Quote:
Originally posted by filipparas
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια καταρχάς, σας ευχαριστώ επίσης που πιστεύετε σε μένα. Όσοι συνεχίσετε προειδοποιώ οτι πιθανότατα δε θα βγάλετε νόημα οπότε αφού προειδοποιηθήκατε εγκαίρως δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη.:grin:
Τσαντίστηκα πολύ με τον εαυτό μου το πρωί, οχι γιατί έφαγα λάθος, όχι γιατί έφαγα πολύ ή επειδή πιθανότατα έβαλα βάρος... αυτό θα συνέβαινε κάποια στιγμή αναπόφευκτα και δε με εκπλήσσει, ήθελα όμως όταν συμβεί να το απολαύσω και να μη γίνει έτσι. Δε θα αναλύσω τους λόγους, άλλωστε όλη μέρα σήμερα σκέφτομαι και δεν έχω καταλήξει σε οριστικό συμπέρασμα αλλά το συνθέτω το παζλ κομμάτι κομμάτι.
Περίεργη μέρα λοιπόν σήμερα, όπως είπα κάθισα και σκέφτηκα μερικά πράματα σοβαρά, κάτι που δε συνηθίζω. Αρχικά με νεύρα, πήγα γυμναστήριο, έβαλα τη μουσική μου στη διαπασών και νομίζω οτι έτρεχα και έβριζα τον εαυτό μου αρκετά πιο δυνατά απ'ότι πίστευα και έγινα λίγο θέαμα... εκτονώθηκα πάντως, ευτυχώς μεσημεριάτικα δεν είχε κόσμο στο τζυμ. Μετά πήγα δουλειά, για φαϊ, για ποτό και μόλις γύρισα αλλά όλη μέρα το επεξεργαζόμουν. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι οτι το θέμα θεωρείται λήξαν και επιστρέφω στο πρόγραμμα μου και πως το έριξα στο φαγητό για να κρύψω κάτω από το χαλί άλλα θεματάκια που με απασχολούν τελευταία και όχι λόγω δαιμόνων και τελωνίων που αφορούν τη διατροφή μου. Πέρα από τη προφανή ηλιθιότητα αυτής της τακτικής που τίποτα δε λύνει και μόνο θα επαναφέρει ένα μεγάλο πρόβλημα μπας και καλύψει προσωρινά κάποια από τα υπόλοιπα νομίζω είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω ένα ένα και σιγά σιγά και τα άλλα μου θέματα.
Δεν είμαι σίγουρος οτι δε θα έχω κι άλλα πισωγυρίσματα αλλά είμαι πιο προετοιμασμένος, πιο υποψιασμένος, πιο έτοιμος. Και είμαι αισιοδοξος οτι θα ανταπεξέλθω.
Αυτάαααααα! Καληνύχτα!
ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΦΙΛΙΠΠΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!