Πρέπει να κάνω θετικές σκέψεις μπας και κοιμηθώ καλά απόψε...
Printable View
Πρέπει να κάνω θετικές σκέψεις μπας και κοιμηθώ καλά απόψε...
Η μαφια με παρακολουθει με σκοτωσαν οι μπατσοι
Δεν θα μαθετε την αληθεια ποτε
Μαφια κ μπατσοι ειναι ενα
5 μέρες ημικρανία ..
Ειμαι παιδι τησ πιατσασ δουλευω απο δεκα χρονων εχω ακομα δεκα χρονια δουλειασ γνωρισα την κορακλα μου κ τη λατρεψα αν θελει να δουλεψω θα δουλεψω αν θελει να κατσω θα κατσω οτι θελει το κοριτσι
Ναταλακι που εισαι ζεισ ;
Καταλαβεσ οτι ειναι ολοι μουνοδουλοι κι αχρηστοι η ακομα
Και δε μιλαω γι αυτουσ με τα ψυχολογικα μιλαω για τουσ υγιεισ
Που εισαι γραψε κατι
Χρονια πολλα σε ολεσ [emoji48][emoji48][emoji48]
"elis" ,συμφορμητημου ,ανω απο 7-8 χρονια ! τι εχεις? γραψε τι σε βασανιζει! γραψε με λεπτομεριες ,οχι μικρα κειμενα!! "ξεδυπλοσε τις σκεψεις που σε τυρανανε εδω μεσα! γραψε οτι σου ερχετε!! μην "τσιγκουνεβεσαι" τις λεψεις!! γραψε ελευθερα!!
Στο ζητω αυτο για να καταταλαβω τι τρεχει, τι σε απασχολει, με στεναχωραει που σε διαβαζω κι δεν βγαζεις το χαβαλε και το χιουμορ που συνηθιζες να εχεις.
Αν σε παρακολουθι η στυνομια καλο θα ειναι ειναι ειτε να στειλεις κανα δικηγορο εκει να μαθεις τι παιζει, για να εισαι συγουρος, διοτις Ελις , αν καμεις λαθ0ς κι δεν σε παρακολουθουν γρηγορα θα χαλαρωσεις, απο την αλλη αν σε παρακολουθουν θα πρεπει να κατσεις κι να σκεφτεις το τι να κανεις!
, να φτιαξεις ενα πλανο, να αρχησεις τους κανωνες συνομοσιας αποφυγης, υπαρχουν βιβλια για ατο, οταν ερθει η ωρα θα σου πω ποια βιβλια, συγουρεψου πρωτα οτι σε παρακλουθουν .
Παντος να ξες Ελις οτι οντως συμβαινουν περιεργα πραματα εκει εξω, πραματα που προσωπικα καπωτες τα κοροδευα αλλα πλεον βλεπω σκηνικα που μου κανουν εντυπωση.
Ελις, επισης θα ηθελα σε παρακαλω να μηλησεις με τον γιατρο σου, φιλικα στο λεω,διοτις αν δεν κολουθεις σωστα την θεραπεια του γιατρου σου εινσι επικηνδινο.
Οχι παιρνω φαρμακα κανονικα κ παω στη δουλεια αλλα γινονται περιεργα σκηνικα συνεχεια
Ακου τη στικουδαρα https://youtu.be/8kZfnaflplA
9876543210
Γιατι μερικες φορες δεν μπορω να μπω στο φορουμ και μου βγαζει ασπρη σελιδα?
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Δυο το φιλι σου να χα μια στιγμη μοναχα για να δω πως καις. Πεντε να κανα κομματια τα ψυχρα σου ματια για να δω πως κλαις
Εξι τουτο το φεγγαρι σ ότι θες μακαρι να ριχνε θηλια
Σαβατατζ που εισαι ;
Ειμαι στο κρεβατι με πυρετο
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
τι ειδους φαρμακα δινουν στην ιψδ? αντικαταθλιπτικα?
