τα ιδια κυβικα πρεπει να εχουμε πανω κατω αν βαλεις 1,80 υψος με 138 κιλα
Καλη δυναμη ευχομαι
στα ποσα θες να φτασεις?
Printable View
τα ιδια κυβικα πρεπει να εχουμε πανω κατω αν βαλεις 1,80 υψος με 138 κιλα
Καλη δυναμη ευχομαι
στα ποσα θες να φτασεις?
Δεν βαζω μεγαλους στοχους. Γυρω στα 80. Παλι υπερβαρη θα ειμαι αλλα τουλαχιστον οχι τοσο πολυ. Μετα αν εχω κουραγιο συνεχιζω και πιο κατω. Θελω να κανω παιδακι βασικα. Και με τοσα κιλα που ειμαι τωρα φοβαμαι. Ασε που θα με κραξουν και οι γιατροι.
ναι όντως τα κιλα επηρεάζουν την εγκυμοσύνη πολυ :/
τι διατροφη ακολουθεις?
Δεν κανω συγκεκριμενη διαιτα.Την μισω αυτη τη λεξη. Ασε που δεν μπορω να καταπιεσω τον εαυτο μου σε ενα συγκεκριμενο προγραμμα. Τα γνωστα κανω. Οχι πολλα γλυκα και ψωμι. Να μην τρωω αργα το βραδυ και τετοια. Ειχα παει σε διαιτολογο πριν απο 4 χρονια και εχασα τα κιλα. Αλλα μετα τα ξαναεβαλα. Τι ωραια.
ναι το πιο σημαντικο ειναι η συντήρηση, αφου φτασεις στα κιλα που θες να ακολουθησεις σωστα την συντηρηση για να τα κρατησεις
αυτο σκεφτομαι κι εγω
Τι να πω; Καλη μας επιτυχια. Εχουμε μακρυ δρομο μπροστα μας. Αλλα δεν μπορω να το παρω αποφαση οτι θα μεινω ετσι. Δεν μπορω να το δεχτω. Οποτε η προσπαθεια ειναι μονοδρομος. Και το κυριοτερο ειναι να ακολουθησουμε ενα προγραμμα σωστης διατροφης που θα μπορουμε να το τηρησουμε για το υπολοιπο της ζωης μας. Δεν εχει νοημα να καταπιεστουμε για λιγο καιρο και μετα να ξαναπεφτουμε στα ιδια. Προσπαθω να το παρω αποφαση οτι αν θελω να ειμαι αδυνατη θα πρεπει να στερουμαι. Οταν παω να φαω το γλυκο μου σκεφτομαι οτι δεν πρεπει οχι γιατι κανω προσπαθεια αδυνατισματος. Αλλα και αδυνατη να ειμαι δεν πρεπει να τρωω τετοιες βλακειες σε καθημερινη βαση τουλαχιστον. Παρατηρω τους ανθρωπους γυρω μου. Οι αδυνατοι ανθρωποι δεν στερουνται αλλα δεν καταβροχθιζουν οπως κανω εγω. Ξερουν ποτε χορταινουν και σταματανε. Εγω αν δεν σκασω δεν σηκωνομαι απο το τραπεζι
Pelagia
και εγώ αυτό έκανα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Καραμελάκι
ωραίο ύψος!
danah u2u!!
baby ελεξε λιγο αυτα που εφαγα και πες αν το παρακανα προσωπικε μου διαιτολογε:pQuote:
Originally posted by Danai20
Pelagia
και εγώ αυτό έκανα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Καραμελάκι
ωραίο ύψος!
petalouditsa
δεν ξέρω. Υποθέτω εξαρτάται από το πόσες θερμιδες ήταν, τι στοιχεία πρέπει να πάρεις και πολλά άλλα που δεν τα γνωρίζω.
ok ευχαριστω my dear xxQuote:
Originally posted by Danai20
petalouditsa
δεν ξέρω. Υποθέτω εξαρτάται από το πόσες θερμιδες ήταν, τι στοιχεία πρέπει να πάρεις και πολλά άλλα που δεν τα γνωρίζω.
Δαναη μου σε ευχαρσιτω πολυ για το υψος μου
Πελαγια εχεις σκεφτει να πας σε καποιον διαιτολόγο να σου δωσειμια διατροφή?
εμένα μου εχει κα μπισκοτακια και γλυκακι μεσα:)
το έκανα και εγώ τελικάQuote:
Originally posted by vasiliki67
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΤΥΡΙΑ
ΑΥΓΑ
ΚΡΕΑΣ
ΨΑΡΙΑ
ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΚΙΜΑΣ
ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
ΚΥΝΗΓΙΑ
Και οι πρωτεινες τα παραπανω
200 γρ. καπνιστή γαλοπούλα (ήταν τυποποιημένη συσκευασία) (160)
μετά 6 τρίγωνα τυράκια λάιτ25θερμ*6(150)
250 ml γάλα 2% (110)
1π. κουνουπίδι (50)
300 γρ. γιαούρτι 2% (185)
20 λάδι (180)
1 περιέ
1 μπριζόλα χοιρινή στα κάρβουνα~ (380)
1 πιάτο ντοματοσαλάτα(150)
1κομ. τυρί φέτα (100)
Σύνολο ??????(1465)
Μπραβο ΜΚΕΗ μου θα τα πας πολυ καλα, οταν την εκανα σκεφτομουν οι αυτη η διατροφη θελει πειθαρχημενο θερμιδικα ατομο οπως εσυ... καλη επιτυχια καλο μου, οχι οτι πριν δεν εχανες ικανοποιητικα αλλα αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα τελεια!
ακομα εχω κοιλοπονο ρε γμτ εγω :(
ευχαριστώ πολύ
και περαστικούλια σου......