-
Φλώρα μου γράψε λάθος! Το διόρθωσα χιχιχι
Ήμουν αφηρημένη και ξέχασα να σας γράψω και τα υπόλοιπα :lol:
Έφαγα εκτός από κεφίρ μου και μήλο και ένα μπισκότο βρώμης :D
Μπλακ μου μπράβο σου που αντιστάθηκες, κατάλαβες το συναίσθημα που πήγε να σε οδηγήσει να ξεσπάσεις στο φαγητό, το συζήτησε με τον εαυτό σου, είχες κάνει και μία καταπληκτική διατροφικά μέρα... εμ λογικό που κατάφερες να αντισταθείς! :D
Το επόμενο βήμα είναι να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου σιγά σιγά να εκφράζεται σε ανάλογες επιθέσεις. Να μην αφήνεις κανέναν μα κανέναν να σε προσβάλει για το βάρος σου. Δεν αφορά κανέναν εκτός από εσένα και είναι δικαίωμα σου να υποστηρίξεις τον εαυτό σου. Θέλεις να μας πεις το περιστατικό και να το συζητήσουμε λίγο;
-
Όσο για το πόσους ξηρούς καρπούς τρώμε, εξαρτάται φαντάζομαι σε τι φάση είμαστε και τι μέρα έχουμε κάνει διατροφικά. Εγώ τώρα που προσπαθώ να χάσω βάρος, το πρόγραμμα μου έχει 1κ.σ. για κάθε σνακ με το φρούτο μου και στο πρωινό όταν τρώω κρέμα βρώμης βάζω ακόμη μία κ.σ. Καμιά φορά στο τσακίρ κέφι μπορεί να βάλω και λίγους στο γεύμα μου με την σαλάτα μου αν η πρωτείνη μου είναι ελαφριά. Γενικώς κυμαίνομαι στις 2-3 κ.σ. την ημέρα. Αλλά μπορεί να φτάσει μέχρι και 4.
Βέβαια πολλές φορές με κουράζουν και τους αντικαθιστώ με μπισκότο βρώμης στο σνακ που με κρατάει καλύτερα ;)
-
ευχαριστω Ελη μου!
Κ εγω αυτο προσπαθω να μην ξεπερναω τις 4 κσ την μερα αν και δεν τρωω μονο ξηρους καρπους γιατι θα τους σιχαθω.Εναλλασω με μπαρες κ μπισκοτο βρωμης η ενα παξιμαδακι!
-
Γεια σας τσούπρες μου :) Τι κάνετε;; Μπλακ ένα μπράβο και από μένα που αντιστάθηκες, θα συμφωνήσω σ αυτά που σου είπε η Έλη.
Α, Έλη μη πριστείς βρε απ' το πολύ φαί. :P Όσο για το αχλαδάκι λες να ζητήσω να ξαναβαφτιστώ; χιχι Πραγματικά δύσκολα τα παντελόνια έτσι όπως το περιγράφεις είναι. Όσο για τα ελαστικά είναι μια εναλλακτική αλλά δε μου αρέσουν γιατί τα ίδια φοράει η μαμά που είναι 43 :P Εγώ θέλω να βάλω όπως τα άλλα κοριτσάκια με σκισίματα αλυσίδες και τέτοια χαχα. Που θα πάει όμως... Ελη μου έχεις δίκιο πρέπει να λέω και κάνα μπράβο στον εαυτό μου, να μου πω μπράβο που σχεδον 10 βδομάδες τώρα δε ξέφυγα ούτε μια φορά από το πρόγραμμα και ας είναι οι πειρασμοί άπειροι. Αυτό για μένα είναι κατόρθωμα. Η αποχή από τη ζυγαριά καλά κρατεί, αδιαθέτησα κιόλας σήμερα αν και όταν μ έρχεται περίοδος χάνω γιατί ξεσπάει το ορμονικό μου λόγω ανιτσυλληπτικών.
