Quote:
Originally posted by sweetOctober
lineal έχω θέμα ,μουβγάζει 5 φρυγανιες με βούτυρο και μελι για πρωινο. Ενταξει ξύπνησα αργα (τωρα) γιατι το παιδι δε κοιμηθηκε το βραδυ. Πεινουσα και ημουν ετοιμη να τα φαω και μετα λεω συνελθε. Δεν παιζει να ειναι σωστο. Τα υπολοιπα γευματα δεν τα εχω επιλεξει ακριβως, απο χθες οπως τα ειχα για δες
Πρωϊνό: Φρυγανιές με μαργαρίνη και μέλι ή μαρμελάδα
5 φρυγανιές
5 κουταλάκια του γλυκού μαργαρίνη
5 κουταλάκια του γλυκού μέλι ή μαρμελάδα
Σνακ: Κρήμ κράκερς με τυρί
3 κρήμ κράκερς
1 κομμάτι (30 γρ) τυρί (φέτα ή κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών ή 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα)
Μεσημεριανό: Μακαρόνια με κιμά, τριμμένο τυρί και σαλάτα
3/4 φλυτζανιού βρασμένα μακαρόνια
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα κιμά (βλ. συνταγές διαιτολογίων)
1 κουταλιά της σούπας ΖΥΜΗΘΡΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
2 φλυτζάνια σαλάτα της αρεσκείας σας (βλ. λίστα λαχανικών)
Σνακ: Κρήμ κράκερς
4 κρήμ κράκερς
Βραδυνό: Ομελέτα με λαχανικά και τυρί, σαλάτα και ψωμί
1 αυγό
1 ασπράδι αυγού
1/2 φλυτζάνι λαχανικά της αρεσκείας σας
1 φέτα του τόστ (30γρ.) κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι σαλάτα της αρεσκείας σας (βλ. λίστα λαχανικών)
1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως
Επιπλέον:
Καταναλώστε 2 φρούτα της επιλογής σας διάσπαρτα κατα τη διάρκεια της ημέρας
εχω στεναχωρηθει, εκτος του οτι εφαγα χθες και ειμαι πρησμενη, νιωθω οτι τελικα δε μπορω να επιλεξω ο,τι θέλω γιατι δεν τα αλλάζει μετα τα υπολοιπα γευματα. Με την καμμια δε παιζει να μου βαζει τοσο βουτυρο πρωινιατικο ό,τι κι αν ειχα επιλεξει να φαω μετα.
Στις οδηγιες λεει τα βασικα αλλα στις επιλογες δεν τα εφαρμοζει, δηλ. εμενα δεν επρεπε καν να μου βγαλει τοσα κρακερ με τετοια φαγητα....ειμαι στον πειρασμο να πειραματιστω να βαλω διαφορα ανθυγιεινα φαγητα μαζι να δω τι μενου θα βγαλει, αλλα επειδη νομιζω θα μου τα βαλει να τα φαω δεν το κανω. Εχω σκασει. Ειχα χαρει τοσο πολυ οτι θα ειναι ο προσωπικος μου διαιτολογος! Εχω κουραστει να τα κανω μονη. :( Αν έχεις χρόνο και διαθεση βαλε διαφορα παχυντικα ολη μερα στο μενου σου να δουμε θα τα δεχτει?
Ηθελα να μετρησω θερμιδες σε ενα παχυντικο μενου αλλα φοβαμαι οτι κακο θα μου κανει. Εχω σκασει :no:
αχ τωρα τα ειδα δυστυχως ειχα γαστρεντεριτιδα και δε μπορουσα να μπω...