Μμμμ...εδώ σαν κάτι να γίνεται...αν και κάπως πλακώνει το ταβάνι...
Printable View
Έλα!Κλείσαμε!Τώρα,που ανοίγει κι ο καιρός,εδώ θα κάνουμε τα ομαδικά όργια μας!
Ναι κλεισαμε τελικα......αυτο θα παρουμε....αν κ σε εκεινο που με ρωτας αν εχω κατι τετοιο κατα νου...εχεις πεσει τσακκκκκκκκκ ακριβως....μαυρο μ αρεσει το μαυρο...ειμαι παιδι του μαυρου......θα παρουμε αυτο για ολες ...το μαυρο θα το παρω για μενα....κ το μαυρο κοκκινο για μενα κ τον μελλοντικο μου .......
Μάλιστα!Αποκτήσαμε άλλη μία σεξουάλα στην παρέα!
Αν και φοβάμαι μήπως το μαύρο το θέλει
η μανιώδης λάτρης της χλωρίνης μέσα σου
για να'χει δικαιολογίες διαρκώς να καθαρίζει!;)
χαχαχαχχα λες????????Το δικο μου μπανιο παντως δυστυχως ειναι σιελ.......το σαλονι μου ειναι πρασινος(κ λαχανι σκουρο θα μπορουσες να το πεις) με πορτοκαλι καναπεδες δικη μου επιλογη σε οποιον το λεω με κοιταει με ενα βλεμμα που λεει τι καρακιτσαριο θα ειναι αλλα οσοι το βλεπουν λενε πως ειναι τελειο......κ το υπνοδωματιο μου ειναι στις αποχρωσεις του μωβ...απο πολυ σκουρο μωβ μεχρι πολυ ανοιχτο....για να κοιμασε ωρες ατελειωτες.....Ηθελα να το κανω μαυρο κοκκινο....αλλα η μαμα γκρινιαζε....μαυρα ντουβαρια???????εισαι καλα?????? κ ειπα να της κανω το χατηρι να μην στεναχωριεται....
KAΛΗΜΕΡΑ!!!
το ξέρω έχει βαρέσει συνεχόμενες απουσίες αλλά ας όψεται ο ένοχος δηλαδή δουλειά δουλειά
τι κάνετε κοριτσάκια μου
ναταλία μου τι ωραία μπανάκια μας έστειλες πάλι διαλέγω ασυζητητί το ΠΡΩΤΟ για αφρόλουτρα κ.λ.π
αυτό αγάπη μου δεν είναι μπάνιο διαμέρισμα είναι τέλος πάντων, τι κάνεις χαμένο και ξενιτεμένο κοριτσάκι μου διαβάζω ότι καθυστερεί η επιτροπή μην αγχώνεσαι ματάκια μου κάθε εμπόδια για καλό να δης που θα την κάνεις τελικά την επέμβαση και θα ξεχάσεις όλο το άγχος και την αναμονή, εύχομαι να περνάς καλά σε ότι κάνεις και μην το βάζεις ποτέ κάτω για κανέναν και για τίποτα εξάλλου ζούμε μόνο μια φορά
αλεξάνδρα μου τελικά τι αποφάσισες κοριτσάκι μου θα την κάνεις την επέμβαση μόνη σου ή θα περιμένεις
καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις
μπαρμπουνίτσα μου διαβάζοντας τις περιπέτεις με τους κουμπάρους σου το ΣΚ για άλλη μια φορά χάρηκα που δεν έχω μακρινούς συγγενείς κουμπάρους σόγια κ.λ.π που θα πρέπει να φιλιξενήσω στο σπίτι μου, εγώ χαρά μου δεν τα αντέχω αυτά αν πάω κάπου θα σκιστώ να βοηθήσω όπως θα τσαντιστώ μέχρι αηδίας αν οι καλεσμένοι μου θεωρήσουν ότι είμαι η οικιακή τους βοηθός., νάσαι καλά πάντως ο τρόπος που περιγράφεις τις περιπέτεις σου είναι απίστευτος κάθε φορά που σε διαβάζω γελάω απίστευτα .... είσαι καλά πως πας????
