....για την φημη του νοσοκομειου το εκανα!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχα
Printable View
....για την φημη του νοσοκομειου το εκανα!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχα
Ποιά φέτα κοιλιακό...τις σιχαίνομαι τις φέτες, εμένα μ αρέσει με λίγη κοιλίτσα, να χει γυμναστεί στη ζωή του δηλαδή να χει σφιχτό σώμα, όχι να είναι φέτες όμως α πα πα. Νερό στο κρασί μου γιατί να βάλω? Αυτοί μ αρέσουν, επειδή πήρα 15 κιλά δεν άλλαξε κάτι. Φυσικά η πνευματική επικοινωνία έχει μεγαλύτερη σημασία, η εξυπνάδα ανεβάζει κάποιον στα μάτια μου όχι τόσο η εμφάνιση. Οπως και να το κανουμε όμως..το αντικειμενιά ωραίο..είναι αντικειμενικά ωραίο και μ αρέσει.
Γεια σου XENIA με τα ωραία σου, είσαι καλά εσωτερικά και αυτό φαινεται και έιναι πολύ γοητευτικο! Η αυτοπεποίθηση μετράει, η γνώμη για τον εαυτό μας. Απλά στη δική μου περίπτωση μετά από απανωτά περιστατικά έχει μειώθει...σύντομα όμως θα τραβήξει προς τη δόξα ξανα!! LOL
Σίγουρα δε φταίνε τα 10 κιλά και υπάρχουν κ άλλοι λόγοι για να μην πετύχει μια σχέση, όταν στα κοπανάει ο άλλος κάθε μέρα όμως σε κάνει να πιστεύεις πως αυτά φταίνε. Δεν έχω κάνει μόνο αποτυχημένες σχέσεις. Απλά έτυχε οι πιο πολλοί..(και δεν ήταν τέλειοι κ αυτοί) να έχουν πρόβλημα συγκεκριμένα με το βάρος μου. Αυτό ναι..με έχει επηρρεάσει πολύ. Οταν όμως ΞΕΚΙΝΑΣ να γνωρίσεις κάποιον που ακόμα ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΕΙ και μάθεις οτι είπε σε κοινό γνωστο.."όλα καλα..κούκλα η κοπέλα..αλλά πρέπει να χάσει μερικά κιλάκια" ε αυτό σε σκοτώνει.Quote:
Originally posted by dreamOn
Ε ψιτ! Εγω δεν ειπα ποτέ οτι τα εφτιαχνα με μπάζα ή εστω, με "δευτερους".
Επειδη η φυση μου ειναι γυναικεια αλλα συναμα ειμαι και "κυνηγός", πάντα εγω επιλεγω. Εχω φαει πολύ υδατανθρακα (ελληνιστί χυλόπιτες - χα χα χα) διοτι εχω παρει πολλες πρωτοβουλίες - απλά μαθηματικα ειναι αυτά. Λαθη δεν κανει οποιος δεν κανει τιποτα. Ε και; Αρα λοιπον, ολοι ηταν ενας κι ενας!
