Originally Posted by
Ξωτικό
..................................
δεν ειναι μονο αυτο ρεμεντυ.
ειναι ο ψυχολογικος εκβιασμος, η κοροιδια. ΚΑποια μελη δωσανε χρονο απο τη ζωη τους με ανησυχια, αγωνιουσαν και την υποστηριζαν. Μεσα κι εγω, ο πανμεγιστος μαλακας. χωρις @.
Επισης, κατηγορησε τη διαχειριση για απειλες,αισχρο ψεμα.
Υποσχεθηκε στο τσατ να πραξει κατι, και τι ηταν αυτο; μια ρημαδα συγνωμη παιδια που σας λαχταρησα. Εκανα κακογουστη πλακα. η οτι ναναι. Κι αυτο την παρακαλεσα, για να μην γινουν αλλα, οπως να αναγκαστει μελος να ενημερωσει με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ τον αντμιν και γινει ρεζιλι η κυκνος σε ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.
αλλα μετα το αναιρεσε με τα γνωστα, λιωνω σβηνω χανομαι, μη μου μιλατε θα πηδηξω απο την καρεκλα να πεθανω καιθα φταιτε. ΤΙ ΧΟΥΝΤΑ ειναι τουτη παλι;;;
Καθε καλη προσπαθεια μου , μα καθε, πηγε στο κενο. Κ οχι μονο αυτο αλλα εχω να χαζευω μεγαλειο υποκρισιας, ψευδων κατηγοριων, χειραγωγησης που σε μενα τουλαχιστον χτυπαει πατο, τζαμπα καιει η λαμπα και ενα ματσο αλλα.
Στα πλαισια προβληματος, υπομενω ως μελος σκετο και μελος με εξουσιιιιιιιιιιιιια, δυυυυυυυυυυυυυυναμη, πααααααααααααααουερ, πολλα. ΑΛΛΑ υπαρχει το ηθος που δεν απτεται του ψυχολογικου προβληματος.
πρεπει να γινει αντιληπτο πως απευθυνομαστε ως πασχοντες σε πασχοντες.
Και που ξερεις κυρια μου πως με το να λες οσα λες, καποιος δεν εκανε το προβλημα σου(εδω, γιατι στο αλλο φορουμ εκανες παρτυ) προβλημα του κ βουτηξε στην καταθλιψη;;;;
πως ξερεις οτι καποιος που εμαθε την αληθεια για την υποκρισια και το δουλεμα, δεν το πηρε κατακαρδα και επαθε κριση πανικου και ειναι στο νοσοκομειο;;;Και τελικα αυτα με τα οποια εκβιασεις την σιωπη μας,δεν τα προκαλεσες εσυ με τα ψεματα σου κ τις υπερβολες σου για προσοχη;;;
που ξερεις αν καποιος δνε νιωθει ηλιθιος που την πατησε και εβλαψες την αυτοεκτιμηση του;;;
που ξερεις αν καποιος δνε πηρε μπατονετα και τη ζουμπηξε στην παλαμη του να αυτοκτονησει απο συμπαρασταση;;;;;
Το φορουμ αποτελειται απο μελη συμφορουμιτες μου. ΠΟυ εχουν ψυχη. Νοσει ξενοσει, αλλα ΨΥΧΗ. Και ειναι ανηθικο, αισχρο και ηδεχθες το να παιζει καποιος με ΟΛΟ αυτο το φορουμ.
Λιγη τσιπα και λιγο ελεος. Τιποτε αλλο.