βάσια μου πως είσαι όλα καλά ???
κοριτσάκια μου χαμένα και ξενιτεμένα να έχετε μια πολύ καλή μέρα σήμερα και αύριο να χαίρεστε όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν, να ετοιμαστείτε όλες για το πάσχα....
με πολύ πολύ πολύ αγάπη και πολλά πολλά φιλιά ΑΝΝΑ
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ 83,9 ΑΝΤΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ
Quote:
Originally posted by NADINE
Και συνεχίζω σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσω το τμήμα καθαριότητας...
Αλεκουζάκι,κάτι τέτοιο έχεις κατά νου;Αν και δε νομίζω να μας χωρά όλες...
E αυτό είναι μπάνιο. Να μπαίνεις και να χαίρεσαι ολόκληρη!!!
Τα προηγούμενα ήταν ωραία μπανιο-δωμάτια, αλλά με πολύ με μπανιέρες για παιδάκια!!!!
Το ιδανικό μπάνιο είναι να έχει μία ιδανική μπανιέρα που να χωράνε τουλάχιστον 2!!!! Λέμε τώρα !!
Quote:
Μωρέ πιο ταβάνι!!! καθόλου δε θα το προσέχουμε
χχιιχιχιχιχι
Quote:
Έλα!Κλείσαμε!Τώρα,που ανοίγει κι ο καιρός,εδώ θα κάνουμε τα ομαδικά όργια μας!
Συμφωνώ και επαυξάνω!!
Τώρα τα λες καλά ,
Κανονίστε μη με παρεξήγεσετε και ακούσω κανα συνδυασμό με Λέσβο μιας και είμαι από κει????????????
αυτο με το ταβανι για εμενα!!!!Quote:
κοριτσια thanks για την υποστηριξη. ναι, ειμαι η μις 83 και κατι για τωρα και παω για μις 79,99999 συντομως (που λεει ο λογος)
γεωργια το ιδιο διαλεξαμε την ιδια στιγμη!!!!
αλεκουζακι ακου χρωματα εγω:μπανιο σιελ, κρεβατοκαμαρα μπορντω, σαλονι πρασινο κυπαρισι (το επιπλο εγω...) παρομοια χρωματα λοιπον??
Αχ ναι ειμαστε σε παρομοια χρωματα...μ αρεσει πολυ να βλεπω σπιτια κ χρωματα κ διακοσμησεις...αγαπημενη εκπομπη σπυρος σουλης αλλαξε το............Κ ενα ακομη βιτσιο που εχω ειναι να μετακομιζω...ή να βοηθαω φιλους σε μετακομισεις...με το τι θα βαψουν τους τοιχους..πως θα συνδυασουν κουρτινες ..χαλια επιπλα....οι περισσοτεροι φιλοι μου εχουν κουρτινες χαλια κ επιπλα που εγω τους εχω διαλεξει...κ οποιος φτιαχνει κατι καινουργιο στο σπιτι του παιρνει τη συμβουλη μου.....Πολυ με αρεσει....!!!!!
Σήμερα από ο,τι φαίνεται μόνο εγώ μπανιαρίζομαι!! Φταίει η Nadine με τα ωραία μπάνια που έδειξε...
Χρόνια πολλά σε όλους και όλες!!!
εγω μπηκα παλι πρωι πρωι σημερα γιατι αν αρχισω με τη δουλεια, δεν προκειται να ξαναμπω!!!
φιλακια σε ολες ολες ολες. καλο ταξιδι στην ναταλια.
αλεξανδρα δεν ειναι βιτσιο!!! κι εμενα με αρεσει να δινω ιδεες για τετοια πραγματα. παντα απο την πρακτικη πλευρα εγω!! ταχα τι παρθενος θα ημουν αλλιως??
αχ, εκανα το ντουζακι, το ειδα το "μπανακι" μου και σημερα, παμε για αλλα!!!!!