Και εγω εχω πολλα ζητουμενα, και αν τα θες ολα απο ενα ανθρωπο δυσκολευεις τη ζωη σου - αυτο μαλιστα! Αν καποια στιγμη το ψαξεις βαθυτερα θα καταλαβεις οτι τα κιλα δεν ειναι αυτα που σε εφεραν κοντα σε καποιους ανθρωπους και σε απομακρυναν απο αλλους. ΠΑΝΤΑ υπηρχαν άλλες αιτίες! Τα κιλα ειναι ο ευκολος τροπος να σε πληγωσει ενας αξεστος και να μαστιγωνεις κι εσυ τον εαυτο σου. Διοτι ποναει πιο πολυ να σου πουνε καταμουτρα μανταμ εισαι ηλιθια, ξενερωτη, μωρόπιστη, φαντασμενη, μούχλα, κρύα, αποτυχημένη, βρωμαν οι μασχαλες σου ή δεν ξερω εγω τι αλλο, απο το ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι "φταινε" 10 κιλά ;-)
Ναι, αλλά. Η "ιστορια" εχει αποδειξει οτι οι πιο πολλοι ειχαν αλλη, την σκεφτονταν, δεν την ειχαν ξεπερασει, την περιμεναν, την εψηναν, ηταν χλιαροι δηλαδη γιατι επαιζε και καποια αλλη και δεν θελαν να δωσουν αυτη την απαντηση στους κοινους γνωστους που πουσαραν το "προξενιό". Τι θελουν και ανακατευονται στα ερωτικά οι φιλοι; Τους το ζητησες;
Επίσης, δεν σου εχει τυχει ποτέ αντρας πολυ μη μου απτου που κολλαει στα κιλά και στο κρεβατι ειναι για κλαματα; Οι ανθρωποι που "μετρανε" τα παντα με αριθμους (κιλα, υψος, ποντους, ευρω, χρόνια, χιλιομετρα) ξερεις τι ήττα τρωνε; Τα κιλα αγαπη μου τα παιρνουμε και τα χανουμε, τα χιλιομετρα που μας χωριζουν τα μειωνουμε αμα θελουμε, με τους (λιγους) ποντους σου ομως (οχι του καλσον! διοτι αμα φτασουμε και στο καλσον..... εχετε γεια βρυσουλες!) ή τα 10 δευτερολεπτα, τι θα κανουμε; (με ή χωρίς περιττά κιλά) τίποτα δεν θα κανουμε ;-)
Δεν το παω ρατιστικα. Εχει συμβει ομως πολλες φορες.
Βρε μια χαρά τα λες...και μου έχει συμβεί και εμένα πολλακις, όντως τίποτα δεν κάνουμε, όλα τα άλλα διορθώνονται και τα κιλά και η ψυχολογία, αν τον έχει ο άλλος 5 με το ζόρι..δε διορθώνεται..(εκτός κ αν πάρει το μεγεθυντή που κάνει τη γαρίδα αστακο..lol)Quote:
Originally posted by dreamOn
Ναι, αλλά. Η "ιστορια" εχει αποδειξει οτι οι πιο πολλοι ειχαν αλλη, την σκεφτονταν, δεν την ειχαν ξεπερασει, την περιμεναν, την εψηναν, ηταν χλιαροι δηλαδη γιατι επαιζε και καποια αλλη και δεν θελαν να δωσουν αυτη την απαντηση στους κοινους γνωστους που πουσαραν το "προξενιό". Τι θελουν και ανακατευονται στα ερωτικά οι φιλοι; Τους το ζητησες;
Επίσης, δεν σου εχει τυχει ποτέ αντρας πολυ μη μου απτου που κολλαει στα κιλά και στο κρεβατι ειναι για κλαματα; Οι ανθρωποι που "μετρανε" τα παντα με αριθμους (κιλα, υψος, ποντους, ευρω, χρόνια, χιλιομετρα) ξερεις τι ήττα τρωνε; Τα κιλα αγαπη μου τα παιρνουμε και τα χανουμε, τα χιλιομετρα που μας χωριζουν τα μειωνουμε αμα θελουμε, με τους (λιγους) ποντους σου ομως (οχι του καλσον! διοτι αμα φτασουμε και στο καλσον..... εχετε γεια βρυσουλες!) ή τα 10 δευτερολεπτα, τι θα κανουμε; (με ή χωρίς περιττά κιλά) τίποτα δεν θα κανουμε ;-)
Δεν το παω ρατιστικα. Εχει συμβει ομως πολλες φορες.
Τι να πωωω...είσαι σωστότατη σε όλα, πρέπει να διαβάζω τα ποστς σου πρωι μεσημέρι βράδυ να τα βάλω καλά στο μυαλό μου!
dreamOn πίκρα οι λίγοι πόντοι που περιγράφεις...
Και με τα δευτερόλεπτα κάτι κάνεις, αλλά με τους πόντους... είναι τελειωμένη περίπτωση (για μένα).
scorpio γελασα πολυ! και μπραβο σου που το λεσ/ γιατι βεβαια υπαρχουν κ αδυνατες χαζες υπαρχουν και αδυνατες με καλο χαρακτηρα εξυπναδα και χιουμορ. Ποια γυναικα δλδ δεν θα ηθελε τον αντρα τον ονειρων της+λεφτα? Το ιδιο ακριβως. Βεβαια δεν ξερω κατα ποσοσ ειναι δυνατο αν βρουμε ακριβως οτι εχουμε στο μυαλο μας αλλα απο της αλλη δεν μ αρεσει και να συμβιβαζομαι.Quote:
Originally posted by scorpio
Έτσι μου βγαίνει.Τι να κάνουμε τώρα;Αυτές μου αρέσουν.
