Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
EXEI KANEIΣ NA ΦOBHΘEI KATI?
- οχι βεβαια.
ΠANTΩΣ KATA BAΘOΣ ΠIΣTEYΩ OTI O NIKOΣ ΔEN ΘA KANEI THN ΠAPAMIKPH AΛΛAΓH
- αυτο θα σημαινει οτι η κριση ολο και θα χειροτερευει.
Printable View
Quote:
- οχι βεβαια.
Το θέμα μου ήταν να αστειευτώ με το αστειάκι των κουστουμιών- ταγιέρ.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Για άλλη μια φορά αποδείξατε και οι δυο πως το θέμα σας είμαι εγώ και όχι το καλό του φόρουμ...
Συνεχίστε...
Δεν θα σας κάνω τη χάρη να τσακωθώ μαζί σας....Εξκιουζμι.....
Η Σοβαροφανής Nature.
εγω παντως εσβησα σημερα ενα ακομα προσωπικο μηνυμα !Quote:
Originally posted by krino
Quote:
- οχι βεβαια.
θα ακολουθησουν ισως και αλλα αλλα δεν κουραζομαι καθολου να το κανω !
Πιο πολυ με κουραζει να διαβαζω καποια θεματα .....
ΓIATI TA ΣBHNEIΣ KAI ΔEN TA AΦHNEIΣ AΠΛA NA EINAI 100 ΩΣTE NA MHN MΠOPEIΣ NA ΔEXΘEIΣ AΛΛA?
EINAI TOΣO AΠΛO AN ΠPAΓMATIKA EXEIΣ ΠPOBΛHMA
Συμφωνώ με τον Ο_ε_δ.Quote:
ΘEOΦANIA ΔEN ΘA ΠΩ AN ΣYMΦΩNΩ ME TA ΠPOΣΩΠA ΠOY ANEΦEPEΣ AΛΛA KAΛYTEPA NA MHN MΠΛEXΘOYN MEΛH ΣTHN ΔIAXEIPHΣH TOY ΦOPOYM. APKETEΣ KONTPEΣ YΠAPXOYN.
Άλλωστε στην περίπτωση που χρειάζονται άτομα να παρακολουθούν πιο εντατικά το φόρουμ πιστεύω ότι μπορεί να βρει ο Νίκος ώστε να μην είναι μέλη τα ίδια.
Quote:
Originally posted by Arsi
ΘEOΦANIA ΔEN ΘA ΠΩ AN ΣYMΦΩNΩ ME TA ΠPOΣΩΠA ΠOY ANEΦEPEΣ AΛΛA KAΛYTEPA NA MHN MΠΛEXΘOYN MEΛH ΣTHN ΔIAXEIPHΣH TOY ΦOPOYM. APKETEΣ KONTPEΣ YΠAPXOYN.
Άλλωστε στην περίπτωση που χρειάζονται άτομα να παρακολουθούν πιο εντατικά το φόρουμ πιστεύω ότι μπορεί να βρει ο Νίκος ώστε να μην είναι μέλη τα ίδια.
+1
Κατά την γνώμη μου σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να είναι μέλη του φορουμ γιατί όπως και να το κάνουμε, τα μέλη κουβαλάνε προκαταλήψεις (π.χ. μια κόντρα με ένα άλλο μέλος) και όπως ξέρουμε, δεν θέλει και πολύ ώστε μια κατάσταση να βγάλει τον χειρότερο \"μπάτσο\" που κρύβει ο καθένας μέσα του.
Αν είναι να μπουν extra moderators να είναι άτομα ουδέτερα.
