Ούτε εγώ το ήξερα, δεν είχα δει κάτι στο facebook π.χ. Μόνο το amber alert στην τηλεόραση...
Printable View
κριμα ρε γαμωτο κριμα ******* ζωη
Χθες έγινε κάτι που με προβλημάτισε.
Οταν πριν χρόνια πέθανε η γιαγιά μου με την οποία είχα πολύ στενή σχέση και την οποία φρόντιζαν αποκλειστικά οι δικοί μου και οικονομικά και σε ο, τι άλλο χρειαζόταν, τα λιγοστά έπιπλα που είχε και ο, τι άλλο υπήρχε στο σπίτι τα πήρε η θεία μου και οι γονείς μου για να μην δημιουργηθούν εντάσεις αλλά και γιατί προφανώς δεν είχαν όρεξη για μοιρασιές την δεδομένη στιγμή, δεν είπαν τίποτα. Χθες έκανα μια κουβέντα με την θεία και της είπα οτι θα ήθελα το ένα από τα έπιπλα, θεωρώντας δεδομένο πως θα μου έλεγε : ναι φυσικά πάρε και συ κάτι από την γιαγιά σου. Μου είπε με μια απόλυτη φυσικότητα οτι ναι μπορεί να μου το δώσει με την προυπόθεση να της το αντικαταστήσω με κάποιο άλλο. Δηλαδή να της αγοράσω καινούργιο γιατί το χρησιμοποιεί ως αποθηκευτικό χώρο και το χρειάζεται. Στην ουσία μου ζήτησε να το πληρώσω δηλαδή. Είμαι εγώ η παράξενη που πειράχτηκα από αυτό; Σοκαρίστηκα τόσο που εκείνη την ώρα δεν της απάντησα τίποτα, αλλά όσο το σκεφτόμουν μετά τόσο φόρτωνα. Απτη μια το θεωρώ κατινίστικο να μπω σε αυτή τη διαδικασία από την άλλη όμως με πείραξε.
Σωστα σε πειραξε...
εασυ, αποφασιζεις.
εσυ ξερεις αν θελεις να φτασεις σε ρηξη η να κανεις το κοροιδο.
μπορεις να μην πεις τπτ.
μπορεις να πεις απλα και λιτα, οτι ολοι δικαιουστε επιπλα της γιαγιας κιε συ αντι να τα μοριασετε ζητησες αυτο το πραγματακι και σου ζητουν χρηματα.
μπορεις να πεις, οτι 'ξερετε, θα επρεπε να μοιρασουμε τα πραγματα,η να τα παρουμε εμεις που διναμε τοσα χρηματα για να την βοηθησουμε. εσεις τα πηρατε ολα χωρις να ρωτησετε και τωρα που ζηταω αυτο το λιγο, το συζητατε κιολας.
οχι λοιπον, δεν θελω το ντουλαπακι, θελω απο ολα, τα μισα"
κλπ...
μας εχουν καψει τα πανεξυπνα κινητα. δενε χει ουτε γιορτη , ουτε σχόλη, πλεον ;p
τις προαλλες ειμασταν σχεδον ολοκληρο μηνα στο εξωτερικο για δουλεια του δικου μου, και δεν ελειψα ουτε μερα!!! που αλλες χρονιες ουτε θα ξαναμπαινα πριν γυρισω σπιτι. μιλαμε για καψιμο...
τωρα, σ/κ, ειτε για τσιπουρο παμε, ειτε για σκι ειτε για ξεσκι, το κινητο προεκταση του χεριου..
αντε γεια μας!! (κρασακια στη λιακαδα)
Πολύ φοβάμαι πως δεν θα βγάλω άκρη χωρίς καβγά, και μου φαίνεται πολύ γελοίο να γίνει καβγάς για τέτοιο πράγμα.
ΚΙ εκείνη την ώρα που το είπα, της είπα οτι το ζητάω επειδή είναι της γιαγιάς τα πράγματα και μου είπε ναι ναι δίκιο έχεις κι εσύ δικαιούσαι φυσικά... απλά εγώ το χρειάζομαι επειδή δεν έχω πού να βάλω τα πράγματα μου κι αν μου πάρεις άλλο,ευχαρίστως να στο δώσω αυτό.