Έχω αλλάξει 3 αυτοκίνητα και 2 μηχανές.Όλες είχαν μαύρο χρώμα.Γιατί;
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ.
Δεν τραβάω ζόρι με κανένα από τα υπόλοιπα χρώματα ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ.
Πόσο πιο απλά...
Το καμπανάκι δε το ακούς;Είναι δυνατόν όλοι εμείς να είμαστε εμπαθείς απέναντί σου;Γνωριζόμαστε και από χθες;
Τελευταίο από εμένα γιατί μην νομίζεις ότι τη βρίσκω να σε παίρνουμε μονότερμα,ούτε είμαι τόσο σαδομαζοχιστής να κάθομαι να χαλιέμαι από αυτά που γράφεις.
Τωρα δεν ξερω οπως λες αν ολα ειναι απλως γιατι ετσι γουσταρουμε-προσωπικα ψαχνω πολυ το θεματακι του ντετερμινισμου...αλλα οκ δεν 8α κολλησουμε εκει
Θεωρώ ότι τόσο ο ντετερμινισμός όσο και ο ιντετερμινισμός είναι δύο ακραίες θεωρήσεις για τη ζωή.Ο πρώτος υπεραπλουστεύει και καθιστά τη ζωή συνώνυμη των μαθηματικών και ο δεύτερος διαπνέεται από μια χαοτική ανακολουθία.Quote:
Originally posted by mcan
scorpio γελασα πολυ! και μπραβο σου που το λεσ/ γιατι βεβαια υπαρχουν κ αδυνατες χαζες υπαρχουν και αδυνατες με καλο χαρακτηρα εξυπναδα και χιουμορ. Ποια γυναικα δλδ δεν θα ηθελε τον αντρα τον ονειρων της+λεφτα? Το ιδιο ακριβως. Βεβαια δεν ξερω κατα ποσοσ ειναι δυνατο αν βρουμε ακριβως οτι εχουμε στο μυαλο μας αλλα απο της αλλη δεν μ αρεσει και να συμβιβαζομαι.
Τωρα δεν ξερω οπως λες αν ολα ειναι απλως γιατι ετσι γουσταρουμε-προσωπικα ψαχνω πολυ το θεματακι του ντετερμινισμου...αλλα οκ δεν 8α κολλησουμε εκει
Απλά τα τελευταία χρόνια αποφάσισα να δώσω την πολυτέλεια να μην τηρώ τα προσχήματα όπως και καμία κοινωνική σύμβαση ανεξάρτητα από το τίμημα.
Παραδέχομαι ότι σε αυτό βοηθάει και ότι στη δουλειά μου δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου,αλλά για μένα είναι πολύ βολικό να είμαι ειλικρινής με εμένα και με το συνανθρωπό μου.
Και εξηγούμαι:
Ξέρεις πόσο οδυνηρό είναι να μην μπορείς να επιστρέψεις το "σ'αγαπώ" μέσα στην εκκωφαντική σιωπή της αμηχανίας και την αδυναμία της συντρόφου να κρύψει την απογοήτευση της μη ανταπόδωσης;
Οσο όμως οδυνηρό και αν είναι αυτό,ένα ψέμα,μια φενάκη ευτυχίας,θα είχε μακροπρόθεσμα πιο οδυνηρές συνέπειες.
ʼσε που η αγάπη δεν είναι ανταποδωτική και μερικές κουβέντες δεν πρέπει να εκστομίζονται αν δεν τις νιώθουμε.
Με τον ίδιο τρόπο αν το επόμενο αμάξι μου θέλω να είναι λαχανί με πουά μωβ βούλες,θα ακούσω τις γνώμες όλων,αλλά θα κάνω ότι υπαγορεύει η "περδικούλα" μου.
