φόρα το μπικίνι σου εσύ και πάρε κι ένα κουβαδάκι εξτρά μαζί σου για να το χαρίσεις σε τυχόν ενοχλητικούς! Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πρέπει να απολογούμαστε ΚΑΙ γι αυτό! Καλή όρεξη και καλή εξόρμηση στις παραλίες!!
Printable View
φόρα το μπικίνι σου εσύ και πάρε κι ένα κουβαδάκι εξτρά μαζί σου για να το χαρίσεις σε τυχόν ενοχλητικούς! Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πρέπει να απολογούμαστε ΚΑΙ γι αυτό! Καλή όρεξη και καλή εξόρμηση στις παραλίες!!
κοπελουδια που ειστε? τετ-α-τετ συζητηση σημερα.... αληθεια η barb τι κανει??? δωστης χαιρετισματα! ευγενιτσα καλα, γλυκουλα μου τι εγινες?? αχ, αχ, ο ερωτας σου πηρε τα μυαλα ? περνα και απο εδω αν μας πεις τα νεα σου, σε εχουμε εννοια.
lidalακι , escedenουλα πως τα πατε???
Κάπου στο βάθος.. η Ιθάκη!
Ελα μου ντε, Μ'αρεσει η ιδεα σου ...... παω Jumbo ΤΩΡΑ!!!
ευχαριστωωωωω η εξορμηση αν και συντομη θα ειναι ΚΑΘΟΛΙΚΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ! θα μαι με την βαστιστηρα μου (7 ετων) να πλατσουριζουμε στα νερα , να χτιζουμε πυργους, και αυτο που μου αρεσει πιο πολυ.... πολυ κοντα στην θαλασσα, στην αμμοι να σκαβω βαθυυυ λακο μεχρι να βρω νερο και πλατς πλουτς μεσα!
αληθεια και μονο στην σκεψη ολων αυτων...... χαμογελαω :D αυτες οι στιγμες,, οι πιο απλες ειναι ο "θυσαυρος" του κοσμου.
Επιστροφη στο τωρα ομως και στο γραφειο ...κεφαλια μεσα, εργασια και χαρα (ποιος αληθεια το σκεφτηκε αυτο το μοτιβο??? χαρα μονο την ημερα της πληρωμης ειναι ....) οπως και να εχει ..... σας φιλω παρουσες και απουσες. σματς σμουτς
οσο για την φωτο ναι ....καπου εκει στο βαθος να την φαινεται!!!!
ΓIA να μην γραφω τωρα,οσα θελω να πω σημερα,θα τα πω με ενα τραγουδι,καινουργιο......
αυτο λοιπον!!!Για ολουs αυτουs που ``νομιζαν``πωs θα μπορεσουν να με πληγωσουν!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kugb7qlgXwA
γεια σου βρε γλυκουλα!!!!!!!!!!!! για ολες τις αλητισσες ψυχες μας!!!!!!!!!!!
φοβερο!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλια !!!!!!!!οπου και αν ειστε να περνατε καλα!!!!!!!!!!!
"Διόρθωση"!Τι κομψός τρόπος να πάρει κανείς 300 ολόκληρα γραμμάρια!Quote:
Originally posted by pennyV
Σήμερα έγινε μια μικρή διόρθωση.. 83,8! Ήπια κι ένα ποτάκι χθες βράδι και ήταν και γλυκό.. αλλά μικρό το κακό! ʼξιζε την κάθε θερμίδα.. και το ποτό, και η παρέα και το μέρος!
Συνήθως οι καλές παρέες μας αδυνατίζουν...Καίμε θερμίδες όσο τις απολαμβάνουμε αντί να παίρνουμε...
Εκτός αν είμαστε τεμπέλες του κερατά και οι καλές παρέες τραβάνε όλο το κουπί και αδυνατίζουν εκείνες...
Δεν ξέρω με ποιούς συναναστρέφεσαι...Μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου;Λέω,μήπως...
Μάλιστα!Να που το ομολογείς κιόλας!Δε φταίνε οι παρέες τελικά....Οι πέννες αλ γκρίνια φταίνε!Νext case!Quote:
Originally posted by pennyV
ήμουν τόσο απασχολημένη με την τεμπελιά μου αυτές τις μέρες.. που δεν ήθελα ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι να κουνήσω χωρίς να είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου!
αχ, γλυκο ποτακι ακουω και καλη παρεα και ζηλευω. δεν θα μου κατσει εμενα κατι τετοιο για τους επομενους 2 μηνες τουλαχιστον.
