Quote:
Originally posted by Eli
Συγνώμη αν σε συγκίνησα δεν είχα αυτή την πρόθεση καλή μου. Ίσως επειδή και εγώ είμαι αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη αυτές τις μέρες να σου μετέδωσα λίγο από την ψυχολογία μου. Είχα και ένα τηλεφώνημα από τους γονείς μου σήμερα που με έκανε τούρμπο πρωί πρωί. Να φανταστείς με το ζόρι τρώω σήμερα, ποιος εγώ!!! Θα σας τα πω σε άλλη στιγμή, έχω σκοπό να τα μοιραστώ και μαζί σας.
Όσο για την γιόγκα γι'αυτό έχω φάει το κόλλημα γιατί εκτός από την ενδυνάμωση που κάνει στο σώμα και το έχω πραγματικά ανάγκη, νιώθω ότι ενδυναμώνει και την ψυχή μου. Γι'αυτό και δεν θέλω να την χάνω. Σίγουρα μάθημα με μάθημα έχουν διαφορά και σε μικρότερη ηλικία δεν την είχα εκτιμήσει ιδιαίτερα. Αλλά τώρα έχω ενθουσιαστεί. Δοκίμασε την δεν έχεις να χάσεις ;)
Και εγώ έκανα παλιά και απ'ότι είχα διαπιστώσει οι διαφορές ήταν μεγάλες από δάσκαλο σε δάσκαλο....την άφησα λόγω του τελευταίου δασκάλου! Η μεγάλη μου αγάπη ήταν πάντα το αερόμπικ, με εκτονώνει και μου ανεβάζει τη διάθεση λόγω μουσικής και χορευτικών κινήσεων! Πρόσφατα σκεφτόμουν μήπως πήγαινα να πάρω και το δίπλωμα για να μπορώ να διδάσκω κι εγώ στα γυμναστήρια....ε, είναι και το extra εισόδημα.....στην αρχή ενθουσιάστηκα με την ιδέα, αλλά μετά την εγκατέλειψα όταν έμαθα την τιμή του διπλώματος!!! χιχιχχιχιχιιχιχιχ