Ποτέ δεν έκανα!!!Δεν πολυ -πιστεύω ότι θα με βοηθήσει....
Εσύ πώς τα πας?
Printable View
Ποτέ δεν έκανα!!!Δεν πολυ -πιστεύω ότι θα με βοηθήσει....
Εσύ πώς τα πας?
εγω πιστευω οτι αμα κοψω τη ψυχοθεραπεια θα σαλταρω!ασε που εχω εθιστει στι γιατρο μου πιο πολυ απο οτι στα ταβορ!!
σημερα του ειπα οτι ειναι η τελευτια μου ελπιδα να βελτιωθω...
ποσες Τριτες θα χρειαστει?ποσα φαρμακα?καμια φορα περνω τα πανω μου κ νομιζω οτι μπορω να τα καταφερω..
αλλες φορες παλι οτι δεν μπορω να κανω τπτ....ουτε να κουνησω ενα δαχτυλο?
αν με βαλει καπου στη μεση θα τον κανω αγαλμα!
μπορει να φαινεται χαζι αλλα μου θυμιζει οταν γεννουσα κ πονουσα φριχτα ο γυναικολογος μου ηταν για μενα ο θεος μου ηξερα πως μονο αυτος ηταν εκει για μενα μεχρι που γεννησα..μονο αυτος μπορουσε να βοηθησει,να κουμανταρει τις αναπνοες μου να μην ποναω να μου λεει ποτε ηρθε η μεγαλη ωρα πως να σμπρωξω κ ποτε...κρεμιομουν πανω του...τωρα δεν πρτοκειται για γεννα σωματικη αλλα για πονους που μονο ο δρ μου νιωθει κ σε αυτον εχω στηριχτει ακριβως οπως τοτε στο γυναικολογο μου
κι απο την αλλη αυτο που μου ειπε αλλιως θα διαλυθεις αν δεν βελτιωθεις ποσο παραπανω με προσκολλησε πανω του??
Καλημέρες Ιντεράκι.Quote:
Originally posted by interappted
μπορει να φαινεται χαζι αλλα μου θυμιζει οταν γεννουσα κ πονουσα φριχτα ο γυναικολογος μου ηταν για μενα ο θεος μου ηξερα πως μονο αυτος ηταν εκει για μενα μεχρι που γεννησα..μονο αυτος μπορουσε να βοηθησει,να κουμανταρει τις αναπνοες μου να μην ποναω να μου λεει ποτε ηρθε η μεγαλη ωρα πως να σμπρωξω κ ποτε...κρεμιομουν πανω του...τωρα δεν πρτοκειται για γεννα σωματικη αλλα για πονους που μονο ο δρ μου νιωθει κ σε αυτον εχω στηριχτει ακριβως οπως τοτε στο γυναικολογο μου
Πολύ σωστά το λες, σαν πόνους γέννας μπορεί να είναι κάποια πράγματα. Αλλά όμως μήπως θα έπρεπε να ρίξεις το κέντρο βάρους στον εαυτό σου; Εξάλλου και στην γέννα, εσύ έσπρωχνες, θυμάσαι;
χμμμ...ναι αλλα με εντολες:σμπρωξε ιωαννα_enter
και τωρα τις οδηγιες του θα ακολουθησω....
φαντασου οτι αρχισα την αυτοπαρατηρηση πηρα και μπλοκακι αλλα δεν καταφερνω καλα χρειαζομαι λεπτομεριες του τι να κανω?
χαθηκες existir !!!σε πεθυμισαμε!!
Quote:
χμμμ...ναι αλλα με εντολες:σμπρωξε ιωαννα_enter
και τωρα τις οδηγιες του θα ακολουθησω....
φαντασου οτι αρχισα την αυτοπαρατηρηση πηρα και μπλοκακι αλλα δεν καταφερνω καλα χρειαζομαι λεπτομεριες του τι να κανω?
χαθηκες existir !!!σε πεθυμισαμε!!
Εδώ είμαι βρε κορίτσι και σε διαβάζω, εδώ και προσπαθώ να κουμαντάρω μια πολύ άσχημη ημέρα.
Εγώ θα σου έλεγα αυτό που κάνω εγώ: όταν κάνεις κάποιες σκέψεις, αν νομίζεις οτί καταλήγεις σε κάτι που θεωρείς εσύ σημαντικό, κάτι που νομίζεις οτί θα ήθελες να το κρεμάσεις σε έναν φανταστικό πίνακα ανακοινώσεων για να το θυμάσαι, για να το ξέρουν οι άλλοι, πράγματα που θα ήθελες να τα ξέρει, ας πούμε το Σύμπαν, τότε κατέγραψε το στο μπλοκάκι σου.:)
στη δουλεια ειναι η ασχημη μερα?
2 σημειωσεις εχω
1)πεφτω οταν κοιταω εξω απο το λεωφορειο
2)ανεβαινω οταν κοιταω τη θαλασσα
αυτο ειναι αυτοπαρατηρηση?
Όχι βρε κορίτσι. Αυτό δεν είναι αυτοπαρατήρηση.Quote:
στη δουλεια ειναι η ασχημη μερα?
2 σημειωσεις εχω
1)πεφτω οταν κοιταω εξω απο το λεωφορειο
2)ανεβαινω οταν κοιταω τη θαλασσα
αυτο ειναι αυτοπαρατηρηση?