Για κάποιο λόγο το κόνσεπτ είναι πως εγώ είμαι η πλούσια που δεν έχω ανάγκη κι αυτή η φτωχή κακομοίρα οπότε ας την διευκολύνω.
Δεν μπορεις να διεκδικησεις ψυχραιμα αυτο που σου αναγνωριζει και εκεινη πως δικαιουσαι χωρις καυγα;
Ειναι δυσκολο να μην ξεφυγεις αμα στραβωσει αυτη αλλα αν προσπαθουσες να πεις το δικιο σου ψυχραιμα με λογικα επιχειρηματα; Εκει στο φιλοτιμο σου πονταρε αυτη και τα πηρε ολα με το ετσι θελω, στο οτι ειναι γελοιο να τσακωνεστε για τα πραγματα της γιαγιας, και παιζει και να σε χτυπησει στο οτι ειναι ξερω γω "μικροτητα" το να το κανεις θεμα...αλλα δεν σε νοιαζει. Αμα φτασει εκει το πραγμα να πονταρεις ψυχραιμα στο οτι ειναι μικροτητα να ζηταει ανταλλαγματα για κατι που δικαιουσουν ουτως η αλλως. Πριν που τα εβαζε τα πραγματα της δηλαδη; Οσο ζουσε η γιαγια στο πατωμα τα ειχε;
Γεια σου αγάπη άντε να ηρεμήσω γράψε κ σ άλλα θέματα
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι το πρώτο περιστατικό που με ξενερώνει μαζί της σε τέτοια θέματα, αλλά την πονάω. Έχω μόνο καλά να θυμάμαι από παιδί με εκείνη. Δεν είναι πονηρή ούτε υπάρχει περίπτωση να στραβώσει με κάτι που θα πω πχ και να μου την πει ή κάτι τέτοιο. Αλλά έχει ένα στυλ...δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω... "είμαι κακομοίρα άτυχη κτλ και όλοι οφείλετε να με βοηθάτε" και σε χτυπάει στο φιλότιμο συνεχώς για πράγματα που μοιάζουν ασήμαντα αλλά αθροιστικά όταν τα δεις νιώθεις και λίγο οτι πιάστηκες κορόιδο. Αν δει πχ ότι έχεις κάτι που θέλει, θα στο ζητήσει με τέτοιο τρόπο που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση και για να μην κάνεις θέμα θα το δώσεις τελικά. Αυτό όχι σε μένα μόνο, είναι γενική συμπεριφορά. Πχ ενώ παίρνει την σύνταξη της και ζει με τον γιο της ο οποίος εργάζεται κανονικά, οπότε οκ δυσκολεύονται όπως όλος ο κόσμος λόγω εποχής αλλά έχουν τα βασικά, θα πάει στην εκκλησία να πάρει ρούχα ή διάφορα που μαζεύουν για άπορους. Προσπάθησα να της πω κάποια στιγμή ότι αυτό δεν το βρίσκω σωστό γιατί υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που όντως δεν έχουν ρούχα και έχουν ανάγκη και την είδα οτι ξαφνιάστηκε σα να θεωρούσε οτι κι εκείνη έχει ανάγκη οπότε δεν έβρισκε κάτι κακό σε αυτό. Θα πεις πχ οτι άλλαξες κουρτίνα στο σπίτι, θα σε πρήξει να της δώσεις την προηγούμενη ή θα σου ζητήσει μήπως έχεις παλιά ρούχα.... έχει αυτό το στυλ λίγο του ζήτουλα.
Παλιότερα πχ της είχε χαλάσει η ηλεκτρική κουζίνα , μου κλαιγόταν ότι δεν είχε λεφτά την δεδομένη στιγμή να πάρει άλλη και προσφέρθηκα να της δώσω την δικιά μου επειδή εκείνο το διάστημα την είχα να κάθεται απλά σε μια αποθήκη μέχρι να μπορέσει να αγοράσει καινούργια. ¨Οταν αργότερα πήρε δικιά της και της ζήτησα να μου επιστρέψει την δικιά μου, μου είπε απλά πως χάλασε γιατί ήταν παλιά και την πέταξε. Κι όταν εγώ εκνευρίστηκα φυσικά και άρχισα να της λέω γιατί δεν μου το είπε οτι χάλασε αφού θα μπορούσα να την επισκευάσω (δεν μου τρέχανε τα λεφτά απτα μπατζάκια για να αγοράσω καινούργια) μου έλεγε απλώς ότι έχω δίκιο. Που ακόμα πιστεύω δηλαδή πως αποκλείεται να την πέταξε έτσι απλά, το πιο πιθανό είναι να την έδωσε κάπου αλλού και μετά δεν ήθελε να το πει.
