ρε παιδια εχω ξεπατωθει στις δουλειες οντας σπιτι. Αυτο δε μετραει στις καυσεις? :lol: Ελεγα να φαω κατιτις παχυντικο σημερα :starhit:
Printable View
ρε παιδια εχω ξεπατωθει στις δουλειες οντας σπιτι. Αυτο δε μετραει στις καυσεις? :lol: Ελεγα να φαω κατιτις παχυντικο σημερα :starhit:
Σκαρλετακι που εισαι? Πως νιωθεις με τις σκεψεις που εκανες? Εχει κρυο, παγωνει και το μυαλο κι αντε να σκεφτεις :love:
χαχα να φας μωρε τι ψυχη εχει? εγω σημερα δοκιμασα τα μπισοτακια special k με σοκολατα, ειναι δυο και εχουν 98 θερμιδες, η αληθεια ειναι οτι για δεκατιανο ή απογευματινι χορταινουν, τουλαχιστον εμενα :P
Εδω ειμαι και κρυωνω κι εγώωωω! ξεχασα και το μπουφαν σπιτι του φιλου μου ο βλάκας το Σαββατο και κυκλοφορω με 15 πλεκτα κι άλλες τόσες ζακέτες μεχρι να πάω να το πάρω :D αχαχαχαχα Ειμαι που ειμαι, τώρα δείχνω διπλάσια! αχαχαχα Αδιαθετησα κιόλας στο ενδιάμεσο και ποναωωωω. Σκατα!
παιδες προσοχη στα παυσίπονα, εγω έπαιρνα Mesulid αβερτα και μου ειπε ο γιατρος πως εχουν σχετιστεί με παχυσαρκία Ο_ο
Οσο για το θεμα το ψάχνω ακόμα. Εχω κλείσει ραντεβου με 2 χειρούργους (ο ενας με εχει ξαναχειρουργησει κιόλας για άλλο λόγο κι απο το τηλεφωνο τον ακουσα λιγο αρνητικο, μάλλον επειδη με θυμάται 20 κιλά πιο αδυνατη :D ). Τεσπα, δεν θελω να βγαλω κάποια αποφαση πρωτου μιλησω με γιατρους για να εχω και επιστημονικη άποψη. Θα δω τι θα μου πουνε και βλέπω ^_^
Εσείς πως είστε? :D
φαε 4 oreo μη φας ολο το κουτι και μενα μ αρεσουν :grin:
98 και τα δυο και ειναι πολυ ωραια για γλυκακι μια χαρα
Τα μπισκότα oreo ποτε δεν μου άρεσαν. Η πάστα oreo απο την άλλη ή το cheesecake oreo είναι ολα τα λεφτα! Νομ νομ νομ!
λατρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρεύ ω τα oreo! :smilegrin:
ένα απλό γλυκάκι που έφτιαχνα είναι το εξής.
παίρνουμε 1 πακέτο oreo, 1 φακελάκι γιώτης σκόνη ζαχαροπλαστικής βανίλια και γάλα.
βουτάμε περίπου τα 2/3 του πακέτου στο γάλα και τα απλώνουμε σε ένα μικρό ταψάκι (όσο είναι το ταψάκι που παίρνουμε το γαλακτομπούρεκο από τα ζαχαροπλαστεία). ας έχουν κενά μεταξύ τους, δεν πειράζει.
το υπόλοιπο 1/3 το τρίβουμε στο multi να γίνει σκόνη.
φτιάχνουμε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες (προσθέτουμε το γάλα που λέει) και μέσα βάζουμε και την περισσότερη oreo-σκονη από το multi.
απλώνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα και την λίγη σκόνη που έχει περισσέψει από το multi την πασπαλίζουμε από πάνω.
είναι ελαφρύ γλυκό, πολύ νόστιμο, πολύ οικονομικό και γίνεται μέσα σε 5 λεπτά. (θέλει βέβαια και κάποια ώρα στο ψυγείο για να "δέσει" καλυτερα)
όσο από θερμίδες, δεν το έχω υπολογίσει, όμως νομίζω ότι είναι λίγες (αν δεν φάμε όλο το ταψάκι! :smilegrin: )
Ναι καπως ετσι ειναι κι η πάστα oreo Που λέω μονο που εχει χοντροκομμενα κομμάτια μπισκότου αντί για ολόκληρα :D
ωχ σε πολυ παχυντικο θεμα μπηκα φευγω :P αρκετα εφαγα χθες, δε μου αρεσουν αυτα τα ψευτογλυκα, προτιμω να φαω πχ ενα γαλακτομπουρικο να ευχαριστηθω η μια σοκολατινα!
Καλημέρα.Quote:
Originally posted by sweetOctober
ωχ σε πολυ παχυντικο θεμα μπηκα φευγω :P αρκετα εφαγα χθες, δε μου αρεσουν αυτα τα ψευτογλυκα, προτιμω να φαω πχ ενα γαλακτομπουρικο να ευχαριστηθω η μια σοκολατινα!
