διαβασα πως το 25αρακι εχει 140 θερμιδες :S
Printable View
OI ΠΟΝΤΟΙ ΤΩΝ WW ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ.Quote:
Originally posted by zwhtsa
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ (40ΓΡ) ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ, ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ.
γεια σας και καλή επιτυχία σε όλους!
να κάνω μερικές ερωτήσεις;
κάπου διάβασα για flexi points όσα μακαρόνια νερόβραστα θες ή πατάτες.Μπορώ να τα ενσωματώσω στο προγραμμα μου;
ο κρητικός ντάκος (το κρίθινο παξιμάδι δηλαδη)πόσους πόντους λέτε να έχει;
τελικά το μήλο έχει 1 πόντο ή δεν χρεώνω πόντο;
η ντομάτα, το κολοκυθάκι κτλ δεν έχουν πόντους λογω του οτι θεωρείται σαλάτα ε;
ευχαριστώ πολύ!
και άλλη μια ερώτηση!!
ένας κύβος λαχανικών κνορ πόσους πόντους έχει?μπορω να τον χρησιμοποιήσω στα νερόβραστα μακαρόνια ή πατάτες των flexi points??
BUT-NICE
καλώς ήρθες στην παρέα μας
ολα τα λαχανικά έχουν μηδενικούς πόντους εκτός από το αβοκάντο.
τα μακαρόνια όση ποσότητα θες έχουν 4 πόντους.
τα μακαρόνια ολικής άλεσης 3 πόντους
όσες πατάτες θες 2 πόντοι.
ο κρητικός ντάκος περίπου 100γρ έχει 4 πόντους.
το μήλο όπως και τα περισσότερα φρούτα έχουν μηδενικούς πόντους για τις εξαιρέσεις δες στο τόπικ weight watchers points.
όλων των ειδών οι κύβοι έχουν μηδενικούς πόντους και φυσικά για να μην πω επιβάλλεται να τους χρησιμοποιείς στα φαγητά σου για να νοστιμίζουν.
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
Καλησπέρα!
Η απουσία μου οφείλεται στο ότι αύριο θα κάνω για καθαρά προληπτικούς λόγους γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση (για πρώτη φορά στη ζωή μου) και το τελευταίο τριήμερο ακολουθώ μια ειδική διατροφή (αποφεύγω φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά και μαύρο ψωμι για να καθαρίσει εντελώς το έντερο).
Από μεθαύριο επιστρέφω στην υγιεινή διατροφή και στο αγαπημένο μας πρόγραμμα!
Δεν σας κρύβω πως είμαι λίγο αγχωμένος για τις εξετάσεις, αλλά κάτι που είναι να γίνει ας γίνει!
Λόγω των περικοπών στο φαγητό, είμαι βέβαιος πως αυτό το τριήμερο έχασα βάρος και το καταλαβαίνω στα ρούχα μου.
Καλή συνέχεια σε όλους/ες!
Δεν σας έχω ξεχάσει, επανέρχομαι σύντομα! :)
καλα αποτελεσματα να χεις p_k και ευχομαι να γινουν ολα με ευκολια . . :)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
P-K ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ.
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα λίγο με το μήλο και το αχλάδι γιατί στο άλλο τόπικ ενώ έχει τα φρούτα μηδενικά σε άλλο σημείο αλλού τα δίνει με 1 πόντο. όλα καλά όμως!Quote:
Originally posted by AMALIA
BUT-NICE
καλώς ήρθες στην παρέα μας
ολα τα λαχανικά έχουν μηδενικούς πόντους εκτός από το αβοκάντο.
τα μακαρόνια όση ποσότητα θες έχουν 4 πόντους.
τα μακαρόνια ολικής άλεσης 3 πόντους
όσες πατάτες θες 2 πόντοι.
ο κρητικός ντάκος περίπου 100γρ έχει 4 πόντους.
το μήλο όπως και τα περισσότερα φρούτα έχουν μηδενικούς πόντους για τις εξαιρέσεις δες στο τόπικ weight watchers points.
όλων των ειδών οι κύβοι έχουν μηδενικούς πόντους και φυσικά για να μην πω επιβάλλεται να τους χρησιμοποιείς στα φαγητά σου για να νοστιμίζουν.
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
Μια ερώτηση για να δω αν εμπέδωσα:
100 γρ ντάκο και 1 τριμμένη ντοματα = 4+0 =4 (σωστά;)
μπρόκολο νερόβραστο με αλάτι +πατάτες όσες θέλω=0+2=2
αλήθεια μπρόκολο,λαχανάκια βρυξελλών, κουνουπίδι κτλ νερόβραστα μπορώ να φάω όσα θέλω;;
ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!
TO ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.Quote:
Originally posted by but_nice
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα λίγο με το μήλο και το αχλάδι γιατί στο άλλο τόπικ ενώ έχει τα φρούτα μηδενικά σε άλλο σημείο αλλού τα δίνει με 1 πόντο. όλα καλά όμως!
