Remedy, δεν το είδες; Δόξα το Θεό απαλλαχτήκαμε!!! Επιτέλους!
Printable View
Μ87 Banned!
Έλα,καλά ξεκίνησε η μέρα σήμερα!
Καλημέρες!
Και στο λεγα άνθρωπέ μου, όλοι το έλεγαν, εκεί εσύ, το βιολί σου....... ήθελες να φας μπαν ε? Ε έτσι και αλλιώς το θέμα εξαντλήθηκε.........
Θα ξαναγυρίσει με άλλο Νικ. Να το θυμηθείτε αυτό
Μην μου πεισ ότι είναι ο γνωστός;
Φαντάσου ο άλλος να έχει κόμπλεξ με το μέγεθος του μορίου του ή ερωτικά προβλήματα ή να είναι gay και να μην ξέρει πως να το φέρει στους γονείς του και να πάει να μιλήσει σε κανά παπά που μπορεί να μην ξέρει ακόμα ότι η γη είναι στρόγγυλη
Μακριά απο τους ρασοφορεμένους που πιστεύουν ακόμα σε εξορκισμούς και δαιμονοπληξίες!
Να υποθέσω ότι το να μεγαλώσεις την κόρη σου για 2,5 χρόνια σε κλουβί (πείραμα Skinner) σου κάθεται για πιο φυσιολογικό ε;
Επίσης, το ηλεκτροσόκ είναι εργαλείο της ψυχιατρικής και όχι της εκκλησίας... Αν μου έλεγες για βουρδουλιές, προσευχή στα γόνατα κλπ κάτι θα γινόταν, αλλά όπως λένε και οι ψυχολόγοι "γλώσσα λανθάνουσα..." :) Πόσο συχνά σκέφτεσαι το ηλεκτροσοκ Περαστικέ;
Α ρε M87,σε βλέπω να γράφεις βιβλίο...
Διαβάζοντας τη φράση σου "ενω κανονικά είναι ψυχασθένεια..." με κάνεις να πιστέψω ότι είναι ψυχασθένεια για εσένα ο οποίος προηγουμένως δηλώνεις ότι "ειναι φυσιολογική ανθρώπινη πράξη". Δηλαδή, φάσκεις και αντιφάσκεις. Η σωστή έκφραση θα ήταν "εν αντιθέσει με την εκκλησία" ή κάποια ανάλογη έκφραση που δηλώνει μια, περί του αντιθέτου, άποψη.
Πως τα κατάφερες και έκανες τόσα λάθη σε τόσο λίγο κείμενο Περαστικέ; :) Είπαμε όμως... "γλώσσα λανθάνουσα..." ε; Άντε να ρίξεις καμιά βουτιά!