνω αρεστός, απλά ειναι κάτι που έρχεται από μόνο του επειδή ταιριάζεις με κάποιους με αυτο που είσαι και με αυτο που εκεινοι είναι. Κι οπως γραφω καπου αλλού, με τους σχεδόν όλους, οι διαπροσωπικές σχέσεις έχουν καταντησει, είτε στο τυπικά είτε στο πως τους αντιμετωπίζουμε.
Τελικά τα πράγματα γύρω σου τα βλέπεις ανάλογα με τα συναισθήματά σου.. (γενικά μιλάω με κάποια αφορμή και σε κανέναν συγκεκριμένα)
σκεφτομαι τα πρασινα νερα.
Και σε μένα να μην αναφέρεται, πάρα πολλές φορές ισχύει. Έτσι είναι! Τις ίδιες ακριβώς καταστάσεις μπορεί τη μια μέρα να τις βλέπουμε με τρελλή χαρά και την άλλη σαν ψυχοπλάκωμα. Κι όμως Χριστίνα, για καποια πράγματα το συναισθημα είναι απόλυτο και αμετάβλητο, ή χαρά ή λύπη.
Αυτό το ξέρω πάρα πολύ καλά Γιάννη μου! Το κουμπί για μένα ήταν η λογική. Λειτουργούσα πολύ με το συναίσθημα και σχεδόν πάντα τα έβλεπα αρνητικά. Όμως βγάζοντας το συναίσθημα και αντικαθιστώντας το πολλές φορές με την λογική με βοήθησε. Έχω αλλάξει πολύ και από πέρυσι.. Ξέρω πλέον να διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου.. βέβαια και με την βοήθεια ενός πολύ καλού ψυχολόγου!
Το βασικό είναι οτι έχω εμπιστοσύνη σε μένα σε αυτόν τον τομέα...
σκεφτομαι ποσο αντιφατικο ειναι αυτο το εργατες ενωμενοι ποτε νικημενοι που διαβασα στο αλλο θεμα. αφου εισαι ενας εργατης, ενας υπαληλισκος, ενας δουλος, ενα σκλαβακι, ενα πιονι του συστηματος, ζεις μονο για να δουλευεις. τι παραπονιεσαι και σκουζεις, τι περιμενεις να συμβει παραπανω, οταν τοποθετεις τον εαυτο σου εκει κατω ?
"τι περιμενεις να συμβει παραΠΑΝΩ, οταν τοποθετεις τον εαυτο σου εκει ΚΑΤΩ ?...".
... να ρε πούστη μου... κατάλαβες τώρα γιατί σου έχω αδυναμία;... κάτι τέτοια ποιητικά έχεις βρε σκατόπαιδο και... όταν σε βρίζω για τις μαλακίες σου, με πόνο ψυχής το κάνω, λολ... είν' δυνατόν;...:)...
Καληνυχτιζω, παω να βρω τα μαξιλαρια μου, μου λεiψανε!!! <3
τι σόι μερα μου ξημέρωσε?αραγε οτι πόθησα είναι το τυχερο σήμερα να πραγματοποιηθούν?
Καλημέρα σε όλους! Ηλιάννα ρίξε ματιά στα πμ σου!
Καλη σου μερα και εσενα Ηλιαννα και καλημερα σε ολους τους υπολοιπους
Καλημέρα! Καλημέρα! Καλημέεεεεεεεραααααα παίδες! :D
Σκεφτομαι οτι καηκα εχθες στον ηλιο και πως θα τη βγαλω σημερα 12 ωρες, νιωθω την μπλουζα να κολλαει επανω μου.
http://smileys.smilchat.net/emoticon...med3d-ciao.gif έχουμε σερβίρει πρωινό Χριστινάκι!!
Ααααααχ πλησιάζουν οι μέρες για τις διακοπές και νιώθω πολύ πολύ χαρούμενη :)
Και όχι μόνο αυτό αλλά είμαι ενθουσιασμένη γιατί ξεκίνησα ξανά μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας μετά από ένα χρόνο απουσίας από την μουσική! Δεν άντεξα άλλο χωρίς μουσική...
φαι???? ΦΑΙ???????? ΠΟΥ???????????????????/
http://www.free-emoticons-gallery.co...298&h=226&zc=1