Αυτοπαρατήρηση είναι να είσαι συνέχεια σε επαφή με τα συναισθήματά σου, η συνείδησή σου να είσαι σε επαγρύπνηση σε σχέση με αυτό που κάθε στιγμή σου συμβαίνει. Π.χ. γίνεται κάτι με κάποιον, τι συναισθήματά σου δημιουργεί αυτό; Κατέγραψέ τα. Τι σκέψεις σου δημιουργεί; Κάθε φορά, μετά απο ένα σημαντικό γεγονός δεν κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου; Που καταλήγεις σε αυτούς τους σημαντικούς διαλόγους;
Λες πως ξαφνικά πέφτεις. Υπάρχει κάτι που πυροδοτεί αυτό το συναίσθημα, της πτώσης; Σκέφτηκες κάτι εκείνη την ώρα; Ακολούθησε το νήμα των σκέψεών σου, φαντάσου πως είσαι έξω από έναν λαβύρινθο, και ο ευατός σου είναι εγκλωβισμένος μέσα σε αυτόν και το νήμα που σας ενώνει προκειμένου να βρεις τον εαυτό σου είναι αυτά τα συναισθήματά και οι σκέψεις.
Μην μου απαντήσεις. Κάντο μια βδομάδα. Και προσπάθησε να είσαι συνέχεια σε διάλογο με τον εαυτό σου. Θα σε κουράσει στα σίγουρα. Καντο όσο μπορείς.
οκ ακριβως οτι μου ειπε ο δρ
θα το κανω αλλιως μου ειπε οτι θα διαλυθω κ δε με περνει εχω κ ενα παιδι...
εσυ στη δουλεια εισαι δυσκολα?2φορα ρωταω?
Συγνώμη, αφηρημένη ουσα, δεν απάντησα.
Όχι μόνο στην δουλειά, στην ψυχή μου κυρίως...
Ότι ακριβώς είπε ο δρ; Δηλαδή;
μου ειπε οτι η σειρα εχει ως εξης:σκεψη-συναισθημα
αρα καθε συναισθημα προκαλειται απο μια σκεψη ..την τελευταια σκεψη πρεπει να καταγραφω πριν απο καθε μεταφορα μου στα ακρα αλλα το θεμα ειναι οτι εναλλασομαι σε χρονο dt αρα ειναι δυσκολο..
στην ψυχη σου..υπομονη...
Ναι κορίτσι μου, δύσκολο αλλά πρέπει να προσπαθήσεις.Quote:
μου ειπε οτι η σειρα εχει ως εξης:σκεψη-συναισθημα
αρα καθε συναισθημα προκαλειται απο μια σκεψη ..την τελευταια σκεψη πρεπει να καταγραφω πριν απο καθε μεταφορα μου στα ακρα αλλα το θεμα ειναι οτι εναλλασομαι σε χρονο dt αρα ειναι δυσκολο..
στην ψυχη σου..υπομονη...
Κοίτα, με κάμποσα χρόνια στην πλάτη μου αυτοπαρατήρησης, ή τουλάχιστον πιο σωστά ας το πω ενδοσκόπησης, ακόμα δεν έχω καταφέρει να φθάσω εκει που θέλω. Για όλους μας λοιπόν είναι δύσκολο. Συνήθως πίσω απο κάθε πτώση υπάρχει ένα αρνητικό συναίσθημα. Θυμός; Απογοήτευση; Αρνητισμός; Πιάσε τις σκέψεις σου και τράβα το νήμα τους μέχρι να φθάσεις στην αρχή τους.
Κι όλα αυτά γίνονται τόσο γρήγορα που πραγματικά, κάποιες φορές, ακόμα κι εγώ, έχοντας φθάσει στο συναίσθημα, έχω ξεχάσει τι ήταν αυτό που μου το δημιούργησε.
΅...παύω να θυμάμαι πως προσπαθώ να ξεχάσω...΅ λεει κάπου μια μεγάλη γυναίκα συγγραφέας...
με εστειλες τωρα...Quote:
Originally posted by Existir
....παύω να θυμάμαι πως προσπαθώ να ξεχάσω...΅ λεει κάπου μια μεγάλη γυναίκα συγγραφέας...
το σιγουρο ειναι οτι αρχικα μια φρικη θα την περασω αφου παλευω να μη σκεφτομαι κ να μη ψαχνομαι...
μαλλον πρεπει να κατσει κανεις πολυ στον πατο ...για να αρχισει μια σταθερη ανοδικη πορεια...ξερω οτι καλα δεν προκειται να γινω αλλα ευελπιστω να βελτιωθω..θελει δουλεια κι αποφαση να αντιμετωπισεις καταματα το προβλημα..θελει κοτσια..να μην πω οτι θελει τπτ αλλο...:P
Η Εξιστίρ στε λέει καλά.Μόνο σε ένα θα διαφωνήσω.Και οι σημειώσεις σου οι 2 αυτοπαρατήρηση ήταν..Τα πας καλά.Συνέχα!Είπαμε θα πας τσάμπα σερβιτόρα.2 μισόκιλα κόκκινα στο 5,τρεις λάιτ στο 36,μία Heineken μικρή στο 79.....Έφτασεεεεεεεε!!!!!!