Οπότε και τώρα δε νομίζω οτι θα βγάλω άκρη, ούτε φοβάμαι οτι θα στραβώσει ή θα παρεξηγηθεί με κάτι που μπορεί να της πω. Οτι θα ξενερώσω πολύ εγώ φοβάμαι από αυτά που θα ακούσω.
Απο τη στιγμη που λες οτι ειναι ζητουλας απο δω και περα προστατεψε τα πραγματα και τα χρηματα σου απο αυτην,μη της ξαναδωσεις ουτε μπαλωμενη καλτσα.Μαθε να της λες ψεμματα σε ο,τι εχει να κανει με χαρισματα,δανεικα κτλ κα ιπες κα ιστους γονεις σου το ιδιο.Δηλαδη δε λες ''δε σου δινω'' λες ''δεν εχω,η το πεταξα ειχε χαλασει κτλ''
Μπορεις να προστατευτεις απο αυτο χωρις να τσακωθεις,το χουμε κανει κι εμεις για 1-2 συγγενεις ζητουλες,το χειριζομαστε πολυ διπλωματικα,εχουν καταλαβει οτι εκλεισε η κανουλα εκμεταλλευσης απο μας αλλα συνεχιζεται η σχεση μας χωρις να εχει αλλαξει κατι αλλο,κομπλε.
Το χω εφαρμόσει ήδη αυτό που λες. Τα τελευταία χρόνια πια έχω σταματήσει να της δίνω γιατί όταν ο άλλος είναι έτσι στην ουσία παύεις να δίνεις με την καρδιά σου, είναι σα να σε "αναγκάζει" με κάποιο τρόπο και δεν έχω χειρότερο από αυτό. Οι δικοί μου βέβαια είναι άλλη ιστορία, όσο κι αν εκνευρίζονται έχουν δεθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν ακάθεκτοι όσο μπορούν οπότε δεν ανακατεύομαι.
περα απο το οτι σε πιεζει, ειναι πολυ εκνευριστικο να σε περναει για βλακα. αυτος ειναι ο εξυπνος που σου λεει τις παπαριες κι εσυ ακους και υπακους.
αυτοι ακριβως ειναι που μετα θανατον τους βρισκουν με τα εκατομυρια κατω απο τα στρωματα...
Καλησπερα!
Ελισαβετ, η αληθεια ειναι οτι θα ειχαν γινει πιο σωστα τα πραγματα αν τα επιπλα μοιραζονταν εξαρχης γιατι ειναι καπως να το χρησιμοποιει ηδη και να πρεπει να το αδειασει για να στο δωσει. Δηλαδη οκ αν τα ειχατε βαλει σε μια αποθηκη ειναι αλλιως απο το να τα πηρε καποιος και να τα χρησιμοποιει ηδη θεωρωντας τα δικα του.
Παρολαυτα οπως ειπε το αλλο μελος, πριν πεθανει η γιαγια σου πού τα εβαζε η θεια σου?
Μπορεις να της πεις οτι δεν εχεις χρηματα δυστυχως να της αγορασεις καινουριο, αλλα πολυ ευχαριστως να τη βοηθησεις να βαλετε τα πραγματα της εκει που τα ειχε προηγουμενως.
Το πιο σωστό σίγουρα θα ήταν αυτό που λες σαβ, αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω.
Υποθέτω οτι πέταξε ή εδωσε το προηγούμενο έπιπλο που είχε πριν πάρει αυτό της γιαγιάς ή απλά τα χει όλα εκεί μαζεμένα γιατί έχει την τάση να μαζεύει τα πάντα.
Σκέφτηκα να της πω προς το παρόν να το κρατήσει (γιατί ικανή την έχω αν πάει κάποιος άσχετος και της δώσει τίποτα πιο καινούργιο να το να το δώσει αυτό) μέχρι να μπορέσω να της πάρω ένα άλλο και να ξεμπερδεύουμε γιατί να μπω στην διαδικασία τώρα να κάθομαι να κανονίζω μοιρασιές λες και μιλάμε για καμιά περιούσια, δεν έχω καμιά όρεξη.
