Καλησπερα κι απο μενα.Σημερα -200.
Printable View
Καλησπερα κι απο μενα.Σημερα -200.
Καλημερα!
-400 σημερα
55 ολα...
καλημέρα κι από εμενα, 77.1kgr
Μετα τη χθεσινη κρεπαλη σημερα με εδειξε 69.Επομενο εφοσον εφαγα πολυ αργα και ηπια και τα κερατα μου!
Καλημεερα τι βλέπω ολες - μπραβο κοριτσια εγω συγχύστηκα θα παω αντιθετα ρε ετσι για να μαθετε +400 αντε πια :P
Kαλημερα!Συμπασχω με την καραμελα, +400 σημερα χωρις κανενα μα κανενα λογο!
Για ποιο λογο τις τελευταιες μερες παιρνω αντι να χανω ή εστω να μενω σταθερη; Αν ξερει καμια ας με διαφωτισει πλιζ γιατι δεν αισθανομαι καλαααα!!
70.2 kg
μια σφαλιαρα θες και θα τα δεις ολα καλυτερα
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Kαλημερα!Συμπασχω με την καραμελα, +400 σημερα χωρις κανενα μα κανενα λογο!
Για ποιο λογο τις τελευταιες μερες παιρνω αντι να χανω ή εστω να μενω σταθερη; Αν ξερει καμια ας με διαφωτισει πλιζ γιατι δεν αισθανομαι καλαααα!!
70.2 kg
Σε ματιασαμε κουκλα μου:sniffle:
87.4! χαχαχαχαχ καλο ε? σε λιγο θα βαλω τα 90 στο τικερ! αρχιζω διαιτααααααααααααα
ασε κ εγω μια απ τα ιδια...χτες εφαγα στις 12 το βραδυ κ σημερα με δειχνει +1. δε θελω να ανεβω πανω απ τα 63.5 γιατι θα τα παθω ολα οποτε ξεκιναω σημερα τουλαχιστον να ελαττωσω το βραδινο
re gmt δε μπορω να σταματησω να ξεσκιζομαι στο φαι δηλ. ελεος ειμαι.
τερμα αυστηρη θερμιδομετρηση για 2 μερες να ξεφουσκωσω
ελεος ειμαι ελεος! εχω κ αγχος μη παει κ δεν ερθει η περιοδος κ αγχος για το χειρουργειο κ περιδρομιαζω...
τερμα το αγχος! τερμα το φαι αμα πια. βραδυνες νηστειες!@
παιδιά υπομονήηηηηηη
δεν θέλω ηττοπάθειες εγώ ζυγίζομαι βράδυ 52 ζυγίζομαι πρωι σήμερα 52 ..βέβαια τελείωσε και η μπαταρία ελπίζω να έχει μια κάποια σημασία
μέχρι ώρας βέβαια έχω φάει τόστ και μικρό και ένα μεγάλο σοκολατάκι...
σκ έχω επέτειο και πάω φρανκφούρτη απο Τρίτη ξεκινάω για να είμαι 48 τα Χριστούγεννα..
όλα καλά θα πάνε μην τρελενόμαστε !!
εμ με τη μονη διαφορα οτι εγω πχ θελω -20 κιλα ενω εσυ -2 :P
ευτυχως δε τρελλαινομαι πια.το φιλοσοφησα το θεμα κ νοιωθω οκ.απλα δε θελω ν ανεβω κ αλλο. εξαλλου καθε αρχη κ δυσκολη αλλα τον τροπο τον ξερουμε.το παν ειναι να νικησεις το μυαλο γιατι εγω ευτυχως ειμαι ενας ανθρωπος που ΠΟΤΕ δεν εχω νοιωσει πεινα κανονικη (να γουργουριζει στομαχι) ,μονο οταν σκεφτομαι να παω σε ενα ωραιο μαγαζι να φαω πχ.τοτε με πιανει κ τρωω που υπο αλλες συνθηκες δε θα το σκεφτομουν καν.
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ μπαντ μου...πριν φας τη σκονη μου δηλαδη:smilegrin:Quote:
Originally posted by badgirl11
87.4! χαχαχαχαχ καλο ε? σε λιγο θα βαλω τα 90 στο τικερ! αρχιζω διαιτααααααααααααα