εχει η κοπελα ενος φιλου μας κι ενω ηταν πετσι και κοκκαλο η κοπελα, εχει βαλει πολλα κιλα. την λες πλεον, παχουλη..
υποθετω οτι φταινε τα χαπια που πηρε, αλλα δεν εχω ρωτησει τι χαπια.
Καταλαβα μαρα. Αυτο υπεθετα κι εγω. Κριμα να μπει και σε ταλαιπωρια με κιλα κι ειναι πολυ νεα κοπελα
Ο στρατηγοσ να πει την αληθεια στην κορη μου και τον ανηψιο μου μονο αυτο θελω
Ρε συ ελης, με τη ριανα μερακλωνεις? Τι φαση??
Ναι αγαπη μου ειμαι αμερικανοσ
Ανυσηχησα μην το ξανακανεισ αυτο
Που εξαφανιστηκεσ λεω
I'm still alive
Ενταξει ανυσηχησα θελω να ειμαστε ολοι καλα κι ασ κανουμε βλακειεσ δεν πειραζει εγω το δεχτηκα οτι ειναι δυσκολη η ζωη μου κι εγω οφειλω να την ζησω οσο παει
Να ειμαστε καλα για να μπορουμε να κανουμε βλακειες, ελης!
Ναι αγαπη [emoji56][emoji56][emoji56]
Ομορφεσ καληνυχτα πεφτω για υπνο
καληνυχτα.
Ακριβώς τα ίδια κι' εγώ. Δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω και έχω μπόλικη υπνηλία. Πριν τα ξεκινήσω, από το άγχος έτρωγα ελάχιστα με το ζόρι γιατί δεν είχα καθόλου όρεξη και ανακατευόμουν. Τώρα την ώρα που ξυπνάω ζαλίζομαι και θέλω επειγόντως κάτι να φάω. Αν συνεχίσω έτσι θα γίνω βουβάλι. Άντε να το κλείσεις το ρημάδι... Πολλά φρούτα αντί για σοκολάτες και μαλακιούλες. Ας είναι.
Πάντως μπορεί να παίρνει και αντιψυχωσικό σε χαμηλή δόση. Για ιδψ δίνουν ένα από τα 2, αλλά το αντιψυχωσικό είναι πιο σπάνιο και για πιο βαριές μορφές. Και με τα αντικαταθλιπτικά βάζεις κιλά (ανάλογα τον οργανισμό) αλλά τα αντιψυχωσικά είναι χειρότερα στο θέμα των κιλών.
3600 ευρω ζηταει η μποτοξαρισμενη μαντάμ για να μου φτιαξει τα δοντια.....αν ειχα τοσα λεφτα μανταμ παντρευομουν
Στην οδοντίατρο της Μενεγάκης βρήκες να πας και εσύ!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Με 3600 στα φτιαχνω κι εγω τα δοντια κι ασ μην ειμαι οδοντιατροσ
Ομορφεσ που ειστε ;
Σε ευχαριστω για την απαντηση....οσον αφορα το πρωτο ερωτημα, το ανω διοτι εχω προσπαθησει τοσο για να διαχειριστώ τα ψυχικά μου θέματα , αρα τις αντιλήψεις μου και παλι καταληγω παντα στο 0...
να πω δεν εχω λογικη, δεν εχω μυαλό
παει στν ανεμο
απ τ στιγμη που εχω κ συμβουλευω και τον κάθε υγιέστατο ανθρωπο
εγω γιατι πρεπει παντα να με βγαζω αχρηστη και αποτυχημενη στο τελος
δε μπορω να καταλαβω. Αληθεια
το 2ο ερωτημα εχει να κανει κ με το πρωτο αλλα κ γενικα βλεπω τ επικρατει στ κοσμο κ θλιβομαι
α! και γαμώ το dna μου