ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Τι κανετε κοριτσια εχω πολυ καιρο να σας ακουσω!!!!
Printable View
κατερινακιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιι τι κανεις????? πως ειναι η ζωη σου σην λαρισα?
με την επεμβαση ολα καλα? σε ποια κιλα εισαι τωρα? θα πρεπει να εχεις φτασει το στοχο σου ε?
φιλια πολλα!
ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ πλησιαζει το ραντεβου μου με τον κ.Σκρεκα μεθαυριο παω Αθηνα (απο κερκυρα) και 13/1 εχω ραντεβου, αφου πρωτα κανω τεστ αλλεργιας και εχω πολυ αγωνια γιατι ειμαι αλλεργικη σε παρα πολλα φαρμακα και αντιβιοσεις και μου περναει απο το μυαλο οτι δε θα μπορεσω να την κανω!! ουφ.. πειτε κανενα ανεκδοτο τουλαχιστον :D
ΌΛα καλα θα πάνε! Αισιοδοξία θέλει!
sweet_but_obese ευχαριστω παρα πολυ!!! ειμαι αρκετα αισιοδοξη εχω απλα την απαραιτητη αγωνια απ'οτι βλεπω εχεις κανει σλιβ !! ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου? πονοι? ζαλαδες? κλπ μετα την επεμβαση? ευχαριστω και παλι!!!! :D
Κατερινοκουκλί μου,τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή;Αν και λίγο αστραπιαία...Quote:
Originally posted by Katherine
Ελπίζω να μπεις σύντομα πάλι να μας πεις τα νέα σου!Αυτή η Λάρισσα σου αποσπά
όλο το χρόνο και την προσοχή πλέον!Καλή χρονιά και σ'εσένα,πλούσια σε όσα λαχταράς!
Πάντα είσαι στη σκέψη μου!Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
Μπισκοτάκι μου,καλό ραντεβού σήμερα με τον γιατρό μας και καλά αποτελέσματα στα τεστς σου!
Να είσαι ήρεμη κι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε μια χαρά!Στα πλαίσια της δουλειάς του αναισθησιολόγου
είναι να βρει το κατάλληλο φάρμακο και για σένα,έχοντας τη γνώση των αποτελεσμάτων σου.
Η άγνοια είναι επικίνδυνη-όχι η γνώση!Περιμένουμε τα νέα σου μόλις γυρίσεις σπίτι!Φιλάκια πολλά!
Καλή επιτυχία Μιτσοκολο! Όλα θα πάνε καλά, θα δεις! Οι γιατροί είναι εξειδικευμένοι σε όλες τις περιπτώσεις ασθενών και όχι μόνο στις εύκολες και μη αλλεργικές. Ότι θα του πεις το έχει ήδη ακούσει πολλές φορές και η ομάδα του το αντιμετώπισε, γι' αυτό και έχει τη φήμη που έχει. Περιμένουμε νέα σου με αγωνία! Και που είσαι... το καλοκαίρι ραντεβού για σπέσιαλ μπάνιο στην καλύτερη παραλία. (όχι Παλαιοκαστρίτσα, please, ίσως τα πιο παγωμένα νερά στην Ελλάδα)... Φιλάκια!!
καλημέραααααααααααααααααα αααααααα!!
Καλη χρονιά, υγεία και αγάπη σε όλες και όλους..
Τοσες μέρες χωρίς ιντερνετ έπαθα αμόκ. Τωρα είμαι σε ένα καφενείο με κάτι γερόντια στο διπλανό τραπεζι, που με κοιτάζουν σαν εξωγήινη!!
Καφενείο με ιντερνετ βεβαια....
Μιτσόκολο καλως μας όρισες. Πιστεύω ότι θα ενθουσιαστείς με το γιατρό.
Και εγω τον είδα πριν ένα μήνα. Είμαι έτοιμη για χειροουργείο. Περιμένω μόνο να τακτοποιήσω ένα θέμα με την ασφαλιστική, γιατί ήμουνα από τους άτυχους της Ασπίδας. Μόλις το τακτοποιήσω θα κλείσω ραντεβού για χειρουργείο (γαστρική πτύχωση).
Κορίτσια μου λείψατε. Κάπου το έχω ξαναπει νομίζω...
Από την Κυριακή θα σας παρακολουθω ανελειπως...
Φιλάκια
ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΓΕΡΟΝΤΙΑ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!
ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΑ Ή ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΟΥΛΑ !!
αντε βρε Γεωργια με το καλο και οταν ερθω στη Μυτιληνη το καλοκαιρι να σαι μιση
και να παμε βολτα στο Μολιβο που ειναι τελεια
με την κατερινα μιλησα χτες στο τηλεφωνο
ειναι καλα και αδυνατιζει
και μαντεψτε που δουλευει?
στα bodyline
τρελο?
απλα εχει αρκετη δουλεια και γι αυτο μας εχει ψιλογραψει
κατα τα αλλα ειναι καλα
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ !!!
εδω!
παρουσα