Σε πληροφορώ δεν είναι καθόλου ψευτογλυκό. Σε όσους το έχω φτιάξει έχουν ξετρελαθεί και δεν πιστεύουν ότι είναι τόσο απλό και εύκολο και μου ζητάνε όλοι την συνταγή!
Σαν γεύση προσωπικά εμένα με γεμίζει πλήρως και έτσι γλιτώνω τις πολλές θερμίδες άλλων γλυκών.
Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
λατρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρεύ ω τα oreo! :smilegrin:
ένα απλό γλυκάκι που έφτιαχνα είναι το εξής.
παίρνουμε 1 πακέτο oreo, 1 φακελάκι γιώτης σκόνη ζαχαροπλαστικής βανίλια και γάλα.
βουτάμε περίπου τα 2/3 του πακέτου στο γάλα και τα απλώνουμε σε ένα μικρό ταψάκι (όσο είναι το ταψάκι που παίρνουμε το γαλακτομπούρεκο από τα ζαχαροπλαστεία). ας έχουν κενά μεταξύ τους, δεν πειράζει.
το υπόλοιπο 1/3 το τρίβουμε στο multi να γίνει σκόνη.
φτιάχνουμε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες (προσθέτουμε το γάλα που λέει) και μέσα βάζουμε και την περισσότερη oreo-σκονη από το multi.
απλώνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα και την λίγη σκόνη που έχει περισσέψει από το multi την πασπαλίζουμε από πάνω.
είναι ελαφρύ γλυκό, πολύ νόστιμο, πολύ οικονομικό και γίνεται μέσα σε 5 λεπτά. (θέλει βέβαια και κάποια ώρα στο ψυγείο για να "δέσει" καλυτερα)
όσο από θερμίδες, δεν το έχω υπολογίσει, όμως νομίζω ότι είναι λίγες (αν δεν φάμε όλο το ταψάκι! :smilegrin: )
πρεπει να ειναι τελειο!!!!!!αν το εφτιαχνα θα το ετρωγα ΟΛΟ σε 2-3 δοσεις :spin: παντως δεν ειναι καθολου διαιτης,ειναι μια χαρα παχυντικο,σκεψου σα να τρως παστα γιατι και τα ορεο παχαινουν πολυ και η κρεμα ζαχαροπλαστικης,μην ξεγελιεσε οτι ειναι ελαφρυ αλλα ειναι πανευκολο και πολυ καλη λυση οταν θελουμε κατι γρηγορο και οικονομικο :thumbup::thumbup: θα σημειωσω τη συνταγη για να την εχω,ευχαριστω :thumbup:
σκεφτομαι οτι μπορει να γινει ισως πιο ελαφρυ με κρεμα γιωτης αραβοσιτου αλλα δεν ειμαι σιγουρη,ειναι με πιο λιγες θερμιδες απο τη ζαχαροπλαστικης?θα δω τι γραφουν τα φακελακια οταν ξαναπαω στο σουπερμαρκετ.επισης ωραια παραλλαγη θα ειναι και με μπισκοτα κανελλας που μου αρεσουν πολυ και κρεμα λεμονι...αχ μπηκα σε πειρασμο :smilegrin:
Χαίρομαι που σου άρεσε!
Δεν είπα βέβαια ότι δεν παχαίνει, αλλά αν φάμε ένα νορμάλ κομμάτι, οι θερμίδες είναι πολύ λιγότερες από την ίδια ποσότητα πχ κάποιου σιροπιαστού ή κάποιας πάστας ζαχαροπλαστείου.
Επίσης το μυστικό είναι να το φτιάξεις όταν έχεις κόσμο ή αν στο σπίτι σου ζεις και με άλλα άτομα, οπότε αναγκαστικά τρώει μια μερίδα ο καθένας και έτσι δεν μπαίνουμε σε παραπάνω πειρασμό!
Αυτό με την παραλλαγή με τα μπισκότα κανέλλας και την κρέμα λεμόνι δεν έπρεπε να μου το πείς!!! :smilegrin:
Θέλω ν' αγιάσω και δεν μπορώ! :saint:
Βασικα δε μου αρεσουν καθολου τετοια γλυκα. Τα θεωρω ψευτικα. Οπως και απο φαγητα δε μου αρεσαν ποτε τα goodys κτλ πολυ ψευτικα. Δε μπορω να το περιγραψω αλλιως. Δηλ τοσες θερμιδες για κατι ψευτικο ειναι σα να παω να δωσω πολλα λεφτα για κατι μαιμου...
απο θερμιδες πρεπει να εχει παρα πολλες! Τωρα ειδα τι λεγατε αποπανω......... μη ξεγελιεσαι εχει δικιο η forty :thumbup:
Μαντζουράνα τελειοοοο το γλυκο, σαν τρελη γλυκατζου εγω :lol:
θα το εφτιαχνα αλλα αμα το φτιαξω συγουρα δεν θα μεινω στο ενα κομματι ουτε στα δυο θα φαω ολο το ταψι
δεν ξερω γτ δεν μπορω ρε γμτ να σταματησω στο ενα γλυκο, αμα σταματησω ειναι κατορθωμα για μενα!!! :smug b: