μαλλον τα καταφερα ...test
Printable View
μαλλον τα καταφερα ...test
ΕΙΣΑΙ 776,5 ΚΙΛΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!1
Ο Υ Α Ο Υ ! ! ! ! !
καλη δυναμη:spin:
μας πέρασες όλους, γιατί;;;;;
οχι απλα ολους!!!
ολους μαζι!!!
χαχαχα
χαχαχαχχα
αφήστε το κορίτσι βρέ!!
Γεια σας γυναίκες
-400 σήμερα στα 115,9 ελπίζω αυριο να ειμαι χαμηλοτερα γιατι τελευταια ολο πανω κατω ειμαι
καλό καλό :)
Σημερα πραγματικα πως δεν εσπασα τη ζυγαρια δεν ξερω.-200 μονο!
Kαλημερα!
Στα ιδια σημερα
55.1
Καλημερα.68,3.:)
Κοριτσια δεν θελω να στενοχωρησω καμμια αλλα εχετε σκεφτει οτι το τοπικ απο μονο του δεν στεκει;Γιατι το να ζυγιζεσαι καθε μερα ειναι πλασματικο ως προς το βαρος που θα δειξει η ζυγαρια.Μπορει να ειναι υγρα.Μπορει να εχετε γυμναστει να εχετε παρει εικονικο βαρος λογω αυξησης των μυων αλλα να εχετε χασει σε ποντους.Μπορει να εχετε κατακρατηση υγρων λογω ορμονων.Δεν δειχνει το λιπος διοτι το ποσοστο λιπους ειναι που μετραει.Αρα τι νοημα εχει αυτη η διαδικασια η οποια σας δινει ψευδη εικονα κ αρκετες απο σας τις κανει να απογοητευονται χωρις λογο;Αν θελετε παρακαλω απαντηστε μου
87.8 μετα απο μισο κουτι πιτσα,
να δω σημερα που εφαγα κ το αλλο μισο ποσο θαμαι αυριο...
Απλώς ελέγχεις λίγο τη κατάσταση και μαζευεσαι έγκαιρα... εγω έτσι το βλέπω παρόλο που δε γραφω στο τοπικ , εντουτοις ζυγιζομαι κάθε μέρα.
το εγκαιρα θα ηταν στα 84 κιλα ρια μου
κ τρεμω πιο πολυ που φυεγω αυριιο ταξιδι, απτην αλλη σκεφτομαι οτι με ντελιβερι μπορω καλλιστα να αδυνατισω,
μετρημενη μεριδα θερμιδες κτλ
τι να πω εεχω καταμπερδευτει. τουλαχιστο ναδιαθετησω, παντα φευγουν λιγα κιλα...αμα ειμαι απο το αλλο στα 88 καηκα, θα κατοσταρησω...
γυρισατε?
Μπαντ ελα να μείνεις σε εμένα :) δεν εχουμε τιποτα παχυντικό πλέον !!! Επικρατει διαιτητικό περιβάλλον ...αυτο που κανεις θα ζητούσε από μια κλινικη αδυνατισματος!!! Θα έρθεις? ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΡΕ !