Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Η συμπαράσταση είναι πολύτιμη για όλους!
Eli μου, εγώ αναφέρομαι στο σνίτσελ κοτόπουλου. Δοκίμασε να μην το παραψήσεις και βέβαια να το φας αμέσως. Τα παιδιά μου το "τσακίζουν"!
Printable View
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Η συμπαράσταση είναι πολύτιμη για όλους!
Eli μου, εγώ αναφέρομαι στο σνίτσελ κοτόπουλου. Δοκίμασε να μην το παραψήσεις και βέβαια να το φας αμέσως. Τα παιδιά μου το "τσακίζουν"!
Καλημέραααα!!! Έλη μου Θεά!! Θα σ' ενημερώσω την Δευτέρα αν σου επιτρέπω να κατέβεις άλλο :lol: Στη δική μου ζυγαριά δε τολμώ να ζυγιστώ καν γιατί την αδερφή μου την μια στιγμή την δίχνει 60 κιλά και την άλλη 57 οπότε δεν το δικινδυνεύω :tumble: Είναι τέλειο να σου πέφτουν τα ρούχα που μέχρι πρότεινος ήταν στενά. Εγώ το παθα και με τις πυτζάμες μου. Μου μεγάλωσαν στη μέση και άρχισαν να κατεβαίνουν πιο κάτω σε σημείο που τις πατούσα. Αφού σε μια φάση λέω πάει κόντυνα και δε με παίρνει κιόλας χαχαQuote:
Originally posted by Eli
κάνω συμπαράσταση στην Πινκ και δεν κατεβαίνω άλλο αν δεν ξεκολλήσει η ζυγαριά της! :lol:
Απριλιάτικο κορίτσι καλώς μας ήρθες :)
Τα χτεσινά:
12:45 (είμαι και πρωινός τύπος)
1 ποτ.γάλα 1,5%
1 κουλούρι Θεσ/νίκης ολικής
1/2 μπανάνα
15:45
250γρ φασολάκια με 1 κ.σ λάδι
1 παξιμάδι Λήμνου
2 δάχτυλα φέτα
18:45
1 γαλλικό
1 μήλο
6 αμύγδαλα
21:45
2 αβγά ομελέτα με 2 κ.σ λάδι και 2 δάχτυλα φέτα
κέτσαπ
2 μικρούτσικες ντομάτες
πινκ μου τελεια η αναφορα σου!
Η ζυγαρια σου θα ειναι σαν του φαρμακειου στην γειτονια μιυ.Μεσα σε μια βδομαδα με εδιξε μειον 8 κιλα .... οχι οτι τα εχασα...
Κ εγω δεν ζυγιζομαι την ερχομενη βδομαδα κατευθειαν στον ειδικο αν κ αυτο το15ημερο δεν βλεπω καμια διαφορα κοριτσια παρολο που τα εχω κανει ολα κατα γραμμα....
aprile καλως ηρθες !!!
Ελη, θα ερθω να σου παρω την ζυγαρια ε? εφαγες χτες ρεβυθια κ ζυγηστηκες σημερα κ μαλιστα απορεις για την ανοδο!! Φουσκωνουν καλο μου ολα αυτα μετα απο οσπριο ποτε μην ζυγιζεσαι κ αν ειναι να πας για μετρημα την προηγουμενη καλο ειναι να τα αποφευγεις .
ασχετο αλλα με ολα αυτα που τρωμε τα λαχανικα,φρουτα , βρωμη κλπ το πεπτικο συστημα δουλευει ρολοι ....... κ με το παραπανω ,μαλιστα
ετσι Ελη πολυ χαιρομαι για σενα!!!!:tumble:Quote:
Originally posted by Eli
Σε ευχαριστώ Μπλακ :)Quote:
Originally posted by black
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ Ελή γαι το χτεσινο μετρημα!!! 7 ποντοι ειναι σουπερ επιτυχια!! Ευεγε κοριτσακι συνεχισε ετσι !!!! οσο για την ζυγαρια αγνοεισαι την! Θα ξεκολλησει απο μονη της κ η διαφορα θα ειναι μεγαλη!!!!