Ας γράψω και τα χτεσινά:
12:15
3 κ.σ βρώμη
1 ποτ.γάλα 1,5 %
1/2 μπανάνα
15:10
220 γρ φακές με 1 κ.σ λάδι
60 γρ φέτα
1 ντομάτα με 1 κ.σ λάδι
18:00
1/2 μπανάνα και ένα μικρό μήλο
5 αμύγδαλα
1 γαλλικό
21:30
Ξεκίνησα να φάω μια σαλάτα ντομάτα με τόνο έφαγα 3-4 πιρουνιές έτρωγα και μ έτρωγε :P τέρμα ο τόνος για λίγο καιρό
1 γιαούρτι 2%
1 κ.γλ μελι
5 αμύγδαλα
1 ώρα ζούμπα, 30' περπάτημα :bigsmile:
-
Γειά σας κορίτσια!!! Σας στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!! Από το λίγο που είδα τα πάτε όλες περίφημα!!! Πετάει η ομάδα λέμε!!! Εγώ χάθηκα λίγο, αλλά δεν εγκατέλειψα τις λατρεμένες τριαδούλες. Από τη δευτέρα μάλιστα ξεκίνησα μια πιο συστηματική προσπάθεια σε συνδιασμό με καθημερινή πλέον γυμναστική, κάτι που μέχρι σήμερα έχω τηρήσει και προβλέπεται να συνεχίσω να τηρώ καθώς σήμερα έχουμε την αγαπημένη μου ζούμπα!!!!!!!!!! Επίσης πήρα τα βιβλία του μίστερ Ζ και τί να σας πω; Ο άνθρωπος είναι θεός!!!!! Δεν είναι μόνο το τί λέει, αλλά και το πως το λέει.. Στο σημείο αυτό να σας ευχαριστήσω για όσα έμαθα διαβάζοντας το συγκεκριμένο τόπικ. Τώρα νιώθω όλα να δένουν και έχω πάρει πολύ κουράγιο να συνεχίσω!!! Δεν έχω καταφέρει ακόμα να μειώσω ποσότητες, αλλά τα καταγράφω στο τεφτέρι μου σύμφωνα με το υπόδειγμα του βιβλίου( δηλ όχι μόνο τί τρώω, αλλά και βαθμό πείνας, πού ήμουν όταν έφαγα, συναισθήματα κτλ) Επίσης αποφάσισα να απέχω προσωρινά από το ζύγισμα, γιατί μου χαλούσε την ψυχολογία.. Μια απορία έχω μόνο, λεπτομέρεια, το ξέρω, αλλά με προβλημάτισε.. Στο υποδειγματικό μενού βάζει 2κ.σ.ελαιόλαδο στη μεσημεριανή σαλάτα και καθόλου στη βραδυνή.. Εγώ από μόνη μου έβαζα 1+1. Να το συνεχίσω έτσι;
-
Κοριτσάκια μου μόλις γύρισα από τον διατροφολόγο μου και είμαι πολύ χαρούμενη :)
Έχασα και άλλα ποντάκια και πετάω από χαρά!:tumble:
Η ζυγαριά βέβαια ανένδοτη στα 89 αντί για 88 αλλά ποιος μετράει; :lol:
Ειλικρινά αφού χάνω σταθερά περίπου 6-7 πόντους ανά 15ημερο είμαι ευτυχισμένη!!!
Σήμερα είδα -7 και ήταν εξαιρετικά καλά για τα δεδομένα μου και μάλιστα από τα σωστά σημεία!
Αχλαδάκι μου εσύ να τα ακούς και να παίρνεις κουράγιο ;)
Eve μπράβο που συνεχίζεις και κάνεις τις τριάδες τρόπο ζωής. Τα λόγια σου αποπνέουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία και αυτό κρατάω ως όμορφο σημάδι ότι τα πας πολύ καλά. Μελέτησε και τα βιβλία σου, είναι εργαλεία πραγματικά! Όσο για το λαδάκι να το βάζεις εσύ όπως σου βγαίνει. Αν σου βγαίνει στο μεσημεριανό να το βάζεις εκεί. Γιατί το βράδυ μπορεί να φας γιαούρτι και να μην το χρειαστείς. Εγώ φροντίζω να κυμαίνομαι από 2 μέχρι 4 max την ημέρα ανάλογα με τα κυρίως μου γεύματα.