Η ευπ μπηκε μεσα στο σωμα μου εκανε καποιεσ αλλαγεσ κ μου ριχνουνε κατι στον καφε ταυτοχρονα οι μπατσοι μου κοψανε τα φαρμακα απο τοτε που βγηκε ο τσιπρασ μου κανουν βασανιστηρια το ξερουν ολοι εδω που μενω αυτα
http://http://www.sport24.gr/footbal...k.5106883.html
Αφαίρεση 3 βαθμών για ΠΑΟΚ, κλειστή η Τούμπα με ΑΕΚ
Κάνανε αλλαγές στο σώμα μου για να γίνω πρεζακι θα πεθάνω στα αρχιδια μου με σκοτώσανε δεν ξέρω για πιο λόγο
elis δεν σε βλεπω καλα τελευταια
Πρεζακι δεν μπορει να σε κανει κανενας εσενα ελης!
Τι να πω μακαρι να εχεισ δικιο
εγω καταλαβα τι λες παντως ενοεις οτι ψυχολογικα χανεις τον εαυτο σου.
καπιες φορες μου εχουν πει οτι γινομαι κακος επειδη τη λεω σε οσους ασχολουνται με καπιον για να κανουν γκριζα διαφημιση μηπως εκει δε κολαει το τραγουδι μαζι μου ασχολησαι? εχω αδικο δηλαδη σε αυτο που λεω? γιατι αν εχω μπορει να μου το πει καπιος χωρις να παρεξηγιθω αφου μου εξηγισει που εχω αδικο.
οταν κατι δε σ αρεσει και το διαφημιζεις αρνητικα τοτε εισαι ............ς σορυ και ολας
δε πρεπει να εισαι αρνητικος εξαρχης αν καπιος πχ σε βλεπει ως θεμα ιδεων τοτε γιατι να εισαι αρνητικος αυτο δεν ειναι κακο γιατι σε κολακευει
Γιατι να ειμαι τοσο αποτυχημενη στη ζωη μου?
Γιατι τοσος πονος να υπαρχει στο κοσμο?
.................................................. .......................___________________________ ______
γιατι δεν ακολουθεις αυτο που εισαι φτιαγμενη γι αυτο η του αντιστεκεσαι οταν αντιστεκεσαι στο φυσικο σου προορισμο τελικα θα πληγωθεις.
Ανθισαν οι αμυγδαλιες ..
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Εμενα οι αμυγδαλιες ειναι οι αγαπημενες μου
Εχω πεντε-εξι τεραστιες και ομορφες
Προσωπικά είμαι υπέρ των κορομηλιών. Την χρονιά που γεννήθηκα ο πατέρας μου φύτεψε μια κορομηλιά σε ένα κτήμα που έχουμε και μέχρι πρόπερσυ που έκανε ανοιξιάτικα ένα συνδυασμό βροχών,χιονιού και χαλαζιού και στέγνωσε, μας έδινε πολλά κορόμηλα που ήταν άριστης ποιότητας. Κάθε χρονιά δεν χορταίναμε να τρώμε κορόμηλα.
Ωραια ειναι τα κορομηλα .κι εμεις ειχαμε παλια
Θα συμφωνήσω. τα ώριμα που δεν τα τρώγαμε, η μητέρα μου τα έκανε μαρμελάδα. Και έχουμε και άλλα δέντρα που κάνει γλυκά, όπως βυσσινιές και κυδωνιές. Ο πατέρας μου έχει κάνει απίστευτη δουλειά σε εκεινο το κτήμα. Αυτή είναι η κληρονομιά που θεωρώ ότι θα μου μείνει απο εκείνον. Ολη αυτή η πανέμορφη φύση που αποτελείται απο έλατα, φραουλιές, κερασιές, κυδωνιές, αμπέλι που μας δίνει σταφύλια και αρκετά λουλούδια. Το λατρεύω πραγματικά αυτό το μέρος.Το έλατο που είχα φυτέψει μικρός μαζί του και τώρα έχει φτάσει καμμιά 30αρια μέτρα ύψος. Αν καταφέρω ποτέ μου να κάνω οικογένεια, θα πάω εκεί με τα παιδιά μου και θα κάνω το ίδιο. Η αγάπη προς την φύση είναι πολύ σημαντική.