:P: tha valw karta giati den polixrisimopoiw kinito,monima to xw sto athorivo to ksexnaw den kserw eimai malwmeni mazi t apo palia:P
m arsei poli i epeikoinwnia sto pc apo to na grafw minimata.:P
Printable View
:P: tha valw karta giati den polixrisimopoiw kinito,monima to xw sto athorivo to ksexnaw den kserw eimai malwmeni mazi t apo palia:P
m arsei poli i epeikoinwnia sto pc apo to na grafw minimata.:P
οντως βρε εχει πολυ φαση..............το θριλερ θα το δεις τελικα ???????/
ναι ετσι λεω 1 και ειπες αρχιζει?το χεις ξαναδει εσυ?ειναι πολυ τρομακτικο?
το χα δει πριν 3 χρ 1.15 αρχιζει...κοιτα οτι ειναι τρομακτικο ειναι............πηγαινε στο youtube κ δες απο κει το τραιλερ αν θες.
περιμενω πως κ πως να αρχισουν τα μυστικα της εδεμ ηταν η μονη σειρα που παρακολουθουσα αθτο και η πολυκατοικια.
α ναιι κ γω αλλα δυστυχως τα μυστικα θα τα χανω επειδη θα χω φροντιστηριο............
αλλο ερωτημα .........εχει κανεις απο σας κανενα piercing αν ναι που??????????????εγω εχω στα αυτια κλασσικα τις 2 κ μετα αλλες 3,μια στη μυτη κ στον αφαλο.
ειχα μια στην μυτη ααχ μου εκλεισε ακομα την κλαιω και τωρα απλα αρκετες στα αυτια...εχετε κατιοκιδιο και αν ναι τι?
- έχω ένα αρσενικό αγγλικό μπουλντόγκ
- τι θα κάνετε μετά το log off?
ενα γιορκσάιρ ερωτευμένο αυτή την εποχή....ποιος είναι ο αγαπημένος σας προορισμός στο εξωτερικό?Quote:
Originally posted by sunset
ειχα μια στην μυτη ααχ μου εκλεισε ακομα την κλαιω και τωρα απλα αρκετες στα αυτια...εχετε κατιοκιδιο και αν ναι τι?
ενα τεριε 16 χρονων και τα 2 του παιδια:):)
agapimenos proorismos-ταυλανδη
ΔEN KANOYME LOG OFF.
ΣE ΠOIO MEΛOΣ TOY ΦOPOYM ΘA AΦIEPΩNATE TPAΓOYΔI KAI ΠOIO?
εεεε δεν ξερω για να μην φερω κανεναν σε δυσκολη θεση κ επειδη δεν σας ξερω κ ολους θα αφιερωσω στον εαυτο μου http://www.youtube.com/watch?v=VkE7YAx1nrU...........................τι χρωμα ειναι τα ματια σας?????????
γαλαζια
Που θα θελατε να ειστε τωρα?
σε μια παραλια να κανω ηλιοθεραπεια κ να με τριβουν κιολας..............ποσα χρονια ηταν η πιο μεγαλη σας σχεση????