Όχι να είσαι τομάρι και εγωιστής,αλλά να κάνεις αόρατα τα ασήμαντα και απλά τα σημαντικά.
On topic τώρα και έχοντας γράψει ότι δε θεωρώ τις παχύσαρκες κοπέλες πιθανές ερωτικές συντρόφους για μένα να τονίσω ότι πιστεύω και το αντίθετο.
Πώς ένας άντρας που δεν μπορεί να ανέβει 10 σκαλοπάτια χωρίς να λαχανιάσει μπορεί να αποδίδει στο σεξ;
Από την δική μου εμπειρία οι γυναίκες εκτιμούν ιδιαίτερα την "σβελτάδα" και την αντοχή που είναι απόρροια δεξιότητας,τεχνικής αλλά ιδιαίτερα καλής φυσικής κατάστασης.
Ας δεχτώ ότι μπορεί να είναι ιδιαίτερα περιποιητικός και αλτρουιστής.
Δεν νομίζω ότι αρκεί...
Quote:
Originally posted by scorpio
Απλά τα τελευταία χρόνια αποφάσισα να δώσω την πολυτέλεια να μην τηρώ τα προσχήματα όπως και καμία κοινωνική σύμβαση ανεξάρτητα από το τίμημα.
Παραδέχομαι ότι σε αυτό βοηθάει και ότι στη δουλειά μου δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου,αλλά για μένα είναι πολύ βολικό να είμαι ειλικρινής με εμένα και με το συνανθρωπό μου.
Και εξηγούμαι:
Ξέρεις πόσο οδυνηρό είναι να μην μπορείς να επιστρέψεις το "σ'αγαπώ" μέσα στην εκκωφαντική σιωπή της αμηχανίας και την αδυναμία της συντρόφου να κρύψει την απογοήτευση της μη ανταπόδωσης;
Οσο όμως οδυνηρό και αν είναι αυτό,ένα ψέμα,μια φενάκη ευτυχίας,θα είχε μακροπρόθεσμα πιο οδυνηρές συνέπειες.
ʼσε που η αγάπη δεν είναι ανταποδωτική και μερικές κουβέντες δεν πρέπει να εκστομίζονται αν δεν τις νιώθουμε.
Με τον ίδιο τρόπο αν το επόμενο αμάξι μου θέλω να είναι λαχανί με πουά μωβ βούλες,θα ακούσω τις γνώμες όλων,αλλά θα κάνω ότι υπαγορεύει η "περδικούλα" μου.
Όχι να είσαι τομάρι και εγωιστής,αλλά να κάνεις αόρατα τα ασήμαντα και απλά τα σημαντικά.
On topic τώρα και έχοντας γράψει ότι δε θεωρώ τις παχύσαρκες κοπέλες πιθανές ερωτικές συντρόφους για μένα να τονίσω ότι πιστεύω και το αντίθετο.
Πώς ένας άντρας που δεν μπορεί να ανέβει 10 σκαλοπάτια χωρίς να λαχανιάσει μπορεί να αποδίδει στο σεξ;
Από την δική μου εμπειρία οι γυναίκες εκτιμούν ιδιαίτερα την "σβελτάδα" και την αντοχή που είναι απόρροια δεξιότητας,τεχνικής αλλά ιδιαίτερα καλής φυσικής κατάστασης.
Δεν νομίζω ότι αρκεί...
Μήπως η τακτική "αλήθεια με κάθε κόστος" δίνει μια πρόσκαιρη μόνο ικανοποίηση πως εμείς είμαστε οκ με τη συνείδησή μας και το πρόβλημα το έχουν πάντα οι άλλοι; Μήπως προχωράμε με το κεφάλι ψηλά αδιαφορώντας για τους ανθρώπους που πληγώνουμε στο διάβα μας; Ένας κόσμος όπου οι άνθρωποι θα συμπεριφερόμασταν έτσι μεταξύ μας θα ήταν ένας αφιλόξενος, σκληρός κόσμος! Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω το ψέμα ως συστατικό των σχέσεων.. αλλά οι κοινωνικές και διαπροσωπικές συμβάσεις μεταξύ μας επιβάλλουν καμιά φορά να είμαστε διαλλακτικοί και αν μη τι άλλο προσεκτικοί στη διατύπωση των λόγων μας! Πολύ φοβάμαι πως όποιος δεν το εφαρμόζει αυτό στη ζωή του.. καταλήγει μόνος!
