θα ευχομουν να πεσει ενας μετεωριτης , να τελειωνουν ολα . Βαρεθηκα να μαχομαι εναν εχθρο που δεν εχει δειξει το προσωπο του .
Printable View
θα ευχομουν να πεσει ενας μετεωριτης , να τελειωνουν ολα . Βαρεθηκα να μαχομαι εναν εχθρο που δεν εχει δειξει το προσωπο του .
Δεν ξέρω αν έχει νόημα να το γράψω αλλά δεν ξύπνησα καλά σήμερα οπότε δεν αισθάνομαι καλά...πάλι...ουφ...
πολυ κουρασμενη και πολυ νυσταγμενη..
ax! Αγαπάω ύπνο.Ποσο σε καταλαβαίνω κύκνο. Εγω σημερα νιώθω η πιο άτυχη. μεσα στον χωρισμό μου ηρθε να προστεθει και ενα προβληματακι υγείας. Σκατα παντου.
Οι στιγμες....οι στιγμες που μπορει να νιωθεις γεματος, χαρουμενος, χρησιμος...και οι στιγμες που μπορει να νιωθεις το απολυτο κενο. Αυτη την περιοδο εχω δυσκολιες. Παλευω πολυ για μια θεση στο πανεπιστημιο, δεν εχω ιδεα σε ποια χωρα, πολη θα με δεχτουν και που θα βρισκομαι, σε καμια δουλεια δεν με εχουν δεχτει ακομη εδω, εστω και προσωρινα, οι φιλοι μου λειπουν και μονο το σκαιπ μας φερνει πλεον κοντα και εχω απειρο διαβασμα σε καθημερινη βαση που ελπιζω καποια στιγμη να με βοηθησει να κανω αυτα που θελω στη ζωη. Οι γονεις μου με πιεζουν πολυ για ολα αυτα, ενω η μονη κοινωνικοποιηση μου εδω στη Θεσσαλονικη ειναι οι προπονησεις μου και η δουλεια μου που γινεται εθελοντικα ενοειται, καθως κανεις δεν εχει να πληρωσει κανεναν. Κοιμαμαι και ξυπναω με αυτη την αγωνια, που θα παω, αν θα τα καταφερω, εαν κανω καλα που αφιερωνω σχεδον ολη μου την ζωη στην επιστημη μου ή αν θα επρεπε να ειμαι εξω δεξια και αριστερα. Γενικα, μου λειπει η ασφαλεια και η ταξη και νιωθω εξω απο τα νερα μου.
Παλι καλα how , που εχεις τις σιγμες που αισθανεσαι γεματη , χαρουμενη χρησιμη . Πολλοι απο μας ( κ εγω ) σπανιοτατσ αισθανομαι ετσι .Υπαρχουν κ χειροτερα .
Kαλημερα σε ολο τον κοσμο, ευχομαι να εχετε ολοι μια υπεροχη φθινοπωρινη ημερα.....