-
Χτες:
π- γάλα με κορνφλέικς
δ-ένα μπισκότο digestive
μ-μισό καλαμάκι χοιρινό σουβλάκι και λίγο ντάκο (παξιμάδι+ντομάτα+κατίκι)
α-μία μπανάνα(πόνεσε το στομαχάκι σε αυτό το σημείο της μέρας, πρώτη φορά έφαγα ολόκληρη μπανάνα, ας όψεται η έλλειψη καλίου)
β- λίγο φέτα
-
Καλησπέρα σας. Τί κάνετε? Εμείς σήμερα επιστρέψαμε από τις διακοπές, και έχω να πω πως με έχει προβληματίσει το γεγονός ότι μπορώ (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω) να φάω πιο πολύ από όσο πιστεύω θα έπρεπε......
Μπορώ να πω ότι απόλαυσα τις διακοπές μου, ότι απόλαυσα και το φαγητό, όσο μπορούσα να φάω, αλλά με προβλημάτισε λίγο το γεγονός ότι πρώτον ένιωθα πολύ νωρίς το στομάχι μου άδιο και ότι πιστεύω πως έτρωγα πιο πολύ. Επέλεγα καθημερινά ότι ήταν πιο κοντά στην διατροφή μου, χωρίς όμως να σκέφτομαι αχ πόσο λάδι, πόσο βότυρο κτλ κτλ κτλ έχει μέσα αυτό το φαγητό.
Από αύριο ξεκινάω ξανά με το πρόγραμμά μου (ζυγισμένα), γιατί δεν θέλω να συνιθήσει το στομάχι μου με πιο πολύ ποσότητα από τώρα.
Από σπίτι έφυγα 98.6 κιλά την Δευτέρα. Θα ζυγιστώ αύριο πρωί για να δούμε τί έγινε.
-
Polinaki και εγω το νιώθω το στομαχάκι άδειο.Προσπάθώ να με κρατώ όσο πιο απασχολημένη γίνεται για να μην το σκέφτομαι.
Σήμερις:
π- γάλα με κορνφλέικς
δ- μια μπάρα δημητριακών
μ- λίγο ψητό κοτόπουλο και δυο φλούδες ψητές μελιτζάνες
α- μια βανίλια και μισό βερίκοκο
β- λίγο κοτόπουλο και σαλάτα ντάκο
Σημείωση: αξιοσημείωτο θεωρώ το γεγονός ότι έχω μια αποστροφή πρις τις πολύ γλυκές γεύσεις, γι'αυτό ας πούμε έχω εγκαταλείψει το σοκολατούχο γάλα σόγιας που έπινα αρχικά με τα δημητριακά ή τη μαρμελάσα χωρίς ζάχαρη. Μου φαίνονται πολύ γλυκά και δεν με ευχαριστούν. Μετάλλαξη έπαθα.:lol:
-
Καλησπέρες :D
Σήμερα λεπόν:
Πρωί: Φρυγανιά με τυρί.
Δεκατιανό: Τίποτα.
Μεσημέρι: Μία μπουκιά κοτόπουλο, μισή μπουκιά μακαρόνια και μία μπουκιά σαλάτα.
Απόγευμα: Ένα βραστό αυγό.
Βράδυ: Τίποτα.
Μαλακία γενικώς να μη τρώμε κάτι, αλλά από την άλλη, δεν είναι πάντα εύκολο να γίνεται.
-
σημερα
π-- 1 φρυγανια και 1 δαχτυλο κασερι
δεκ-- 4-5 αναλατους ξηρους καρπους και 1 μπισκοτο digestive χ.ζαχαρη
μεσ- 1/2 μπακαλιαρο ( περιπου 60-70γρ με το ματι) και 1 μικρο αγγουρακι
απ-- 2 φρυγανιες με βουτυρο και μαρμελαδα ( υπογλυκαιμιες)
βρ-- 1 λεπτη φετα καρπουζι ( παλι γλυκο ηθελα και την γλυτωσα με καρπουζι)
-
Καλημέρα! Κέιτυ μου, τα digestive που παίρνεις είναι αυτά του Παπαδοπούλου τα πράσινα???? Εγώ αυτά παίρνω και τα βρίσκω θεϊκά!!!!
-
τα digestive ναι μεν ειναι ωραια αλλα δε ειναι τοσο θγιεινα οσο τα παρουσιαζουν...... τσεκαρετε τα συστατικα τους....