κάνω συμπαράσταση στην Πινκ και δεν κατεβαίνω άλλο αν δεν ξεκολλήσει η ζυγαριά της! :lol:
Μπορεί να χάνω πόντους αλλα η ζυγαριά ανέβηκε και άλλο μισό κιλό σήμερα! Οπότε αποφάσισα να σταματήσω να ζυγίζομαι αν και να σας πω δεν με νοιάζει καθόλου τι λέει αυτή τη στιγμή :D
Λατρεύω το γεγονός ότι κάθε 15ήμερο χάνω σταθερά πόντους και μάλιστα από αρχές Φλεβάρη που ξεκίνησα συστηματική διατροφή και τα συμπληρώματα μου, είδα ότι έχω χάσει μόνο από την μέση μου 10 πόντους!!!! :wow::wow::wow:
Έχω ήδη αλλάξει νούμερο παντελόνι και μπαίνω πλέον σε παντελόνια που είχα να φορέσω μέχρι και 5 χρόνια! Οπότε ποιος την χ@ζει τη ζυγαριά; :lol:
Μπλακ μου μην ανησυχείς :lol: έχω μία περίεργη σχέση εγώ με την ζυγαριά μου χιχιχι. Μπορεί να την επισκέπτομαι συχνά αλλά άμα δεν μου κάνει το χατίρι πλέον δεν τις κακίζω. Είμαι χαλαρή, αφού χάνω πόντους και νιώθω καλά το σώμα μου. Ξέρω ότι η απώλεια βάρους θα έρθει και αυτή αναπόφευκτα και δεν ζορίζομαι. Καμιά φορά γίνομαι ανυπόμονη όπως όλες μας, αλλά πλέον νιώθω καλά με τον εαυτό μου και δεν κρέμεται η διάθεση μου από ένα νούμερο. Κυρίως όμως το νούμερο δεν πρόκειται να μου πει τι θα φάω την υπόλοιπη μέρα, αλλά το σώμα μου ;)
Όσο για τα όσπρια πραγματικά δεν με πρήζουν καθόλου. Το σώμα μου τα δέχεται με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και μάλιστα πλέον το πεπτικό μου έχει στρώσει τόσο πολύ που ούτε καν την παρενέργεια των αερίων δεν έχω τις περισσότερες φορές. Και εννοείται πως με αυτή τη διατροφή το πεπτικό δουλεύει ρολόι! Τόσο που καμιά φορά συγκινούμαι και νιώθω περήφανη που μπορεσα να το βελτιώσω και να βρω την υγεία μου χωρίς καμία φαρμακευτική αγωγή! Καούρες, δυσπεψία, παλινδομίσεις, δισκοιλιότητα και κολίτιδες ήταν πριν από 2-3 χρόνια σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και τώρα δεν έχω τίποτα από όλα αυτά.
Αφού είσαι σωστάτη δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις διαφορά. Ακόμα και εγώ που δε χάνω κιλά βλέπω διαφορά. Το σώμα μας αλλάζει μέρα με τη μέρα μ αυτή τη διατροφή. Βοηθάει και η γυμναστική βέβαια.Quote:
Originally posted by black
Κ εγω δεν ζυγιζομαι την ερχομενη βδομαδα κατευθειαν στον ειδικο αν κ αυτο το15ημερο δεν βλεπω καμια διαφορα κοριτσια παρολο που τα εχω κανει ολα κατα γραμμα....
Εντάξει πλέον και εγώ τη ζυγαριά την περιφρονώ :P αλλά θα θελά να μου κανει το χατήρι τη δευτέρα να χω χάσει κάτι αυτές τις δυο βδομάδες που άλλαξα διατροφή. Και δεν μου ήταν και πολύ εύκολο ειδικά στην αρχή. Εεε φανταστική ζυγαρίτσα;; :lol:
:lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by pink_90
Εεε φανταστική ζυγαρίτσα;; :lol:
Κοριτσάκια γεια σας!! Πωπω, μία μέρα δεν μπήκα και βρήκα καταιγισμό από ποστ!! Μπράβο, χαίρομαι που η διάθεση είναι στα ύψη και συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε, χάνουμε, αγωνιζόμαστε!!
Ελάκι μου, το βασικότερο είναι οι πόντοι, εξάλλου αυτοί είναι που φαίνονται στο μάτι, δεν μας βάζουν οι άλλοι σε ζυγαριά μόλις μας βλέπουν!! Η απώλειά σου είναι εκπληκτική!!
April καλώς μας ήρθες, όντως θα δεις διαφορά στην διάθεσή σου πρώτα απ' όλα και αυτό είναι το σημαντικότερο!!
