Τι διατροφή ακολουθείς τώρα πεννούλα;
Printable View
Τι διατροφή ακολουθείς τώρα πεννούλα;
Σε καταλαβαινω pennou παρα πολυ.Γιαυτο πρεπει να το βαλεις πεισμα.Παιζει να ειναι η πρωτη φορα φετος που χαιρομαι που ηρθε το καλοκαιρι Δαναη.Και ναι τα χω παρει με τον εαυτο μου, το εχω παρει αποφαση οσο δεν περνει.Γιατι μου χαλαει την ψυχολογια και με παει πισω σε πολλους τομεις.
αυτο που εκανα ηταν να τρεφομαι απλα πιο υγιεινα αλλα απο χθες επειδη ειδα και αποειδα ξεκινησα θερμιδομετριτη 1200.1800 πρεπει να παιρνω για να διατηρισω το βαρος μου λογω του οτι ειμαι ολη μερα στον υπολογιστη και δεν κινουμε...παρα μονο οταν κανω το προγραμμα γυμναστικης μου...
Εμένα περισσότερο από όλα επηρεάζει τα ερωτικά μου. Όχι μόνο στον τρόπου που (φαντάζομαι) με βλέπουν οι άλλοι,αλλά και εγώ δεν έχω όρεξη για τίποτα.
Όσο αφορά τη γυμναστική Πενού για να χάσουμε λίπος θέλει και αεροβική. Δλδ περπάτημα ή τρέξιμο ή κολύμπι κλπ.
Το περπάτημα είναι το πιο εύκολο. Βάλε πρόγραμμα και ξεκίνα από μισή ώρα τη μέρα.
κανω kickboxing 1 ωρα την ημερα...Quote:
Originally posted by Danai20
Όσο αφορά τη γυμναστική Πενού για να χάσουμε λίπος θέλει και αεροβική. Δλδ περπάτημα ή τρέξιμο ή κολύμπι κλπ.
Το περπάτημα είναι το πιο εύκολο. Βάλε πρόγραμμα και ξεκίνα από μισή ώρα τη μέρα.
Ναι είναι πολύ καλό, το θυμάμαι που μου το ξανάπες. Πόσο καιρό το κάνεις; Έχεις δει διαφορά;
Danai μου ποσο καιρο ειναι που εχεις φτασει στα 55 κιλα;Ακολουθεις συγκεκριμενο προγραμμα συντηρησης.Δεν εχω καταφερει ποτε οσο ειχα διαιτολογο να κανω προγραμμα συντηρησης δν ξερω τι ακριβως παιζει μαυτο ακομα.
Καλα για το κικ μποξ δε το συζητω φοβερη ασκηση και γενικα ολες οι πολεμικες τεχνες πιστευω βοηθανε.Ειναι καλυτερο να κανεις κατι τετοιο παρα την κλασικη βαρετη γυμναστικη πιστευω.
Constance μου καλή,
Έχω κάπου ένα μήνα αν θυμάμαι καλά.
Συντήρηση μου έδωσε τελικά η διαιτολόγος, αλλά το έχω ψάξει πολύ και μόνη μου. Τρώω πολλές σαλάτες, ολικής αλέσεως, βραστά, ψαρια, κοτόπουλο, ξηρούς καρπούς. Γενικά το έχω κάνει τρόπο ζωής. Δλδ όταν πάω σε ένα ιταλικό θα πάρω μακαρόνια με λαχανικά και σάλτσα. Σε σουβλατζίδικο κοτόπουλο και ντάκο με παξιμάδι ολικής κλπ.
Οι πολεμικές τέχνες είναι φοβερές για το σώμα. Προτείνω και γιόγκα, φτιάχνει ωραίους μακρόστενους μυς. Όπως και βαράκια για ενδυνάμωση. Και κολύμπι τώρα σιγά σιγά. Η κλασική γυμναστική έχεις δίκιο, μπορεί να γίνει πολύ βαρετή.
ναι αλλά έχετε 11εκ. διαφορά ύψους...Quote:
Originally posted by giota28
εσύ όταν φτάσεις τον τελικό σου στόχο
θα θεωρείσαι ελλιποβαρής[/quote]
Στα 60 μια χαρα θα ειμαι και αν ειδες σε αυτα τα κιλα αναφερομουν, οσο για τα 56 ισως και να μην τα φτασω και ποτε ξανα και ουτε με πειραζει, αλλα παλιοτερα που ημουν,ημουν μια κανονικη αδυνατη,οχι κατι το κοκαλιαρικο...
