Originally Posted by
txopit
Δεν ξέρω έχω και κατάθλιψη πολύ βαριά πηγαίνω μια φορά τη βδομάδα σε ψυχίατρο, έπαθα και ψύχωση και μου είναι δύσκολο να φύγω από το πατρικό, φοβάμαι να κάνω το επόμενο βήμα, όταν βγαίνω έξω θα κοιτάξω μια ωραία κοπέλα αλλά ως εκεί δεν σκέφτομαι να τη βάλω κάτω και να της κάνω διάφορα γτ στο φαντασιακο μου και στο πορνό κυριαρχεί το αντρικό στοιχείο και αυτό με εμποδίζει να σκεφτώ μια γυναίκα σεξουαλικα χωρίς όμως αυτό. Α σημαίνει ότι νιώθω η είμαι γκέι η ότι θα μου αρέσει το γκέι σεξ... Μπορεί να θρλ. Να τη φιλήσω ναι να την αγκαλιάσω ναι αλλά ως εκεί δεν με ελκύει στο μυαλό μου το γυναικείο σώμα... Μένω στην Ηγουμενιτσα... Πολύ κλειστη κοινωνία γενικά... Στο παρελθόν. Έμεινα και αλλού αλλά μετά τα ψυχολογικά θέματα γύρισα πίσω γτ στην κυριολεξία τρελάθηκα.. Τώρα είμαι με αγωγή και έχω πάρει ένα σωρό χάπια.. Όλη μέρα νιώθω κουρασμένος έχω μια ανηδόνια και θέλω να κοιμαμαι πολύ... Έχω βιώσει τρομερή κακοποίηση στη ζωή μου κάτι που με έχει καταστρέψει.. Νιωθω σαν να με έχουν ευνουχίσει λ