καλα και εγω με το ζορι κρατηθηκα, ποσες θερμιδες να χει ομως πχ η μια κουταλια?:P
Printable View
καλα και εγω με το ζορι κρατηθηκα, ποσες θερμιδες να χει ομως πχ η μια κουταλια?:P
ποσο να χει,δεν ξερω..γυρω στισ 60???
:question::question::question::question::question: :question:
ωχ ωχ πολλες ειναι,πρεπει ν αρκουμε στη μια κουταλια.... :dork:
Περιπου 1500 εχει ολο το βαζακι των 250γρ. ειναι το ιδιο με τη σοκολατα,εγω την αποφευγω γιατι δεν κρατιεμαι με τιποτα αν την αγορασω :spin:Quote:
Originally posted by aiglh!
καλημερα!και ναι ειπα να αλλαξω λιγο το πρωινο μου γευμα αντι για κλασσικα ψωμι με μαρμελαδα και κατα καιρους γαλα με δημητριακα λεω να αρχισω να τρωω τοστ με γεμιση μερεντας...
θελω να μου πειτε αν ξερετε ποσες θερμιδες εχει? και ποση μερεντα να βαζω...?
σημερα να σας πω την αμαρτια μου με το που ανοιξα το κουτι της μερεντας εφαγα 3 κουταλιες ετσι και στο τοστ εβαλα γυρω στις 2 :P
Αν η κουταλια ειναι γεματη την υπολογιζω πανω απο 120 θερμιδες τη μια
πωπωπω αμαν με τις κωλοθερμιδες, γτ τα ωραια εχουν τοσες πολλες θερμιδες??????? :mad::no:
αν τρωω τοστ και βαζω μια κουταλια του γλυκου μερεντα στις ποσες θερμιδες θα φτανω? :no::no::no:
Δες το κουτι απο πίσω :) Λέει πόσο έχουν τα 10γρ, τα οποία είναι ένα κουταλάκι του γλυκού ;) γυρω στις 100 είναι, ανάλογα την μάρκα. Π.χ η Νουτέλα έχει λιγοτερες κι εγώ την προτιμω!
Σκέφτομαι ότι ο ψυχαναγκασμός με τις θερμίδες δεν μου πάει. με οδηγει σε αντιθετα αποτελέσματα γιατι μπαινω στην λογική ε λίγες παραπάνω θερμίδες δεν πειράζει.....θα δοκιμάσω μια πιο "ποιοτική" οπτική αυτη την βδομάδα. Δηλαδη να φτιαξω την ποιοτητα πρώτα, γιατι απο θερμιδες οκ μπορω να φαω δυο σουβλάκια σε μια μερα και να ειμαι οκ απο θερμίδες, αλλά ποιότητα 0....
Το ξέρω, κι επειδή έχω ήδη πολλά ψυχαναγκαστικά δεν θέλω άλλα αχαχαχα
Οκ θα προσέχ τι τρώω αλλά όχι μόνο βάση θερμίδων. Βαση ποιότητας πάνω απο όλα!
εγω το γλυκο δεν μπορω να το κοψω ρε γαμωτο και τωρα το πρωι την εχω καταβρει με το τοσ με μερεντα, ιδεα της sweet :lol::lol:
με βαλες σε πειρασμο το δοκιμασα και δε λεω να το κοψω...ποσες θερμιδες να χει ενα τοστακι με μερεντουλα, ενα κουταλακι του γλυκου βαζω :smug: με τα χιλια ζορια ενα το κουτι ολο μου λεει φαε μεεεεεε :P
κι ομως με κραταει σαν πρωινο και ειεναι τελειοοοοοοο, πεθαινω για σοκολατααααα
δηλαδη το γραφει σαν συχνο πρωινο τοστ με μπανανα και μερεντα στο βιβλιο του? :shocked2: :shocked2: εγω παντως αν δεν κοψω τελειως τη ζαχαρη κιλα δεν χανω γιατι με κανει να ζηταω ολο και περισσοτερο ζαχαρη και κακους υδατανθρακες,ασε που θεωρω τη μερεντα και το ασπρο ψωμι πολυ ανθυγιεινα ασχετα απο το αν θελουμε να χασουμε κιλα,γιατι να προτεινει κατι τετοιο ενας διαιτολογος?Quote:
Originally posted by sweetOctober
χαχαχα ασε που λεει με μπανανα το βιβλιο του κυριου Ζ κι οχι ετσι σκετο! πρεπει να κανεις τριαδα, δηλαδη τρως φρουτο ψωμι, κι ενα βαζο μερεντα :lol:
Nαι αλλα υποτειθεται οτι παιρνουμε ενα βιβλιο διαιτολογου για να μαθουμε,οταν μας προτεινει ανθειγιεινα θα περασει μεσα μας σας κατι καλο που πρεπει να το βαλουμε στην καθημερινοτητα μας γιαυτο μου κανει εντυπωση και ρωτησα.Το ασπρο ψωμι σιγουρα ειναι οτι χειροτερο και ειδικα με τα τοσα διογκωτικα και χημικα που βαζουν μεσα!!Μπορεις για αρχη να το αντικαταστησεις με μαυρο και σιγα σιγα να αρχισεις να αγοραζεις σικαλης (αλλα να ειναι πραγματικο σικαλης οχι μονο 30% που ειναι τα περισσοτερα).Θα δεις μεγαλη διαφορα στον ελεγχο της ορεξης αν τρως υγιεινες επιλογες,ισως αυτο να εκανες οταν ησουν εγκυος και γιαυτο ειχες ελεγχο,βοηθαει να σκεφτεις τι ετρωγες τοτε και να το ακολουθησεις ξανα για λιγο καιρο μεχρι να βρεις το ρυθμο σου παλι
Να πάρεις!Έχω και εγώ αρτοπαρασκευαστή και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Και το ψωμί,όταν είναι ζεστό είναι υπέροχο,αλλά και υγιεινό γιατί βάζεις τα δικά σου υλικά.
εγω νομιζω οτι οτ ψωμι δεν παχαινει ειδικα οταν τρωγεται με μετρο, δε λεω και εγω το ζυμωτο ψωμι με το που βγαινει απο το φουρνο οταν φτιαχνει η μαμα μου δεν κρατιεμαι στη μια φετα.
αν δεν τρως καθημερινα καρβελια δεν πειραζει να τρως 3-4 φετε τη μερα ειδικα αμα την τρως πρωι και μεσημερι, κυριως να αποφευγεται το βραδυ...
πολυ λενε οτι το ψωμι παχαινει εγω πιστευω οτι δεν υσχει κατι τετοιο ( βαση ατομικης ερευνας ) :P
Σκέφτομαι την πιθανότητα βαριατρικής επέμβασης..... δεκτή, και πολύ επιθυμητη, κάθε συμβουλη και αποψη απο οσους εχουν κάνει και δεν εχουν κάνει.