Οσο για το υψος της κοπελας δεν το ειδα καπου, μονο τα κιλα και το στοχο ειδα και θεωρησα πως θα ηταν εμψυχωτικο και για εκεινη και για εμενα να το αναφερω... Αντε και εχουμε τοση διαφορα υψους και παλι τι να λεει? Τα ιδια κιλα εχουμε βαλει στοχο και μπορουμε να παρουμε κουραγιο η μια απο την αλλη οπως και να χει,οπως και με ολους εδω μεσα... Αλλος θελει να χασει περισσοτερα, αλλος λιγοτερα ,ολοι ομως ενα θεμα με το φαγητο και τις διαιτες εχουμε και αυτο ειναι κοινο... Δεν καταλαβαινω το σχολιο σου...[/quote]
Δεν εννοούσα τίποτα περισσότερο από αυτό που είπα??.
Με ύψος 1.69 όταν (και αν) αποφασίσεις να φτάσεις στα 56 θα θεωρείσαι ελλιποβαρής?..
Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου αυτά.
Τα κιλά σου, για να είσαι μέσα στα όρια του κανονικού
Πρέπει να κυμαίνονται από 79 έως 59το λιγότερο?.
Εγώ που είμαι 1.56
Πρέπει να κυμαίνομαι από 66 έως 46 το λιγότερο
Αλλά αν πάω 46??..
δηλαδή 10 κιλά κάτω από το ύψος μου μετά θα χρειαστώ νοσηλεία
Έκανα ενόργανη μικρή, ήμουν στο αθλητικό γυμνάσιο και ήμουν 45 κιλά?.
Αλλά αυτό στα 13 μου?..
Τώρα στα 32 θεωρείς σωστό να βάλω σαν στόχο 14 κιλά κάτω από το ύψος μου???
και να φτάσω τα 42 κιλά?????
Όπως εσύ που με ύψος 1.69 θέλεις να φτάσεις στα 56????
Απλά ξαναλέω αυτό που παρατήρησα??
ότι πιστεύω πως θα θεωρείσαι ελλιποβαρής.
Φτάσε και στα 59 αλλά μέχρι εκεί?
Και στόχους ναι όλοι έχουμε βάλει αλλά η κοπέλα στην οποία αναφέρθηκες
Βέβαια δεν το πρόσεξες αλλά θέλει να φτάσει στα 60 κιλά ενώ είναι 1,58 άρα
Ο στόχος που έχει θέσει είναι μέσα στα πλαίσια του κανονικού της βάρους??.
Καλό είναι να εμψυχώνουμε τον άλλον δεν διαφώνησα μαζί σου σε αυτό?.
-200 σήμερα, περίμενα περισσότερα ομως, δεν ξερω γιατι εχουν πεσει ετσι οι αποδοσεις μου, η διατροφη που κάνω ειναι για 1,5 με 2 κιλα την εβδομαδα και μεχρι στιγμης εχω χασει αυτη την εβδομαδα 800 γραμμαρια, την Τριτη ολοκληρωνεται η εβδομαδα :/ Ίσως παίζει ρολο η ψυχολογια μου που δεν ειναι στα καλυτερα, τις τελευταίες ημέρες
Το πιο δυσκολο σταδιο ειναι η συντηρηση πραγματικα.
Οντως ο κλασικο γυμναστηριο το εχω βαρεθει.Περιμενω να περασουν τωρα ενα δυο μηνες που θα εχω αρκετη δουλεια, και απο ιουνιο καπου θα παω.Αν και προνατολιζομουν σε σχολη χορου να πω την αληθεια.Κατι χορογυμναστικες που εχω δει μου ειχαν κεντρησει την περιεργια.
Μπράβο καραμελάκι!!!!!!
Constance
το μυστικό είναι να κάνεις ότι σου αρέσει. Αλλιώς δεν πρόκειται να το κρατήσεις. Η χορογυμναστική είναι πολύ ωραία και κάνεις και παρέες.
Καραμελα μου καλα ειναι.Μην απογοητευεσαι.Καθε απωλεια μετραει!Μπραβο!:)