Εγώ συνεχίζω κανονικά, ακόμα κι αν δεν προλαβαίνω να γράφω. :)
Λοιπόν, χθες:
- Πρωί: 1 μικρό ψωμάκι πολύσπορο με 1 φ. Milner και ένα τυράκι τριγ. light.
- Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 1 μπανάνα (ήταν να την φάω μισή-μισή με το πρωινό αλλά δεν πρόλαβα)
- Μεσημέρι: 1 μικρό πολύσπορο ψωμάκι με πολτό ελιάς, φέτα και ντομάτα
- Απόγευμα: 5-6 τορτίγια τσιπς με 2 δαμάσκηνα αποξ. (πάλι έξω ήμουν, αλλά ευτυχώς είχα τα δαμάσκηνα)
- Βράδυ: 1 μερ. ρεβύθια και λαχανικά (καρότο-κολοκυθάκι ωμό-αβοκάντο) σε στικς με ντιπ γιαουρτιού-ροκρόρ.
Σήμερα:
- Πρωί: 1 φρυγ. + 1 φ. Milner + 2 δαμάσκηνα αποξ.
- Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 1 μπανάνα
- Μεσημέρι: 1 μερ. παστίτσιο + σαλάτα με μαρούλι-κοκ. λάχανο-καρότο-πιπεριά-ντομάτα
- Απόγευμα: γιαούρτι 2% με λίγο γλ. του κουτ. κολοκύθα σπιτικό (το έχω ταράξει αυτό το σνάκ :bouncy: )
- Βράδυ: 1/2 μερ. παστίτσιο + σαλάτα πράσινη.
Καλό Σ/Κ να έχουμε!!!
Καλημερα, καλημερα καλο σκ... και καλες απωλειες την Δευτερα κοριτσουδια μου...
Τα χθεσινα:
Πρωι : 2 κ.σ βρωμη +1/2 μηλο +1 κουπα γαλα
Ενδιαμεσα 120 γρ ξηροι καρποι:thumbdown: (το χω πει οτι δεν το χω αν εχω διαφορους με φαγανε οι ατιμοι, φυστικια αιγινης, κασιους και φουντουκια απο 30 γραμ εκαστως , το 3πλο δηλαδη απο την ημερισια επιτρεπομενη δοση)
Μεσημερι: Κοτοπουλο στηθος, με αγγιναρες και κουκια (δεν εβαλα υδατανθρακα λογων των ξηρων απο πανω)
Απογευμα: 1/2 μπανανα+1/2 γιαουρτι
Βραδυ: 1/2 μπανανα+1/2 γιαουρτι+1κ.γ βρωμης (προσπαθησα να σωσω τους ξηρους οποτε μειωσα απο τα αλλα γευματα τους υδατανθρακες)
καλησπερα σας!!!
nowwhat ποσο σε καταλλαβαινω με τα ξηροκαρπια δεν φανταζεσαι... εγω πλεον αν ειναι να τα προτιμησω θα σιγουρευτω πρωτα οτι εξαφανησα και ξεχασα την υπολοιπη συσκευασια και μετα θα αρχισω να τσιμπαω αργα αργα την μεριδα που μου αναλογη... και που δυστυχως δεν με χορταινει καθολου θελω να βλεπω ογκο για να χορτασω...
οπως και να χει τουλαχιστον σταματησες στα 120, κατι ειναι κι αυτο. θα μπορουσαν να ηταν και παραπανω... τωρα για το αν εκανες καλα που δεν προσθεσες υδατανθρακα στα υπολοιπα γευματα θα μας πουνε τα κοριτσια που γνωριζουν καλυτερα...
ας γραψω τωρα και τα δικα μου χα'ι'ρια τα χθεσινα...
9:30
ποριτζ με πιτουρο βρωμης γαλα και λιναροσπορο
120γρ φρουτοσαλατα κομποστα χωρις ζαχαρη
12:30
1/2 τοστ με χωμι ολικης και μιλνερ
1 μηλο
15:00
2 κουπες ρεβυθορυζο
50γρ φετα
λιγα χορτα με 1κσ λαδι
18:30
την κρεμουλα μου
βρωμοκεικ
μηλο
21:30 (εκτος σπιτιου)
1 χουφτα (κλειστη) αναλατους ωμους ξηρους καρπους με κρανα
1/2 κουπα μπυρα (η κουπα του καφε )
23:00
1 αχλαδι
1 προβειο γιαουρτι 2%
3 μπουκιες γυρο χοιρινο (απο του γιου μου)
2 δαγκωνιες πιτα που ειχα ζητησει αλαδωτη αλλα μαλλον δεν ηταν (παλι του γιου)
1 σοκολατακι sweet&balance
και αμετρητους διαλογους του παραλογου με το αλλο μου εγω για να με πεισω να σταματησω εκει. και τα καταφερα...
