Quote:
Originally posted by tsitaki
γειασ σασ παιδια!ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε ενα τετοιο φορουμ κ γενικα η πρωτη φορα που μιλαω με ατομα που αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με μενα..ειμαι `1.73 κ 73 κιλα.χοντρη δεν με λες γιατι τα παραπανω κιλα που εχω ειναι σωστα κατανεμημενα στο σωμα μου αλλα το πως αισθανομαι δεν εχει να κανει με αυτο..προσπαθω χρονια τωρα με διαφορες διαιτες αλλα το αποτελεσμα ειναι οτι κουραζομαι ευκολα κ τα παραταω γιατι ποτε δεν βλεπω το επιθυμητο αποτελεσμα κ πλεον αρνειται ο εαυτος μου να μπει ξανα στην διαδικασια διαιτας γιατι φοβαμαι μια ακομη αποτυχια.πριν λιγο καιρο ξεκινησε μια φιλη μου την διαιτα αυτη κ μεσα σε λιγο διαστημα εχασε αρκετα κιλα για το βαρος κ το υψος της.απο τοτε αρχισα να ψαχνομαι για αυτη την διαιτα αλλα δεν ξερω πολλα πραγματα.λογω δουλειας αυτη την περιοδο τρωω οπως να ναι κ δεν μπορω να προετοιμαζω πολλα πραγματα.απο οσα διαβασα οι περισσοτεροι ζοριζονται με το πρωινο.θα ηθελα να σασ ρωτησω μερικεσ αποριεσ που εχω..ακουσα οτι κανοντασ αυτη την διαιτα οι περισσοτεροι χανουν γρηγορα κ τα ξαναπαιρνουν(λεσ κ ειναι η μοναδικη διαιτα αλλα λεμε τωρα) κατα ποσο ισχυει αυτο?εννοω αν χασεισ τα κιλα μετα τι?πωσ συντηρεισαι?επισησ ειμαι ατομο που δεν μπορω αν δε φαω λιγο γλυκο την μερα η μαυρο ψωμακι.δεν με πειραζει η ποσοτητα αρκουμε κ με λιγο αρκει να ξερω οτι μπορω!(ειναι η αρνηση που ελεγα πιο πανω για διαιτα!) ενδεικτικα θα μπορουσε καποια να μου πει ενα ημερησιο διαιτολογιο που θα μπορουσα να ακολουθησω για αρχη?εχω πολλες ερωτησεις αλλα δεν θελω να σας κουρασω!ευχομαι καλη συνεχεια σε ολουσ σασ κ ελπιζω κ εγω να μπω γρηγορα σε αυτη την διαδικασια! :)
Γεια σου κοριτσάκι που έχουμε και ακριβώς το ίδιο ύψος και κιλά :D