"On topic τώρα και έχοντας γράψει ότι δε θεωρώ τις παχύσαρκες κοπέλες πιθανές ερωτικές συντρόφους για μένα να τονίσω ότι πιστεύω και το αντίθετο.
Δεν νομίζω ότι αρκεί..."
Προσπαθώ να βρω σε τι βασικό διαφέρει αυτό το σχόλιο από τους ισχυρισμούς περί ανωτερότητας της αρείας φυλής και δυσκολεύομαι! Αν ήταν έτσι ακριβώς τα πράγματα, οι μόνοι που θα πηδούσαν στην Ελλάδα (σόρι για τα γαλλικά) θα ήσουν εσύ και οι φίλοι σου..άντε και κάτι κολλημένοι όλη μέρα σε ένα γυμναστήριο να αυτοθαυμάζονται σε ολόσωμους καθρέφτες! Έλεος.. καλό το απόλυτο του χαρακτήρα αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
αμ πηγαινες γυρευοντας καλέ μου... βρε μεταξύ μας τωρα... ποια παχυσαρκη σου δυσκολεψε τη ζωη.. και έχεις τέτοια εμπάθεια... παρεπιπτόντως οι κοκαλιαρηδες δεν με φτιαχνουν καθόλου... οσα σκαλια και να μπορουν να ανεβουν...Quote:
Originally posted by pennyV
"On topic τώρα και έχοντας γράψει ότι δε θεωρώ τις παχύσαρκες κοπέλες πιθανές ερωτικές συντρόφους για μένα να τονίσω ότι πιστεύω και το αντίθετο.
Δεν νομίζω ότι αρκεί..."
Προσπαθώ να βρω σε τι βασικό διαφέρει αυτό το σχόλιο από τους ισχυρισμούς περί ανωτερότητας της αρείας φυλής και δυσκολεύομαι! Αν ήταν έτσι ακριβώς τα πράγματα, οι μόνοι που θα πηδούσαν στην Ελλάδα (σόρι για τα γαλλικά) θα ήσουν εσύ και οι φίλοι σου..άντε και κάτι κολλημένοι όλη μέρα σε ένα γυμναστήριο να αυτοθαυμάζονται σε ολόσωμους καθρέφτες! Έλεος.. καλό το απόλυτο του χαρακτήρα αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
Όπως έγραψα και παραπάνω δε λέω να είμαστε τομάρια αλλά να μην δημιουργούμε ψευδαισθήσεις ούτε σε εμάς,ούτε στους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε.Είναι πιο τίμιο και πρακτικό να έχεις μια ειλικρινή συμπεριφορά στη σύντροφό σου για τη σχέση σας παρά για να μην πικράνεις κανέναν να δημιουργείς μια ροζ μπουρμπουλήθρα που όταν σκάσει θα πληγώσει περισσότερο.Quote:
Μήπως η τακτική "αλήθεια με κάθε κόστος" δίνει μια πρόσκαιρη μόνο ικανοποίηση πως εμείς είμαστε οκ με τη συνείδησή μας και το πρόβλημα το έχουν πάντα οι άλλοι;
Θα σου πω εγώ σε τι διαφέρει.Το topic δεν είναι «έρωτας και παχυσαρκία» αλλά «σεξ και παχυσαρκία».Αν έγραφα ότι οι παχύσαρκες γυναίκες-άνδρες δεν έχουν δικαίωμα στον έρωτα ένα ban από το forum θα ήταν το λιγότερο που θα μου άξιζε.Quote:
Προσπαθώ να βρω σε τι βασικό διαφέρει αυτό το σχόλιο από τους ισχυρισμούς περί ανωτερότητας της αρείας φυλής και δυσκολεύομαι!
