Μελαγχολία λόγω του σκοταδιού και της βροχής...δεν λέει να σταματήσει...
Printable View
Μελαγχολία λόγω του σκοταδιού και της βροχής...δεν λέει να σταματήσει...
Νιωθω κουραση..απιστευτη ψυχολογικη κουραση
Βαρεθηκα να με τρεχω καθε μερα σε γιατρους!!! Δν εχω τιποτα γιατι δν μπορω απλως να το παρω αποφαση;;;;;;;;
Κυκνε , οχι μονον μονον ειναι μια μικρη νικη , αλλα αυτο το ' κατι ' που λες . μπορει να ειναι μια ενδειξη οτι καποιος η κατι θελει να μεινεις ζωντανη . Το λεω αυτο διοτι ειχα μπλεξει ασχημα με το αλκοολ , κ ειχα 11 σοβαρα ατυχηματα , δλδ επρεπε ναμουνα 2-3 νεκρος , κ 3-4 φορες σακατης . Κ ομως ναμαι , αθικτος ( εκτος απο τα μπροστινα δοντια που τασπασα 3 ( ! ) φορες . Μεχρι κ ο κολλητος μ , μου λεει ' εσενα ειναι λες κ σε αρπαζει ενα αορατο χερι τελευταια στιγμη ' . Μηπως ηταν αυτη η περιπτωση σου ? Πιστευεις στο μεταφυσικο ? εγω πλεον ναι .
αβάσταχτη θλίψη και μελαγχολία.. αβάσταχτη και καθηλωτική..
Kυκνε , υποτιμας τον εαυτο σου . Μου κανεις γι εξυπνο ατομο , κ κυριως με φαντασια ( το συστατικο των επιτυχημενων ) . Αυτο το λεω διοτι ανοιξες το πολυ απλο thread ( σκεψου οτι ολα τα μεγαλα επιτευγματα επετευχθησαν απο πολυ απλες ιδεες ) ' πως αισθανεστε τωρα ' , κ ανακουφισες χιλιαδες ανθρωπους , και τολμας κ υποννοεις οτι δεν εχεις κανει κατι σωστο στη ζωη σου . Απλως δεν εχεις καταλαβει τι αξιζεις . Αρκει να ξαναβρεις τον εαυτο σου .
Χαίρομαι αν το θέμα μου ανακουφίζει κάποιους... :)
Όσο για μένα, συνολικά στη μέχρι τώρα ζωή μου κατάφερα κάποια πράγματα αλλά απέτυχα σε άλλα που τα θεωρώ εξίσου σημαντικά, αν όχι περισσότερο...
Αλλά τον τελευταίο χρόνο είχα πιάσει τόσο πάτο που αυτό επηρέασε και την αυτοεκτίμηση μου...πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος που μου έκανα μόνο κακό, όσο περισσότερο μπορούσα...
Αλλά αναρωτιέμαι...τί είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο να αξίζει; Πώς μπορούμε να το ξέρουμε αυτό;
Στοπα εγω , εισαι εξυπνο παιδι . Τι κανει εναν ανθρωπο ναξιζει ? Καταπληκτικη ερωτηση , δεν εχω την απαντηση , αλλα θανοιξω θρεντ με αυτη την ερωτηση , τις προσεχεις ημερες . Εχεις πραματικα πολυ φαντασια , κ αυτο ειναι πολυ καλο . Χαιρομαι επισης που συμμεριζεσαι την αποψη μου σχετικα με το μεταφυσικο .
Και να σου πω κ κατι αλλο , πιστευε σε οτι πιστευεις ( γιαγια , αγιους , Θεο ) κ καποια στιγμη θα γινεις καλα , αν οχι καλα , καλυτερα , σε εκλιπερω , πιστεψε με , μπορει ολα αυτα να σου φαινονται τρελλα , αλλα δουλευουν .
Καλημερα σε ολο τον κοσμο.... Μετα απο ενα χρονο ανεργος, αισθανομαι επιτελους τελεια.... 2η μερα στην δουλεια σημερα και ειναι σαν να μη περασε μια μερα... Βεβαια τωρα ειμαι σε καλυτερο ποστο αλλα εχω και περισσοτερο τρεξιμο...
Αισθάνομαι ευεξία. Ύστερα απο έντονη γυμναστική 1+ ώρας και ευχάριστο μπανάκι υπο τις πολεμικές σειρήνες (κάνανε τεστ σήμερα) τί καλυτερο απο το να ξεκινησω την ημέρα μου
Μπραβο ρε παιδια! Εγω παλι σκ@τ@! Ξυπνησα με πανικο κ τωρατπροσπαθω να συγκεντρωθω για σε λιγο ξαναεχω ιδιαιτερο!
Υπεροχα!!!!! Ευτυχισμενη που μπορω να διακρινω τι με κανει δυστυχισμενη...
κουραση γιατι ειμαι αγρυπνος και σημερα στρωσαμε μοκετες + αναποφασιστος γιατι αυριο ειναι μερα ξυρισματος και αναρωτιεμαι να τα ξαναξυρισω οπως συνηθιζα και για support στη Χ.Α. ή να τα αφησω λογο κρυου και μη γινει κανας εμφυλιος παλι και με συλλαβουνε ? δε ξερω, μου φαινονται φλωροι οσοι εχουν μαλλια, ειδικα κατι γκριζομαλλιδες που τα αφηνουν μακρια, αηδια τελειως.
Excited but at the same time nervous