-
xθες
~πρωι. γαλα
~μεσ. λιγη κριθαροκουλουρα με ντοματα ριγανη
~βραδυ. μιση κουπα ρυζι με ανανα και καρυ
για το *μπιπ* τελειως
-
Σήμερα:
Πρ. Γάλα+νες
Δεκ. 1 μπουκιά ψωμί+1 μουκιά χαλούμι
μεσ. Σαλάτα με μπιφτέκι (ντομάτα, αγγουράκι, μαρούλι, μπιφτέκι, 1 κγλ ελαιόλαδο)
Απ. 1 χυμό πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη
Βρ. Το ίδιο με το μεσημέρι
1/2 φλ γάλα + 1 μπισκότο πράσινο digestive
-
πωλινάκι καλως γύρισες!!! ανανεωμένη , μαυρισμένη και πιο δυνατή για την συνέχεια της μεγάλης κατηφόρας!!!!
Μιτσοκολακι μου τι νιώθεις και δεν μπορεις να φας? φουσκωμα , καουρες τι?
αχ εγώ είχα μια υπέροχη μέρα με τον άντρα μου σήμερα που κατέληξε δυστυχώς με εμένα άρρωστη από το στομάχι μου. πήγαμε για μπάνιο κλπ και μετά για φαγητό σε ένα μαγαζι πολύ γνωστο και έφαγα 2 πηρουνιές σαλάτα πράσινη με ρόδι,σύκο σταφυλι και κατίκι, 2 γαρίδες τηγανητές και μισή σαρδέλιτσα ψητή ( δηλαδη μια μπουκια) . Μετά από λίγο άρχισε να ανακατεύεται το στομάχι μου και να νιώθω ότι θα σκάσω. Και να φανταστείτε ότι πήγαμε εκεί διότι τα γλυκά τα φτιάχνει ο Παρλιάρος και θα έτρωγα μετά το γλυκό μου. Ούτε γλυκό έφαγα ούτε τπτ ΓΜΤ!!!
Γυρίσαμε στο σπίτι και μετά από λίγο νεράκι που ήπια πήγα τουαλέτα , με έπιασε διάρροια. Τώρα που σας γράφω έχει ηρεμήσει το στομάχι μου αλλά το έντερο όχι ακόμη. Μάλλον με πείραξε το σύκο και μπορεί να κατάπια και κανένα κουκουτσάκι απο το ρόδι αν και νομίζω ότι το πρόσεξα αλλά δεν μπορω να καταλάβω τι αλλο , έχω ξαναφάει τηγανητά θαλασσινα και δεν με είχαν πειράξει. τι λέτε εσεις?
-
Καλώς σας βρήκα κούκλα μου!!! Οχι και μαυρισμένη, είμαι κατάλευκη όπως πάντα!!!!
Ανέβασα και φώτο μου, τις είδες? :P
Ισως σε πείραξε το σύκο. ΄Την περασμένη βδομάδα είχε φέρει ο μπαμπάς μου και επείδή είναι από τα αγαπημένα μου φρούτα έφαγα 1/4 και μετά με έπιασε και μένα πόνος και διάρρεια...... Ετσι δεν το ξαναέφαγα....
-
εγώ έφαγα 1/3 σύκο αποξηραμένο , φαίνεται έκανε τη δουλειά του. τέρμα τα σύκα λοιπόν. με βλέπω μόνο με νερό απόψε.
-
Τα φρούτα παρατήρω ότι μας στέλνουν αδιάβαστες όσον αφορά στη τουαλέτα! Και μένα μου συνέβη όσο ήμουν διακοπές, όχι με σύκο αλλά με βανίλιες, αμπουρνέλες κτλ. Περαστικά Κατερινάκι!
π- γάλα με κορνφλέικς
δ- τίποτα (γιατί ξεχάστηκα με τις δουλειές και το μαγείρεμα)
μ- κοκκινιστό μοσχαράκι (2 κομματάκια), μια πηρουνιά ρύζι μπασμάτι με γλυκόξινη σαλτσούλα, λίγη ντομάτα
α- σαλάτα ντάκος, 1 βανίλια
β- ένα κομματάκι μοσχαράκι με κατίκι Δομοκού.
Καληνύχτα κοπελάρες και παλικάρια!
-
Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εγώ ακόμα δεν κατάφερα να φάω κορν φλεικς με γάλα. Σκέττα μπορώ να τα φάω, με γάλα δεν μπορώ.....
-
χθες εφαγα
π-- 1 φρυγανια και 20γρ κασερι Light
δεκ- 2 μπουκιες αραβικη με τυρι γαλοπουλα , φρεντο
μεσ προς απογευμα- 2-3 πηρουνιες σαλατα πρασινη ( με το συκο που με εστειλε αδιαβαστη) , 2 γαριδες και μιση σαρδελα μικρη
αργα βραδυ- το ιδιο με το πρωι
σημερα ειναι καλα το στομαχι μου και το εντερο μετα το τραλαλα το χθεσινο. αδιασα όμως και έδειξε και ενα κιλακι κατω η ζυγαρια. οποτε τωρα νιωθω καλυτερα που δεν εφαγα το γλυκο του Παρλιαρου!! Ισως όταν φτασω στοχο να παω να το φαω να το ευχαριστηθω. γιουπιιιιιιι