Κοίτα,είμαι 1.87 και +12 κιλά από το βάρος μου.Πριν 3 μήνες όταν ήμουν στο μέγιστο που είχα φτάσει δηλαδή στο +23 κιλά ένιωθα ότι είχαν αρχίσει κάποιες δυσκολίες στο σεξ σε θέματα ευκινησίας και τοποθέτησης του σώματος.Επίσης κουραζόμουν περισσότερο από πριν.Πιστέω ότι άμα είχα +50 κιλά δε θα την πάλευα καθόλου.
Στο τεχνικό θέμα αναφέρομαι όχι στο συναίσθημα ή την ηδονή.
Μεταξύ μας Eugenia,γούστα είναι αυτά όπως έχω ξαναγράψει και καμία εμπάθεια.Quote:
Originally posted by eugenia_
βρε μεταξύ μας τωρα... ποια παχυσαρκη σου δυσκολεψε τη ζωη.. και έχεις τέτοια εμπάθεια...
Έχω φίλες,συμφοιτήτριες,......... παχύσαρκες αλλά ποτέ δε με έχουν ελκύσει ερωτικά.
Επίσης στο δρόμο για τη σχολή είχε ένα κινέζικο πολυκατάστημα,έχω δει δεκάδες κινεζούλες,καλές,χρυσές,χα� �ογελαστές αλλά δεν μου κάνουν γκελ...Δε με διεγείρει αυτό που βλέπω...
Τι είμαι φασίστας και εμπαθής;
Δε νομίζω...
Scorpio,καλημέρα.Κι εμένα μου φάνηκε κάπως αυτό το πώς να κάνουν σεξ όταν δεν μπορούν να σηκωθούν και το άλλο το καραφλό για τη σβελτάδα.(xωρίς να θέλω να σε προσβάλλω).
Απλά γιατί γνωρίζω πολύ καλά άτομα με φυσιολογικότατο βάρος και σεξουαλικά προβλήματα,που φτάνουν ως την ανικανότητα στύσης.
Λίγο ισοπεδωτικό το θεωρώ το επιχείρημά σου,άσε που-αν το πάμε σε θέμα γούστου δηλαδή-έχω έναν κάποιο σκεπτικισμό απέναντι στα άτομα με φέτες μύες και άψογα σώματα.Έχω διαπιστώσει πως ανάμεσά τους,υπάρχουν αρκετοί και αρκετές με ναρκισσιστικό σύνδρομο,healthy life μονομανίες,στερητικά μπόλικα και έναν έρωτα με τον καθρέφτη που ξεπερνάει το πώς φαίνομαι και αν έχω κάνει πρόοδο και φτάνει στο "τι κούκλος είσαι μανάρι μου,φυσάω ο γκόμενος!"Και σπανίως τα άτομα τα εγκλωβισμένα στην εικόνα τους,μπορούν να είναι δοτικά στο σεξ,καθώς η αυταρέσκεια τους κάνει λίγο να το χάνουν στο κρεβάτι.
Και πάλι όμως,δε λέω πως είναι το σύνολο έτσι,απλά ομολογώ πως έχω σταματήσει από γυμναστήριο,γιατί με απωθούσε όλο το σκηνικό του ναρκισσισμού με το κοφτό ξεμανίκωτο,λαδωμένο μπράτσο και κολάν ποδηλάτη να διαγράφονται τα γεννητικά.
Ούι.
Cuts both ways.
Προφανώς ούτε εγώ έγινα απόλυτα κατανοητή.. και διευκρινίζω!
Δεν διαφωνώ κάθετα με τίποτε απ'αυτά που λες.. είναι όλα όμως απλές συνιστώσες της εξίσωσης. Ναι, δεν μπορεί να έχει την ίδια ευκινησία ένας άνθρωπος (άντρας ή γυναίκα) στα 130 κιλά με κάποιον στα 70! Όποιος το υποστηρίξει αυτό θα είναι αν μη τι άλλο αφελής.. αλλά στο σεξ δεν υπάρχει θερμόμετρο που να δείχνει βαθμούς απόλαυσης και το αποτέλεσμα να εξαρτάται από φυσική κατάσταση, διαστάσεις, βάρος κτλ. Το σεξ είναι (ή ίσως θα έπρεπε να είναι) συντονισμός σώματος και πνεύματος.. και όπου υστερεί το σώμα καμιά φορά συμπληρώνει το πνεύμα και τούμπαλιν! Δεν ξέρω αν υπάρχει ιδανικό σεξ ή όχι.. δεν ξέρω αν γι αυτό μιλάμε εδώ μέσα... το δικό μου το "δια ταύτα" είναι πως στις όποιες μας απόψεις καλό είναι να αφήνουμε και ένα παραθυράκι ανοιχτό για καταστάσεις που δεν έχουμε συναντήσει, βιώσει, γευτεί ακόμα!