Καλημερα, αχ Φλωρακι αυτοι οι ξηροι ειναι βρε παιδι μου η αδυναμια μου!!!
Τα χθεσινα τωρα:
Πρωι: 1 φλιτζ γαλα, 2κσ.βρωμη 1/4 μπανανα 2 φραουλες, 1/2 μηλο, στεβια κανελα
Ενδιαμεσα, Τουρμοσαλατα +10 αμυγδαλα
Μεσημερι: Σαλατα με παξιμαδοκουλουρα κριθινι, ντοματινια, σπανακι, πιπεριες κτλ +2 φετες ψαρι μαγιατικο ψητο
Απογευμα: Τουρμποσαλατα+ 1/2 γιαουρτι
Βραδυ: 1 φετα γερμανικο ψωμι+ 1 τριγωνακι λαιτ+2 φετες γαλοπουλα+ Σαλατα μαρουλι
Πιο αργα: 1 φλυτζανι τουρμποσαλατα+1 βερυκοκο+1 δαμασκηνο ξερα
καλημερα!!!!
καλη κυριακη!!!
τα σαββατιατικα μου...
11-12
1 κοματι μανιταροπιτα στο ποδι, λιγη σπιτι, λιγη στο δρομο, την υπολοιπη στο περιπτερο...
ξεκινησα χαλια δηλαδη...
15:00
κοτοπουλο με μπαμιες και 1 φετα ζωης ολικης
18:00
κρεμουλα βρωμοκεικ και μηλο
21:00
1 ποτηρι γαλα 1 κοματι βρωμοκεικ και μηλο
κι ενω ειχα σκοπο να σταματησω εκει, απο χαζη λιγουρα στις
23:00
1 πιατο κοτοπουλο με μπαμιες και λιγο βρωμοκεικ ακομα
χωρις πεινα χωρις ευχαριστηση απο καθαρη νευρικοτητα
πανω που η ζυγαρια εδειχνε σημαδια προς τα κατω εγω κατευθειαν να την σαμποταρω. ευτυχως δεν εξελιχτηκε σε υπερφαγικο, οριακα το ξεπερασα κι αυτο...
αχ μ αρεσουν οι καθημερινες και η μονοτονια τους! νιωθω πιο σιγουρη εκει...
Γεια σας κορίτσια!! Καλή Κυριακή να χουμε :)
Αντιμετωπίζω κάτι καινούριο :P έχω αρχίσει να νιώθω ενοχές και ότι υπονομεύω την προσπάθεια μου ακόμα και όταν τρώω κάτι που είναι υγιεινό αλλά εκτός προγράμματος. Π.χ. χτες το μεσημέρι είχα προγραμματίσει να φάω φασολάκια. Καθώς τα μαγείρευα(δεν είχαν και καθόλου λάδι) δοκίμασα 2-3 φορές αλλά ότι και να προσέθετα στη γεύση δε μου άρεσαν. Έχω συνηθίσει και να τρώω τα φρέσκα και αυτά ήταν κατεψυγμένα μάλλον γι αυτό. Ε λοιπόν αφού τα βαλα στο πιάτο και έσπασα και ένα παξιμάδι έφαγα κανα 2 πιρουνιές και λέω δε μπορώ να τα φάω με τίποτα. Και έφαγα μετά μια μερίδα φασολάδα που είχε μαγειρέψει η μαμά μου οπότε είχε κανονικά λαδάκι αλλά μου είπε ότι δεν έβαλε πολύ. Τη συνόδευσα με 1 ντομάτα χωρίς λάδι και 2 δάχτυλα φέτα. Αφού τέλειωσα με το φαγητό μου ένιωθα ενοχές ότι παράφαγα, ένιωθα ενοχές για τα φασολάκια που δοκίμασα (που ήταν πολύ μικρή ποσότητα), για το παραπάνω λάδι που είχε η φασολάδα αισθανόμουνα "κάπως" γενικά. Και δε ξέρω το λόγο είναι κάτι καινούριο που αντιμετώπισα. Θα μου πεις δεν πάχυνες επειδή έφαγες λίγα φασολάκια αλλά και πάλι με θορύβησε λίγο... Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;
πινκ μου εγω τουλαχιστον το αντιμετωπιζω πολυ συχνα αυτο.