Μια ερώτηση για να δω αν εμπέδωσα:
100 γρ ντάκο και 1 τριμμένη ντοματα = 4+0 =4 (σωστά;)
μπρόκολο νερόβραστο με αλάτι +πατάτες όσες θέλω=0+2=2
αλήθεια μπρόκολο,λαχανάκια βρυξελλών, κουνουπίδι κτλ νερόβραστα μπορώ να φάω όσα θέλω;;
ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!
ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΦΡΟΥΤΑ Ή ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ WW ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕΤΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ "ΠΟΣΑ ΠΙΑ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Ή ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?" ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ FLEXIPOINTS.
ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ WEIGHT WATCHERS POINTS πΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΝΕΦΕΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FLEXIPOINTS.
TΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΙΔΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΠΑΡΑ.
Σ' ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ WW ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΕΡΙΔΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ (300ΓΡ) ΚΑΙ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ (200ΓΡ).
ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΔΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΟΥΦΤΑ: TO MHλΟ, ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ, Η ΤΟΜΑΤΑ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ. ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ Ή ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΟΝΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΗΛΟ Ή ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΠΟΛ ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΑΜΑΡΤΩΛΑ" ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ . ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ
KAΛΗΜΕΡΑ!Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ P-K,ΑΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ 1.5 ΚG ΣΤΑΘΕΡΑ!ΑΡΑ ΑΠΟ 5/11-21/11 ΑΠΩΛΕΙΑ 3ΚG,ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 6.ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ ΓΕΛΟΥΣΕ,ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΑ,ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ,ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ WW.ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΧΑΧΑ
ΑΡΧΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 5/11 125ΚG
13/11 -1,5 ΚG,21/11 -1,5KG(AΠΩΛΕΙΑ 3KG)
125-3KG=122KG GIOUPIIIIII!!:)
GLYKOULAQuote:
Originally posted by GLUKOULA28
KAΛΗΜΕΡΑ!Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ P-K,ΑΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ 1.5 ΚG ΣΤΑΘΕΡΑ!ΑΡΑ ΑΠΟ 5/11-21/11 ΑΠΩΛΕΙΑ 3ΚG,ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 6.ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ ΓΕΛΟΥΣΕ,ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΑ,ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ,ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ WW.ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΧΑΧΑ
ΑΡΧΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 5/11 125ΚG
13/11 -1,5 ΚG,21/11 -1,5KG(AΠΩΛΕΙΑ 3KG)
125-3KG=122KG GIOUPIIIIII!!:)
ΤΙ ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
Να δεις που πολύ γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερες στερήσεις θα χάσεις αρκετά κιλά.
κι εγώ γι'αυτό λάτρεψα τα ww. Aκριβώς επειδή δεν νιώθεις στερημένος και μπορείς άνετα να πας σε μια ταβέρνα ή σ'ενα εστιατόριο και να φας κι άλλα πράγματα εκτός από ψητό κοτόπουλο ή μπριζόλα.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Καλημέρα!
Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!
Οι εξετάσεις έγιναν και ήταν πεντακάθαρες! :)
Επιστροφή στο πρόγραμμα και απ' ό,τι βλέπω προστέθηκαν νέοι φίλοι/ες!
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Σήμερα νιώθω πολύ αισιόδοξος και με ανεβασμένη ψυχολογία!
ΠΡΩΙΝΟ:
-----------
2 φέτες ψωμί για τοστ
με 40 γρ. τυρί ημίσκληρο
150 ml φυσ. χυμός χωρίς ζάχαρη
30 γρ. μούσλι
Πόντοι 9,5
Υπόλοιπο: 18,5
και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση amalia.είμαι και σε περίοδο νηστείας τώρα και οι επιλογές μου είναι περιορισμένες. να εκμεταλλευτώ και να ρωτήσω κάτι ακόμα;
στα νερόβραστα μακαρόνια μπορώ να ρίξω επάνω σάλτσα ντομάτας και να υπολογίσω +2 πόντους λογω του λαδιού;
κοίταξα και στα ψάρια αλλά δεν το έχει: το ξέρετε το κοκκινόψαρο;είναι ένα ψάρι κατεψυγμένο που το φτιάχνουν βραστό.πόσους πόντους λέτε να έχει;αν βάλω μέσα να βράσουν καρότο και σέλινο;
καλημέρα σε όλους!
Καλησπερα σε ολες και σε ολους. Σημερα ξεκινησα τη διατροφή, εφαγα 25 πόντους (οσους επρεπε δηλαδη) και τωρα αισθανομαι υπεροχα!! Εχω μερικες ερωτησεις
1)Τα δημητριακα cheerios, αυτά που είναι σαν δαχτυλίδια και ειναι ολικής αλέσεως με μελι και αμυγδαλα ποσο να τα υπολογισω; Σαν αυτά που λετε 6ΚΣ 2π;
2)Ο σολομός ψητός πόσο να τον υπολογίσω (στη λιστα λετε για καπνιστο και νωπο (?)
Αυτά για την ωρα.
Αμαλία αυριο θα φτιαξω το γλυκοξινο κατοπουλο με λαχανικα και θασου πω εντυπώσεις.
Καλη συνεχεια σε ολους και ολες