στο " Τά παιδία παίζει" φυσικά με θέα θάλασσα! Άντε ίσα που προλαβαίνετε ακόμα..
Printable View
εκει την πάτησες νομίζουμε ότι κατω από την ομπρελα δεν αλλα τσ τσ κ εκει κάτω ο ευλογημένος τρυπώνει κ να πάρεις μια καλη αντιλιακή για τον πρώτο καιρο τουλάχιστον.του μικρου του αφησες τίποτα χαχαχα βλεπεις εισαι κ μαντραχαλας θελεις πραγμα να απλώσεις !!!!
Χαχαχαχαχαχα . Ναι βρε εβαλα και να φανταστεις μου φαινοταν πολυ αραιο και ψεκαζομουν συνεχεια σα καρνιβαλος.
ξωτικο ποιας φυλης εισαι?
σκοτινο , μπραουν ελφ? Μπλαντ ελφ , της νυχτας?
Εισαι απογονος των καλ ντορει δλδ?
Χαχαχαχα μικρη ξωτικια δε φοβουμε ουτε εγω διοτι φορω τσιγκινο σωβρακων και χαραγμενο με ρουνους για να μην μπορουν να το διαπερασουν μαγια
Δε φοβομαι επισης , το φως με οδηγει .... Εχω και οτοασπιδες για πολυ μεγαλες συχνοτητες. Δεν πτοουμε
Οχι στα τατουαζ μου δε καηκα , λιγο στο θωρακα με πηραν τα σκαγια
ξωτικό..ρίξε ένα σπελ στο αρ...ι τον εργοδότη μου..σπελ τύπου να μιλάει αλλά να μην μπορεί να αρθρώσει κουβέντα..
και το κλύσμα μου αρέσει σαν ιδέα βέβαια.:-)
Χαχαχαχαχα ρε νουμερο για το αν καηκα εχθες μιλαω ,στα τατουαζ εννοειται οτι εβαζα ρωτα λιγο την πλατη μου να σε πειτι τραβηξε
σκέφτομαι ποιο το νόημα τελικά του σ/κ αφού θα ξαναρθει η κωλοδευτέρα?
το σ/κ ειναι φίλος σου μη το βλεπεις με μισό ματι....τι επαθες ψυχούλα παλι?βρε το σ/κ για οσους δουλεύουν είναι η χλιδη τους η απλα τους η ξάπλα τους παντος όταν δούλευα πως κ πως το περίμενα να μη βλεπω τα μουτρα του αφεντικού μου ελειπε τοοοοοοοσο το σπιτι ειναι αυτο το κλασσικο που λεμε "γεμιζουμε μπαταριες"προσπαθησε αλλη μια να το δεις αλλιώς ντοντ γουορι βρε μπι χαπι.....
Μικρή μου..καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά δυστυχώς αυτή την περίοδο αδυνατώ να είμαι αισιόδοξη και κεφάτη.
Κι εγώ το περιμένω συνήθως πως και πως παρά το ότι πρακτικά δεν ξεκουράζομαι εφόσον οι προσωπικές μου δουλειές που δεν τακτοποιούνται στη διάρκεια της εβδομάδας, μένουν όλες για το σ/κ. Παρολαυτά όντως το περιμένω με ανυπομονησία μόνο και μόνο για να μη βλέπω τα μούτρα του καρ...η του εργοδότη μου, έστω για δύο μέρες.
Το θέμα είναι όμως, ότι πάντα φροντίζει να υπάρχει κάτι για να μου γαμήσει τη ψυχολογία ακόμα και την παρασκευή..έτσι, να έχω να έχω να σκέφτομαι το κατιτίς μου και το σάβ/κο βρε αδελφέ!
ΒΓΑΛΤΟ ΒΡΕ ΠΕΣ ΚΑΡΙΟΛΗ Η ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Κ ΧΑΛΑΡΩΣΕ το πιο μεγαλο λαθος βοντακι ξερεις ποιο ειναι ενω δεν εχουμε μπροστα μας τρικυμία να τη σκεφτόμαστε κ ενω εχουμε μια θαλασσα λαδι εμεις να εχουμε βιώσει μια τρικυμία ,οταν είσαι μακριά απο κατι που σε χαλαει δεν πρέπει το μυαλο σου να το ξεχασεις εκει να το παρεις μαζί σου κ να το αφήσεις να δει ομορφα πραγματα ειναι πραγματικα στο χερι σου ,το πιστευω κ στο λέω τραι βοντακι σου αξίζει.
σκεφτομαι τροπους ν'αποκτησω κι εγω τον δικο μου χωρο, εστω ενα δυο δωματια να βγαζω τα ματια μου αξιοπρεπως, και να ηρεμισω επιτελους απ'τη μαλακια των γερων μου. τσιγκουνηδες τρεια σπιτια εχουν, κανενα δε μου δινουν να κανω οτι θελω, προτιμουν τους αλβανους και το τιποτα. κληρονομια δε παιζει γιατι δεν ειμαι κοντα σε κανεναν απ'το σοϊ, ουτε προικα στην ελλαδα ολες πεινανε και δεν εχουν καν φαγητο να φανε. καμια αλλη λυση εχει να προτεινει κανεις ?
εγω σκεφτομαι οτι θα θελα να ειμαι σε ενα νησι με μια παραλια μονο...να μην σκεφτομαι τιποτα να μην με στενοχωρει τιποτα να κανω μονο μπανιο και να χαζευω τη θαλασσα να κινειται.και μονο σε αυτη τη σκεψη πραγματικα γαληνευω
ΠΑΙΔΙΑ! Γρήγορα απαντήστε μου!! Τι κοινό έχουν οι λέξεις "ζουρλομανδύας" και "καναπεδάκια";
κάτι σκέφτηκα αλλά είναι λίγο πρόστυχο. :/
όπως είχε πει ο Λαζόπουλος " δε βάζεις κι ένα ζουρλομανδύα να γ...... σαν τρελοί?" (στον καναπε)
συνειρμος όμως εεεεε?? :P
τεεεεεελος η εξεταστικη, αυριο φοιτητικο καμπινγκ, τι αλλο να ζητησω; :)
Σας δουλεύουν οι πουτανίτσες.
σκέφτομαι ότι όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν....δυστυχώς........δεν βρήκαμε και μια δουλειά να την κάνουμε από Θεσσαλονίκη με ελαφρά
αλλά έχω το διάβασμα οπότε θα έχω απασχόληση.
Τις δουλειές που εχω αμαν καθε μερα δουλειές δεν μπορουσε να ειναι καθε μερα διακοπες κ μια φορα τον χρονο τρεξιμο
σκεφτομαι πως για μπλακ μεταλ γομινες η χρυση αυγη ειναι μονοδρομος κατευθειαν. επρεπε να ειχα γραφτει εκει απο μικρος, τωρα θα ειχα οικογενεια σαν τον Καιαδα και θα ημουν υψηλοβαθμο στελεχος με δικο μου τομεα. αυτα ειναι τα μετανιωματα της ζωης, οσα φερνει η στιγμη δε τα φερνει ο χρονος. ευτυχως που δε κολλαω στο τι μουσικη ακουει η καθεμια.