πανευκολο ειναι να γνωρισεις ανδρες αγνωστους ελευθερους ,συμφωνω
απλα εγω ημουν συνηθως καλυμμενη απο ανδρα που ειχα ηδη γνωρισει στο περιβαλλον μου, δεν εκανα σχεσεις ετσι απο γνωριμιες στον δρομο, ποτε. ετυχε.
Printable View
Εμμανουέλα μου θυμίζεις κάποιον που πνιγεται ή κάνει πως πνίγεται, ζητάει βοηθεια από το καράβι που ειναι κοντά και όταν του πετάνε σχοινιά , σωσίβια , το ένα του φαινεται σκληρο , το άλλο μαλακο, το τρίτο δεν ξέρω και εγώ τι...
Το τραγικο της ιστοριας είναι ότι αυτος συνεχίζει να πνιγεται(ή να κάνει πως πνίγεται) και οι άλλοι απο το καράβι συνεχίζουν να προσπαθούν να τον βοηθήσουν. Μεγάλες αντοχές και οι δυο πλευρές.
Καλη συνέχεια
μα δεν ηταν μονιμες παρεες μου αυτοι! γνωριζα και γνωριζω συνεχως κοσμο στην δουλεια και στις παρεες.
εσυ μιλας λες και κανεις παρεα με 4 ατομα και κανεναν αλλον στην ζωη σου.
εγω σου μιλαω για εναν στενο κυκλο γνωριμιων, πανω απο 100 ατομα
γι αυτο σου προτεινα να κοινωνικοποιηθεις και παραεξω.
γιατι ο στενος σου κυκλος μαλλον ειναι πολυ περιορισμενος
καλημερα εμμανουελα σου εστειλα πμ δες το :)
Οποιος θελει, βρισκει τροπους, οποιος δε θελει, βλεπει μοναχα εμποδια.
ποια ειναι Φρύνη; δεν είδα κανένα να πέφτει δίπλα μου.
σου είπα ότι έχω ενδιαφέροντα 2 φορές την εβδομάδα βγαίνω σίγουρα και κάθε μέρα (αν δεν έχουμε κατάληψη όπως σήμερα ) είμαι στη σχολή μου.
και το να υποδυθώ κάτι άλλο από αυτό που είμαι δεν νομίζω ότι είναι δίπλα μου...
πιο είναι λοιπόν αυτό που είναι δίπλα μου;
δεν θα βρεις ΤΟΣΟ μεγαλο κυκλο, απλα θα διευρυνεις οσο γινεται αυτον που εχεις, αλλα παραλληλα θα δεις και τι αλλο λαθος κανεις. οπως πχ αν δειχνεις υπερβολικα αμηχανη η νευρικη η δεν ξερω τι αλλο.
σου ειπα για να σου πει κανεις κατι πιο συγκεκριμενο πρεπει να σε δει σε παρεες με ανδρες
φυσικα, στα καλα καθουμενα..
με γνωριμια ξεκινανε ολα!στη γνωριμια δεν κολλας εσυ?ε η γνωριμια ειναι απλο πραγμα!
εκτος κι αν κολωνεις..
εισαι πανεξυπνη...ή μας δουλευεις ή κολωνεις...