Δελφινι μου δεν ειμαι ψυχιατρος να κανω διαγνωση !!
Printable View
Δελφινι μου δεν ειμαι ψυχιατρος να κανω διαγνωση !!
Εγώ νομίζω ότι είμαι μια χαρά πάντως. Μιλάω λογικά χωρίς χάπια ε?
Αν νιωθεις εγκληματιας επειδη ενεδωσες στο φλερτ του γκομενου της φιλης σου πριν 20 χρονια, δεν το λεμε μια χαρα...
Όχι δεν νιώθω.
Σε έχουνε απορρίψει εσένα από δουλειές , από φόρουμ , φίλοι , γκόμενοι , γνωστοί , σε έχουνε αντιμετωπίσει κοινώς σαν σκουπίδι???
Απο δουλεια, το ξαναειπα, εγω εκανα τη μαλακια και παραιτηθηκα, δεν ειχα αντιληφθει τις διαστασεις της κρισης, για να κανω κατι αλλο στο οποιο πατωσα και ακομα το παλευω...
Σε φιλους-γνωστους-συγγενεις ειμαι παρα πολυ επιλεκτική!
Απο γκομενους, περσυ εριξα μερικες χυλοπιτες σε κατι ακυρους αλλα Ο ΕΝΑΣ που γουσταρα δεν με γουσταρε αυτος... οποτε μπορουμε να το πουμε απορριψη!
Κοιτα, αμα με αντιμετωπισει ο αλλος σαν σκουπίδι, πιστεψε με, θα τον κανω να νιωσει ενα με τη γη...
Εμένα από την εκκλησία πολλοί δεν με κάνουνε παρέα ούτε καν φίλη τους στο φβ ενώ μεταξύ τους κάνουνε όλοι παρέα. Παλιά έγραφα σε ένα φόρουμ και με είχανε αποκλείσει για τις ιδέες μου . Και γενικώς αυτά τα 20 χρόνια έφαγα πολύ φτύσιμο και αντιμετωπίστηκα σαν τρολλ. Μήπως τελικά δεν αξίζω;;; Επίσης και από πολλές δουλειές με έχουνε διώξει. Από γκόμενους δεν έφαγα χυλόπιτα γιατί δύσκολα να μου αρέσει κάποιος αλλά ούτε και σε κανέναν αρέσω.
Και τι τους ελεγες και σε απεκλεισαν??
ετσι χωρις λογο??
εν παση περιπτωσει χεστηκες... σιγά...
Κοιτα τη ζωη σου Δελφινι μου!!!!!!
Ε χαζοφόρουμ ήτανε. Τα φόρουμ χωρίς να εξαιρέσω και αυτό δεν τα έχω σε υπόληψη γιατί δεν μπαίνουνε πάντα σωστοί σαν εσένα Μάρα μου αλλά μπαίνουνε και μαλάκες.
Πολλά likes σε κάνω Μάρα μου. Σε ευχαριστώ πολύ. Με βοήθησε πάρα πολύ με αυτά που είπες. Ο Θεός να σε έχει καλά και ότι ποθείς στην ζωή σου να στο δώσει.
Δελφίνι θα προχωρήσεις μπροστά στη ζωή σου όταν μάθεις ότι στη ζωή ισχύει το παρακάτω
https://s32.postimg.org/sscxi1r81/IM...204924_152.jpg
Έλα Μάρα μου τι κάνεις? Όλα καλά σήμερα έψαχνα για γυμναστήριο και πήγα σε μερικά που είναι κοντά στο σπίτι μου. Πήγα και σε ένα γυμναστήριο που το έχει ένας παλαιοημερολογίτης εδώ στην γειτονιά μου , ήμουνα μαζί με τον αδελφό μου που μου έλεγε μην πας γιατί αυτούς στο παρελθόν τους είχα βρίσει. Τελοσπάντων πήγα μέσα και ήτανε εκεί όλη η οικογένεια ούτε να μου πούνε να μου κάνουνε καλύτερη τιμή κλπ ούτε τίποτα πολύ τυπικοί και ψυχροί ήτανε και πολύ ακριβοί και μάλλον δεν θα πάω σε αυτό. Λες να θυμούνται ακόμη ότι τους έβρισα δεν νομίζω αυτοί με αντιπαθούσανε από παλιά.