Οι χοντρές να φανταστώ πάνε με μη ωραίους.....
Printable View
Συνήθως οι αδύνατες έχουν χάλια φάτσα σα χαρακτηριστικά και οι ωραίες έχουνε κάποια κιλά παραπάνω μετά τα τριάντα ειδικά σώμα μην περιμένεις μόνο φάτσα θα κοιτάς στην ηλικία σου είσαι δεν σπάσανε ακόμα μετά τριάντα να δεις τι γίνεται άμα είμαστε όλοι σαν κ εσένα θα καθόμασταν μετά τα τριάντα δες λίγο γύρω σου
καταρχην δεν ειμαι φαν του αγοραιου ερωτα το συμπερασμα αυτο το εβγαλες απο την γκλαβα σου.ειμαι 112 κιλα με καραφλα. εχω κανει 2 σχεσεις στην ζωη μου εχω παει με 15 γυναικες το πολυ στην ζωη μου.και χοντρουλες και μουναρες και σαρανταρες και πουτανες.εχω νιωσει και την εκσπερματιση και τον οργασμο και την κορυφωση.αυτες ειναι οι τρεις κατηγοριες οχι των γυναικων που σου προανεφερα αλλα του τελειωματος.οχι ρε φιλε δεν θα πας για την ωρα με ομορφη θα παιξεις χαμηλα την μπαλα.παλιοτερα ημουνα με μπροστινη γραμμη και κροταφο και 85 κιλα 1,83 υψος σχετικα γυμνασμενο με δικια με οικονομικη ανεση με τα ταξιδια μου σε ελλαδα και ευρωπη.τωρα παλι εαν με κανει μια κλικ την πεφτω εχω φαει ηρωικες χυλοπιτες δεν πτοομαι κοιταω να το δουλεψω.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
μην στειλεις φιλε δεν χρειαζεται.
Και προφανώς κι εγώ λέω όμορφη ξέχνα την αυτό εννοείται από την πρώτη στιγμή καταρχάς δεν έχεις χιούμορ και είσαι κολλημένος πράγμα απαγορευτικό για όμορφη πέρα από το οικονομικό πέρα από εμφάνιση πέρα από όλα αυτά έχεις πολλά χιλιόμετρα ακόμα για να πας με γυναίκα ούτε καν με τη κνητισα δεν εισαι να πας
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης