-
Πολύ καλά πας! Μπράβο σου! 3400 σε μία εβδομάδα!
Εγώ είμαι κάπου 69 κιλα τώρα...έτσι πιστεύω, δεν έχω ζυγιστεί. Ούτε το σώμα μου στον καθρέφτη δεν κοιτάω. Αλλά κάπου τόσο υπολογίζω! Και το ύψος μου είναι 1,69.
Το βάρος στο οποίο νιώθω καλά είναι τα 62. Αλλά πάντα ήθελα να είμαι κάτω από 60. Και έκανα δίαιτες. Και άλλες δίαιτες. Και τελικά το βάρος μου το αύξανα, δεν το μείωνα....
Μπορεί να έχω φυσιολογικό ΒΜΙ, αλλά το βάρος αυτό δεν είναι φυσιολογικό για μένα. Ποιος όρισε τα όρια για το ΒΜΙ? Εγω διαφωνω μαζι του. Φυσιολογικό είναι το βάρος κάποιου όταν νιώθει καλά με το σώμα του και δεν έχει και προβλήματα υγείας. Το ΒΜΙ δεν έχει σχέση καμία.
:starhit:
-
βρε οχι,3,400 σε 2 εβδομαδες!28/11 ξεκινησα!
οσο για το bmi ναι ειναι πολυ γενικο γιατι εχει πολυ μεγαλο ευρος ενω ταυτοχρονα αγνοει σημαντικες παραμετρους οπως % λιπους,φυλο,ηλικια κλπκλπ
-
ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ!ΣΠΙΤΙΚΗ ΣΙΖΑΡ 600 ΘΕΡΜΙΔΕΣ:shocked2::shocked2::shocked2:
εβαλα μεσα:μαρουλι,120 γρ στηθος κοτοπουλο,1 μικρη κονσερβα καλαμποκι(140 γραμμαρια=159 θερμιδες...),3 κσ κρουτον,2 κσ μαγιονεζα 3%,1 κσ μουσταρδα...
και νομιζω αν εξαιρεσουμε το καλαμποκι (που δλδ θα μπορουσα να βαλω τη μιση κονσερβα) ηταν λαιτ εκδοχη.......
-
Ναι μωρε...2 εβδομάδες. ʼλλα κατάλαα, άλλα έγραψα! Αλλά πάλι μπράβο σου!
Τώρα για τη σπιτική σίζαρ, ναι...είναι πολλές οι θερμίδες ε?? Αλλά είναι νόστιμη, σπιτική, υγιεινή...ίσως το καλαμπόκι αν παρέλειπες....δεν σου προσφέρει κάτι εκτός από άμυλο, και να τη ν μπούκωνες στο μαρούλι! Δεν έχουνε σημασία μόνο οι θερμίδες, αλλά και η ποιότητα τω θερμίδων. Οπότε κατά τη γνώμη μου είναι μία χαρουλα η σπιτικι σαλατουλα του Καισαράκου!
-
σωστα,ποιοτητα πανω απ`ολα!!:starhit::starhit:
αυριο θα φτιαξω μπιφτεκια κοτοπουλο!λαιτ παντα!να δω τι θα πει αυριο η κυρα ζυγαρια με 1100 θερμιδες σημερα και μιση ωρα ασκησεις...
-
-200 σημερα,53,600...
σε λιγο παω για περπατημα, σαν να εχουν σφιξει τα ποδια μου νομιζω:starhit::starhit:
-
περπατημα 1 ωρα και 1 τεταρτο.......:smilegrin:
-
-100 gr...53,500...κολλησε παλι το συστημα...
κατανοω οτι το σωμα θελει χρονο να προσαρμοστει τοσο στη διαιτα οσο και τη γυμναστικη, και καλα το ειχα ψιλιαστει οτι θα φαει κολλημα και εβαλα 1ο στοχο 53 κιλα στις 28/12...
αλλα δε σημαινει οτι δεν ειναι εκνευριστικο σε σημειο να θες να φας 5 κουραμπιεδες και 15 μελομακαρονα για να το ξεπερασεις!!χαχαχα:fake sniffle:
τεσπα στον αγωνα και σημερα,ελπιζω να σταματησει η βροχη να βγω τη βολτιτσα μου για περπατημα..
-
εγω οταν κολλαω σκεφτομαι "που να χλαπακιαζα κιολας..." και μου κοβεται η ορεξη(για λιγο παντα...)
-
σημασια εχει οτι δεν αφηνομαστε για πολυ ομως...
αν δεν ειχα ξεκινησει τωρα μπορει και να ειχα χτυπησει 60αρι:crazy::crazy: και αντε να το μαζευα μετα μεσα στα χριστουγεννα που δεν τολμας να αγιασεις πουθενα!!
συν ανοιγει το στομαχι και θες να τρως ολο και πιο πολυ!!
-
ετσι ειναι,σε παιρνει η κατω βολτα με λιγα λογια...και ενα πρωι ξυπνας και δε σου κανει κανενα τζιν και νιωθεις τοφαλακι...
-
πω πω κοριτσια,ετοιμαζομουν να παω να φαω και μετα απο αυτη τη συζητηση μου κοπηκε η ορεξη.εφιαλτης........
-
ο εφιαλτης ξεκιναει μετα το υπερφαγικο!!οσο φροντιζουμε το σωμα μας πιστευω οτι μας φροντιζει και αυτο:love:
-
έχω κάμποσους μήνες να δω το 65, που το σύνηθες ήταν κάθε χειμώνα να πηγαίνω 65-68
:thumbup::thumbup:
-
ειμαι στη δουλεια οποτε θα ετρωγα τοστ γαλοπουλα τυρι light και μια μπανανα!