Μπλακ μου μην δίνεις σημασία σε κακεντρεχή σχόλια. Συνήθως αυτοί που ασχολούνται με το βάρος μας έχουν δικά τους θέματα που τα κάνουν προβολή επάνω μας. Αν κουβαλάμε και εμείς την δική μας ανασφάλεια τότε έρχεται και προστίθεται η αρνητική ενέργεια των άλλων και γινόμαστε ράκη. Για αυτό φρόντισε να αποκτήσεις ένα καλό σύστημα γείωσης και να μην δίνεις σημασία στο τι σχολιάζει ο κόσμος. Πιθανότατα αυτοί να έχουν χειρότερα θέματα να λύσουν από τα δικά σου. Εγώ συνήθως τέτοιους ανθρώπους τους λυπάμαι πλέον γιατί ξέρω ότι μέσα τους δεν είναι καλά, για αυτό και βγάζουν τέτοια χολή. Δεν θα κάνουμε τα δικά τους προβλήματα και δικά μας. Εσύ φρόντισε να ξεπεράσεις τις δικές σου ανασφάλειες σχετικά με το βάρος σου, να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου και να χαίρεσαι που τον φροντίζεις όπως του αξίζει ;)
-
Μπράβο Ελάκι για τους πόντους!!
Μπράβο και σε σενα eve που συνεχίζεις
Για όλα τα τριαδοκόριτσα:
-
Μπηκα να πω την καλησπερα μου!!!
Μπραβοοοοοο στις απωλειεςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςς αρχικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Ας γραψω και γω τα χθεσινα μου (βοηθατε αν ειναι οκ?, δεν κρατησα ωρες γιατι ημουν δουλεια αλλα πανω-κατω αν 2.5 /3 ωρες ετρωγα)
Πρωι: Βρωμοκρεμα (3/4 γαλα+1 κστεβια+2 κ βρωμη+κανελα+1/2 μηλο)
Ενδιαμεσα: Τουρμποσαλατα(1/4 μπανανα 3 φραουλες, 1/4 αχλαδι φετελ, 1/4 μηλο, 1/4 γιαουρτι 2%, 5 αμυγδαλα)
Μεσημερι : Σαλατα +Φιλετο κοτοπουλο μουσταρδας+1 παξιμαδακι κριθινο
Απογευμε: Τουρμοσαλατα χωρις γιαουρτι +1 σοκολατακι 70% κακαο
Βραδυ: Γιαουρτι+2 κσ βρωμης+5 φραουλες+5 αμυγδαλα
Προ υπνου: Κοιμηθηκα αργα, και τσιμπισα 1 φετα γερμανικο ψωμι +1 λαβας λαιτ, και 1 φ. γαλοπουλα+ Μαρουλι+Ντοματα
-
Νάου παρατηρώ ότι δε τρώς βρώμη :P Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ που την θέλω καθημερινά :D
-
Pinkaki, ειμαι βρωμυλος... κοινος .... αλεθει η σιαγονα μου καθημερινος και ακατηπτος βρωμες... χαχαχχαχα....
Τοσα χρονια με ταιζα σκουπιδια ... τωρα αρχισα να μαθαινω στην βρομοβρομη ... χαχαχαχαχ
-
βρωμυλος.... χαχαχαχαχαχα και εγω και εγω δηλώνω και συμμετοχή για τον τίτλο :roll:
-
Επ μην ξεχνάτε και την βρωμέλι! :lol:
Διεκδικώ επάξια τον τίτλο επίσης! :bouncing:
-
Χαχαχα μας ανακυρήσσω όλες νικήτριες ισάξια... φαντάζομαι μου το επιτρέπετε :lol:
-
σιγα μην σας αφησω να μου παρετε τον τιτλο! βρωμυλες εσεις αρχιβρωμιτσα εγω... μεχρι στην μανιταροπιτα την βαζω... παντως βρισκω οτι το ονομα της την αδικει...
-