Δεν γίνεται, όντας στα "ντουζένια" μας και με καλή φυσική κατάσταση έστω και με ένα πέρασμά μας από το +23 να λέμε πως κάποιος που δεν έχει τα χρόνια μας και τα ιδανικά κιλά ΔΕΝ αρκεί να είναι περιποιητικός και αλτρουιστής για να απολαύσει το σεξ. Είναι τραγική γενίκευση και άδικη για πολύ κόσμο! Σέβομαι πως αυτή είναι η δική σου γνώμη για σήμερα.. απλά με στεναχωρεί να διαβάζω στις απόψεις ενός πολύ αξιόλογου νέου παιδιού τέτοιους αφορισμούς. Τα σαράντα δεν είναι τελικά και τόσο μακριά όσο νομίζουμε όταν είμαστε 25 :)
Προσωπικά το 90% των ερωτικών συντρόφων μου μέχρι τώρα εκτιμούν αυτό με τη «σβελτάδα».Και εξηγούμαι προσπαθώντας να μην εκχυδαϊσω το topic.Με τον όρο «σβελτάδα» περιγράφω την ικανότητα να έχεις υψηλή συχνότητα παλλινδρόμησης του σώματος με τη μεγαλύτερη δυνατή χρονική διάρκεια που χωρίς καλή φυσική κατάσταση είναι ανέφικτο.Quote:
Originally posted by sabe
Scorpio,καλημέρα.Κι εμένα μου φάνηκε κάπως αυτό το πώς να κάνουν σεξ όταν δεν μπορούν να σηκωθούν και το άλλο το καραφλό για τη σβελτάδα.(xωρίς να θέλω να σε προσβάλλω).
Εσύ μπορεί να έχεις σκεπτικισμό εγώ όμως είμαι χειρότερος γιατί έχω προκατάληψη απέναντί τους και ας έχω κινηθεί στους ίδιους χώρους.Quote:
Originally posted by sabe
έχω έναν κάποιο σκεπτικισμό απέναντι στα άτομα με φέτες μύες και άψογα σώματα.Έχω διαπιστώσει πως ανάμεσά τους,υπάρχουν αρκετοί και αρκετές με ναρκισσιστικό σύνδρομο,healthy life μονομανίες,στερητικά μπόλικα και έναν έρωτα με τον καθρέφτη
Αποστρέφομαι τους ανθρώπους που επενδύουν σε εφήμερα πράγματα.Τα όμορφα γαλάζια μάτια μου αρέσουν,αλλά είναι γενετική κληρονομιά.
Ο σφριγγηλός πωπός είναι εφήμερος και δεν είναι αρκετός αν δε συνοδεύεται από άλλα στοιχεία.
Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν να μου παρουσιάσουν μια δεξιότητα,μια αρετή,ένα αποτέλεσμα,απόρροια της δικής τους προσπάθειας και όχι ένα γενετήσιο χάρισμα ή κάτι εφήμερο.
Οι σφίχτες είναι γελοίοι και βαριέμαι να γράψω για αυτούς....
Ένα μέτριο,υγιές σώμα που να συνοδεύεται από ωραία στοιχεία αλλά προπαντώς μη εφήμερες αρετές, ήταν για μένα πάντα το ζητούμενο.
Θεωρώ ότι οι γυναίκες βιώνεται πιο προσωπικά και συναισθηματικά την σεξουαλική συνεύρεση.Quote:
αλλά στο σεξ δεν υπάρχει θερμόμετρο που να δείχνει βαθμούς απόλαυσης και το αποτέλεσμα να εξαρτάται από φυσική κατάσταση, διαστάσεις, βάρος κτλ. Το σεξ είναι (ή ίσως θα έπρεπε να είναι) συντονισμός σώματος και πνεύματος..