προσφατο παραδειγμα εχθες το βραδυ που ενω ειχα σκοπο να κλεισω την μερα μου με το προ τελευταιο γευμα ξαναεκανα αλλο ενα και μαλιστα μαγειρεμενο απο μενα για μενα 2 ωρες μετα. τα συναισθηματα οσο το ετρωγα ηταν αναλογα ενος κλασικου υπερφαγικου. ενοχες, καμια ευχαριστηση και τελικα το εκλεισα και με γλυκακι (κεικ βρωμης) για να εχω το πληρες αλμυρο-γλυκο. η λογικη μου μου λεει δεν εγινε και τιποτα δεν εσπασα τον κανονα (αποχη απο ζαχαρη κι επεξεργασμενα) αλλα συναισθηματικα οι ενοχες παρεμειναν.
νομιζω οτι φταιει η αισθηση τελειομανιας μας που η πλειοψηφια των διατροφικα διαταραγμενων εχουμε οτι αν δεν ακολουθησουμε ακριβως το προγραμμα τοτε δεν εχουμε πετυχψει στον σκοπο μας. αυτο νομιζω ειναι κατι ακομα που θα δουλευτει με τον χρονο κι ελπιζω να εξαφανιστει. μεχρι τοτε πρεπει τουλαχιστον να μην του επιτρεπουμε να μας οδηγει σε πιο ουσιαστικα λαθη...
Πινκ μου και γω το χω νιωσει πολλες φορες αυτο... αλλα και αυτο ειναι κομματι που πρεπει να αντιμετοπισουμε καθοτι ειναι και η βαση της σχεσης μας με το φαγητο... αυτο που εννοω ειναι πως δεν χρειαζεται να αντιμετοπιζουμε την διατροφη μας ως στρατιοτικη πειθαρχεια που αν παρεκλινουμε χαλασε ο κοσμος... Η διατροφη και εν γενη η τροφη ειναι για την διατηρηση της επιβιωσης μας , την ομαλη λειτουργια του οργανισμου μας και μερος απολαυσης. Αυτο λοιπον που εχει σημασια δεν ειναι να ακολουθουμε δογματικα ενα προγραμμα διατροφης ειτε αυτο ειναι διαιτα ειτε 3ωρα ειτε ειτε ειτε... Αυτο που εχει σημασια ειναι η σωστη επιλογη τροφης και η συνεπεια μας σε εναν υγεινο τροπο διατροφης... περνωντας αυτο ως το βασικο μας κινητρο τοτε το να φαει κανεις την φασολαδα του ειναι μια χαρα... δν εφαγες και 2πιτο γυρο φουλ εξτρα...
Και γω πολλες φορες νιωθω τυψεις βλεπε προχτες τους ξηρους καρπους... στο τελος της μερας ομως αν νιωθω και ισχυει (και δεν ειναι δηλαδη στο μυαλο μου οτι τα 4 σουσαμια που φαγα ηταν παραπνω] οτι εχω παρεκραπει λιγο απλα φροντιζω να φαω λιγακι πιο ελαφρα στο επομενο γευμα ή την αλλη μερα...
Δεν ειναι αγωνας δρομου, ειναι σωστη εκπεδευση διατροφης και ειναι μια και για παντα οποτε και το να ανταλασουμε γευματα που δεν μας αρεσουν ειναι θεμιτο γιατι αν κατι το τρωμε μονο και μονο επειδη πρεπει αυριο που δεν θα χουμε το προγραμμα θα θελουμε να το αλλαξουμε... το φαγητο πρεπει να ειναι και απολαυση, και θρεψη, εγω μισω τα φασολακια παρεπιπτοντως ε... στην διατροφη μου σπανιως υπαρχουν αφου δεν μ αρεσουν τι να κανω με το ζορι? οχι... εχει ενα σορο υγεινα θρεπτικα φαγητο... βεβαια αν μιλαει κανεις για αμπελοφασολα τσακιζω γαβαθες .... χαχαχαχαχαχα
Μην νιωθεις τυψεις λοιπον ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!