απο την αλλη, καποιες θα πανε στην θαλασα, καποιες ειναι στη θαλασσα, καποιες θα πανε ταξιδι στην ρωσια, παρτε με και εμενα καλε μαζι να γλιτωσω απο τα ροδακινα....
φιλακια πολλα στα κοριτσια της εδω ομαδας και οσες τις επισκεπτονται
Καλως τες!!!! μπηκα κι εγω να πω ενα γεια σε ολες σας και να σας ευχηθω καλο σ/κ.
barb τοσο δουλεια??? καλο σεπτεμβριο δηλαδη θα ξεκουραστεις??? ροδακινα??? τι ακριβως κανεις δεσποινις με τα ροδακινακια??? εαν εννοεις αυτο που καταλαβα , μαζεμα κλπ, γκλουπ, δεν σε ζηλευω καθολου .....
εσυ ναντινακι, καλα ????
σας φιλω ΟΛΕΣ απουσες και παρουσες, παω αυριο να κανω την 1η μου βουτια στην θαλασσααααααα!!!!
θα σας φερω πισω δροσερα φιλακια την Δευτερα, και προσοχη κοριτσακια στην ζεστη το σ/κ θα χτυπησει ΚΟΚΚΙΝΟ! Να προσεχετε! ματς μουτς.
αντε etet εσυ που μπορεις κανε και για εμας καμια βουτια. οχι, ουτε τα πιανω συνηθως τα καημενουλια τα ροδακινα. σε γραφειο δουλευω σε εργοστασιο που κανει κομποστες. απλα εχω πολλη δουλεια επειδη εχει συνεχεια "κινηση". πανε-ερχονται τα καημενα και ατελειωτα ειναι.
Γεια σας κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!!!
εγω μπηκα για ακουσω τα νέα σας και για να μοιραστω μαζί σας την απώλεια ενός ακόμη κιλού............... είμαι πολυ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοριτσακια σ ο ς!! τελείωσα την τρίτη εβδομάδα και τι να κάνω στη συνεχεια???????????? έχει συγκεκριμένη διατροφη η βαδιζω στο ίδιο μοτιβο?? να την ξεκινήσω από την αρχη???πενυ μου αν μπεις και δεις το μυνημά μου, λυπήσου με και απαντησε μου!!!
που χαθηκατε όλες???????????? εγω σημερα πήγα για μπανακι και κάθισα ολη μερα.... καηκα........ αλλα ηταν ωραίαααααα!!!!!!!!!!
καλημερα σε ΟΛΕΣ! ειχα ξεχασει να κανω logout και με εδειχνε οτι ημουν μεσα οσο εγω εκανα βουτιες στην θαλασσα :P ... αχ, ωραιΑ ητανε, αν εξαιρεσεις οτι οσο ανετη και να το παιζω, οκ, λιγο φαλενακι αισθανθηκα αλλα ας προσεχα να μην νιωθω ετσι, αχ, ηταν ομορφα, ξεκουραστικα και μπηκα σε mood διακοπων, εφαγα βεβαια ενα πακετακι στην επιστροφη λογω νυχτερινης οδηγησης αλλα οκ τουλαχιστον δεν εφαγα ολη την πρωινη κινηση. αχα, ετσι εξηγειται barb τα ροδακινα, αληθεια .... καταλαβαινω ..... φανταζομαι πως ειναι απο τις δουλειες που τον Αυγουστο ΔΕΝ "κοβουν" οσο κι αν τα ροδακινακια τα κοβουν.... ελπιζω να σε αποζημιωσουν μετα με καμια ΒΑΡΒΑΤΗ αδεια :))
Ηρθα τωρα γραφειο εφτιαξα καφε αλλα επειδη εχω ενα σωρο δουλειες σας φιλω και θα σας γραψω πιο μετα....
Καλη εβδομαδα !!!
Καλή εβδομάδα γλυκούλα etet! Καλή εβδομάδα σε όλα τα κορίτσια (όσες μείναν δηλαδή γιατί σιγά σιγά αρχίζουν οι απουσίες λόγω καλοκαιριού).
Μετά από ένα ΣΚ που το πέρασα όλο στην θάλασσα σε μια ερημική παραλία (δεν λέω που για να παραμείνει ερημική) στην Εύβοια με τον άντρα μου και τα παιδάκια μου, ήρθα σήμερα στο γραφείο ηλιοκαμένη και με καθόλου όρεξη...
Πως θα περάσουν αυτές οι 3 εβδομάδες μέχρι τις διακοπές??