Σκέφτομαι ότι μερικές ηλίθιες πρέπει να ξέρουν ότι το πρώτο και κύριο που ελκύει έναν άντρα είναι το μυαλό σε συνδυασμό με καλή εξωτερική εμφάνιση αλλά αν λείπει αυτό, κλάφτα χαράλαμπε...και γω αν ήμουν άντρας δηλαδή θα μου έπεφτε :p
Printable View
Σκέφτομαι ότι μερικές ηλίθιες πρέπει να ξέρουν ότι το πρώτο και κύριο που ελκύει έναν άντρα είναι το μυαλό σε συνδυασμό με καλή εξωτερική εμφάνιση αλλά αν λείπει αυτό, κλάφτα χαράλαμπε...και γω αν ήμουν άντρας δηλαδή θα μου έπεφτε :p
Αλλά εξάρταται και σε τι άντρες στοχεύεις. Αν στοχεύεις σε κανέναν χασάπακλα που ξέρει μόνο από καλή σεφταλιά τότε πάω πάσο :p
χμμ εσύ δεν έλεγες πως είναι ανοιχτό το φόρουμ και ότι θέλουμε λέμε αρκεί να μην παραβένουμε κανόνες?
Πίστεψε με με την κρίση οι περισσότεροι θέλουν λεφτά για εκείνο το κουτί γάλα. Δεν ξέρω ποιος είσαι τι στερήθηκες και τι όχι. Και δεν είναι αυτό το θέμα. Αλλά μην κατηγορείς όσους χρειάζονται τα λεφτά δεν είναι πάντα από απληστεία ιδιαίτερα στις μέρες μας που δεν υπάρχει ούτε παξιμαδάκι.
Αναρωτιέμαι τελικά μήπως είμαι μαζόχα.. Τί παλεύω να αποδείξω και σε ποιόν? Και με ποιόν τρόπο? Και γιατί ακόμα, μετά από όλα αυτά? Γι' αυτήν τη ρημαδιασμένη την αγάπη, γι΄αυτήν.. Πρέπει να σταματήσω να τη ζητάω από άτομα που δε μπορούν να τη δώσουν, ίσως γιατί έτσι είναι φτιαγμένα, ίσως γιατί δε θέλουν.. Είναι τόσο δύσκολο να υπολογίζεις την παραμικρή κουβέντα που θα πεις, να μην ξεφεύγεις ούτε λεπτό και ας σου έρχεται να κατεβάσεις καντήλια.. Δύσκολο αλλά απαραίτητο για την επιβίωσή μου..
6 against 1. not fair :(
amnd thats a lesson kids andf mothers to cvare for otghers people kids and mothers and fathers :D
Ξέρεις πόσες φορές έχω κατεβάσει?? Κάποιες φορές κλείνει η φωνή μου.. Δεν έχει νόημα πια, πρέπει να το πάρω απόφαση.. thanks anyway, για τη μεταμεσονύχτια παρηγοριά!! :)
Θέλω να με κάνει καλά η μητέρα. Τεσπα, ας αλλάξω την υπογραφή μου.
δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε πολύ παιδιά. είναι όλα μια χαρά, υπο έλεγχο θα έλεγα, τίποτα δεν τους φτάνει αυτούς που μας εξουσιάζουν , απόλυτα θα έλεγα, είμαστε αδύναμοι αλλά τι διάολο ρε παιδιά κάτι θα έχει και ο Θεός για μας καλό. έτσι δεν είναι. θαρρώ δεν είμαστε πολλοί όσοι έχουμε τόσο σοβαρά προβλήματα, δηλαδή ότι διαταράχθηκε τόσο πολύ η ζωή μας. πιστεύω βρέθηκε Θεός στην ξερή Γη. Ας τον ευχαριστήσουμε λοιπόν όποιος κι αν είναι . μην ανησυχείτε δεν νομίζω πως είμαι εγώ αυτός αλλά θαρρώ αρκετά μίλησα. ας συζητήσουμε και λίγο δεν είμαι τόσο περίεργος όταν νιώθω λιγότερη μοναξιά. ευχαριστώ Θεούλη μου. πείτε το κι εσείς.
οι κακοί τσατζίζονται ρε παιδιά αλλά με έχουν βγάλει νοκ άουτ τι άλλο θέλουν δηλαδή;, να το βουλώσω κιόλας; δε νομίζω κακιασμένε μου γείτονα.
δεν θέλετε να συζητήσουμε;