Kαλημέρα,ευαγγελισμένες μου!
Ελπίζω να περάσατε όμορφα χθες κοντά σε αγαπημένους!
Νομίζω είχαμε πολύ ωραίο καιρό,παντού στη χώρα,οπότε μου λιαστήκατε!
Εγώ έμεινα μέσα,να γκρινιάζω σε όσους φίλους πήγαν για καφέ και βολτούλα!
Και τώρα θα κάνω τη βαλιτσούλα μου,να πάω μετανάστης στη Τζερμάνια!
Θα πάρω το λαπτοπάκι μου,οπότε δε χανόμαστε...Θα μπαίνω να σας διαβάζω
τα βράδια,που εκεί κοιμούνται παρέα με τις κότες...Δε χανόμαστε(κι ας ψιλοσκορπίσαμε)
Χαίρομαι που τα μπάνια ξύπνησαν ορέξεις μέσα σας.Το καλύτερο θα ήταν Ζορζέτ μου,
όχι μόνο να τις είχαμε τις μπανιέρες αυτές των οργίων,αλλά και να τις γεμίζαμε...
Όσες είστε με τους καλούς σας και ζείτε μαζί,μην περιοριστείτε στη χωρητικότητα
της μπανιέρας και χάσετε την υπέροχη αίσθηση ενός κοινού μπάνιου ή έστω ντουζ...
Κεράκια,μουσικούλα χαλαρή και πάνω απ'όλα αγαπησιάρικη διάθεση θα κάνουν το θαύμα τους!
Αλλάζω θέμα για να με ξενερώσω πρωϊνιάτικα:"σπίτι και διακόσμηση!"Αλεκουζάκι μου,
κι εμένα είναι λατρεμένο μου χόμπυ αυτό,να διαμορφώνω χώρους,να κάνω αλλαγές...
Μη με βάλεις να κουβαλήσω στη διακόσμηση όμως!ʼσε μου όλα τα άλλα,την καλλιτεχνική επιμέλεια.
Το μπαρμπουνόσπιτο είναι όντως μέσα στο χρώμα και τη χαρά!Ειδικά τα παιδικά δωμάτια
έχουν πολύ τέχνη μέσα,με αποκορύφωμα φυσικά τα μπαρμπουνόπαιδα!
Αλλά πραγματικά μόλις μπήκα,ένιωσα λιγότερο εξωγήινη για το δικό μου σπίτι,
το γεμάτο χρώμα και πραγματάκια πραγματούδια!Έχουμε και λέμε για τοίχους:
Γραφείο:Γκαρής,φίλος Γουίνι.Τουτ'έστιν έντονο ροζ με λιλά.(+μαύρα έπιπλα)Ευτυχώς το σπίτι
έχει δοκάρια κι εναλλάσονται οι διχρωμίες σε κάθε δωμάτιο.Πάμε δίπλα τώρα:
Σαλόνι:Το λιλά του Γκαρή(για να δένει)με το ίδιο του σε πιο απαλό για χαλάρωμα
(+άσπρα έπιπλα+λίγο μαύρο)Εδώ έχουμε έναν πίνακα μεγάλο με νούφαρα του Μονέ,
απ'όπου πήραμε το έντονο γαλάζιο και το πρασινοοινοπνευματί
για το χωλ και τον διάδρομο.
Η κουζίνα στο χρώμα του κρόκου προς πορτοκαλί(+φούξια κουρτίνες),
ένα δωμάτιο σε χρώμα ψιλοαδιάφορο(είναι ντουλάπες,διάδρομος
και όποτε φιλοξενώ κάποιον,ο Ναταλώνας-κατά το ξενώνας).
Και πάμε κρεβατοκάμαρα,όπου έχουμε μαύρα κυρίως(και δύο κόκκινα)έπιπλα,
φούξια έντονο τοίχο πάνω από το κρεβάτι,φούξια και κόκκινες κουρτίνες
και τον τοίχο απέναντι του κρεβατιού γεμάτο ασπόμαυρες φωτογραφίες του Παρισακίου μου,
να είναι το πρώτο πράγμα που βλέπω με το που ξυπνώ,αφού ακόμα αλανιάζει ο καλός μου!
Γέμισε τώρα το σπίτι με αμέτρητα αγγελάκια,καρδούλες,κεράκι α,κρεμαστά,μαξιλάρια,
βιβλία,φυτά κι ένα σωρό τσαχπινές και πες μου ποιά μέρα της εβδομάδας σε βολέυει
να έρχεσαι για καθάρισμα!Να ξέρεις πάντως πως κάθε εκατοστό του έχει αξιοποιηθεί!
Αυτός είναι και ο λόγος που είτε πρέπει να το αγοράσω είτε ν'αφήσω εδώ τα κόκκαλα μου,
γιατί μετακόμιση δεν παλεύεται!Κυριολεκτώ!
Λοιπόν,ξέφυγα πάλι στο χρόνο μου και ήδη άρχισαν τα τηλέφωνα τελευταίας στιγμής για καλό ταξίδι
κι εγώ θα προσπαθώ να γεμίσω βαλίτσα,να ποτίσω φυτά κλπ κλπ...Να έχουμε μια υπέροχη Παρασκευή!
Πολύ καλό μας Σαββατοκύριακο και φιλάκια πολλά πολλά σε όλες τις αγαπημένες μου!
Κάτι παραπάνω στην χθεσινή εορτάζουσα,που με το να τη λέω όπως τη λέω,ξέχασα το κοσμικό της όνομα...
Να σας προσέχετε,πολύτιμές μου!Φρανκφούρτη,σου'ρχομαι, ετοιμάσου!Byeeeeeeeeeeeeeeee!!!