Εγώ βιώνω μια συναίσθηματική διακύμανση ανάλογα με την ερωτική σύντροφο,από το συναισθηματικό απόλυτο μηδέν(που δεν αναιρεί απαραίτητα την ηδονή) μέχρι την απόλυτη συναισθηματική πληρότητα.
Κάλα το έγραψες...Σήμερα.Quote:
Σέβομαι πως αυτή είναι η δική σου γνώμη για σήμερα.. απλά με στεναχωρεί να διαβάζω στις απόψεις ενός πολύ αξιόλογου νέου παιδιού τέτοιους αφορισμούς.
Αν αύριο τα πράγματα έρθουν αλλιώς και είμαστε εδώ να τα λέμε θα επανεξετάσω τα γραφόμενά του και δε θα έχω κανέναν ενδοιασμό να ανασκευάσω.
Όσο για τους αφορισμούς δεν νομίζω ότι είμαι τόσο απόλυτος.
Υ.Γ.1Επειδή έχω postάρει πολλές φορές στο εν λόγω topic και νιώθω ότι επαναλαμβάνομαι και κουράζω ας γράψω μια κατακλείδα. Το μόνο που θα ήθελα από όλους-ες είναι να μην ξαναδιαβάσω αυτό που γράφτηκε αρκετές σελίδες πριν: «?τα πάχη μου τα κάλλη μου και σε όποιον αρέσουμε...». Για μένα αυτό δηλώνει παραίτηση και δεν οδηγεί πουθενά.Καθημερινή προσπάθεια θέλω,πρωτίστως για την υγεία μας και συνακόλουθα για τον καθρέφτη μας.
Υ.Γ.2Δεν έχω το γνωστικό υπόβαθρο να postάρω σε πολλά άλλα θέματα,(πολυκυστικές ωοθήκες,piercing,νοσοκομείο ρίου,reductil?,κρεμούλες,sleeve?.) οπότε θα περιορίσω τα post μου σε κάποιο άλλο topic ,αν και εφόσον,έχω τις γνώσεις να υποστηρίξω τα γραφόμενά μου.
ήρθα κι εγώ να δηλώσω την παρουσία μου στο "θερμό" αυτό φόρουμ!!!! (σαφώς και δε θα μπορούσα να λείπω.... χο χο χο!!!).... κοριτσάκια και αγοράκια....σας διάβασα με μεγάλη προσοχή και συμφώνω με πολλά και σοφά που ειπώθηκαν...... προσωπικά επιβεβαιώνω για μια ακόμα φορά ένα βασικό γεγονός.... άντρες και γυναίκες έχουμε εντελώς χάσει τη μπάλα!!!!! έχουμε μπερδευτεί εντελώς και έχουμε χαθεί σε αβάσιμους φόβους και ανασφάλειες....... κρίμα κι άδικο!!!!!
υπάρχουν απίθανοι άνθρωποι εκεί έξω ανεξαρτήτως εμφάνισης και φύλλου και ας μη γελιόμαστε..... είναι όμορφο πράγμα ο έρωτας (πόσο μάλλον το σεξ!!!)....... κοριτσάκια (αυτά κυρίως έχουν τα γνωστά κολλήματα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.....) ξεκολλήστε τα μυαλά σας γιατί..... δεύτερη ζωή δεν έχει!!!! δε θα πρωτοτυπήσω....... η αγάπη ξεκινάει βασικά από μέσα μας....πρώτα αγαπάμε εμάς, μετά τους άλλους και τέλος αγαπάνε οι άλλοι εμάς........... και οι κακοτοπιές???? κι αυτές στο πρόγραμμα!!!! το θέμα είναι να μαθαίνει κανείς απο τα λάθη του και να προχωράει μπροστά......
και θέλοντας να ελαφρύνω το κλίμα και να διατηρήσω τη γνωστή μου χαζοχαρούμενη διάθεση, θα επαναλάβω τη ρήση της φίλτατης αννούλας......
ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ, ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!!!!!!
(τα λέω για να τα ακούω κι εγώ μπάς και βάλω μυαλό κάποια στιγμή........... ίδωμεν!)