Εξάλλου ακόμα δεν καταλαβαίνω τον χαμό που γίνεται...εντάξει μερικά θρεντς εδώ και στο \"γενικά\" έχουν ξεφύγει αλλά άμα το δει κάποιος αντικειμενικά ΟΛΑ τα άλλα σαμπ-φορουμς συνεχίζουν κανονικότατα την λειτουργία τους...το μόνο που έχουμε είναι 2-3 θρεντ και 2-3 άτομα που επειδή προφανώς δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και νομίζουν ότι είναι ο bin laden του e-psychology έχουν κηρύξει jihad εναντίων κάποιων ατόμων, παίζοντας το \"οι νεο-συντηρητικοί προστάτες της ηθικής του e-psychology\" ενώ οι ίδιοι είναι μερικοί από τους ποιο μεγάλους κουτσομπόληδες και \"κατίνες\" , παρόντες σε κάθε θρεντ που υπάρχει \"φωτιά\" και \'πικάντικα\" θέματα, βγάζοντας με αυτό τον τρόπο μια υποκρισία ανευ προηγουμένου. Φυσικά τους αρέσει πολύ όλο αυτό αφού δεν έχουν μάλλον κάποιον να διαφωνήσουν και να επιχειρηματολογήσουν έξω, γεμίζοντας έτσι τον χρόνο τους με ηλίθια κυβερνο-debates που αναλώνονται σε ανούσια θέματα που δεν έχουν κανένα σκοπό η λόγο ύπαρξης πέρα από το να διασκεδάσουν τους εαυτούς τους...well done losers!
Χαχαχα ο παλιός καλός Πετραν! Ρε συ που το ξέρεις. Πολλοί εδώ μέσα είναι δηλωμένοι επιστήμονες και οι περισσότεροι εργάζονται.. δεν είναι και τόσο loosers δηλαδή όπως λες! Αλλά βέβαια ποιόν να πιστέψεις και ποιον όχι... τους αγγαριομάχους η τους λουφατζίδες..?Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
+1
Κατά την γνώμη μου σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να είναι μέλη του φορουμ γιατί όπως και να το κάνουμε, τα μέλη κουβαλάνε προκαταλήψεις (π.χ. μια κόντρα με ένα άλλο μέλος) και όπως ξέρουμε, δεν θέλει και πολύ ώστε μια κατάσταση να βγάλει τον χειρότερο \"μπάτσο\" που κρύβει ο καθένας μέσα του.
Εξάλλου ακόμα δεν καταλαβαίνω τον χαμό που γίνεται...εντάξει μερικά θρεντς εδώ και στο \"γενικά\" έχουν ξεφύγει αλλά άμα το δει κάποιος αντικειμενικά ΟΛΑ τα άλλα σαμπ-φορουμς συνεχίζουν κανονικότατα την λειτουργία τους...το μόνο που έχουμε είναι 2-3 θρεντ και 2-3 άτομα που επειδή προφανώς δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και νομίζουν ότι είναι ο bin laden του e-psychology έχουν κηρύξει jihad εναντίων κάποιων ατόμων, παίζοντας το \"οι νεο-συντηρητικοί προστάτες της ηθικής του e-psychology\" ενώ οι ίδιοι είναι μερικοί από τους ποιο μεγάλους κουτσομπόληδες και \"κατίνες\" , παρόντες σε κάθε θρεντ που υπάρχει \"φωτιά\" και \'πικάντικα\" θέματα, βγάζοντας με αυτό τον τρόπο μια υποκρισία ανευ προηγουμένου. Φυσικά τους αρέσει πολύ όλο αυτό αφού δεν έχουν μάλλον κάποιον να διαφωνήσουν και να επιχειρηματολογήσουν έξω, γεμίζοντας έτσι τον χρόνο τους με ηλίθια κυβερνο-debades που αναλώνονται σε ανούσια θέματα που δεν έχουν κανένα σκοπό η λόγο ύπαρξης πέρα από το να διασκεδάσουν τους εαυτούς τους...well done losers!
Quote:
Εξάλλου ακόμα δεν καταλαβαίνω τον χαμό που γίνεται...εντάξει μερικά θρεντς εδώ και στο \"γενικά\" έχουν ξεφύγει αλλά άμα το δει κάποιος αντικειμενικά ΟΛΑ τα άλλα σαμπ-φορουμς συνεχίζουν κανονικότατα την λειτουργία τους...το μόνο που έχουμε είναι 2-3 θρεντ και 2-3 άτομα που επειδή προφανώς δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και νομίζουν ότι είναι ο bin laden του e-psychology έχουν κηρύξει jihad εναντίων κάποιων ατόμων, παίζοντας το \"οι νεο-συντηρητικοί προστάτες της ηθικής του e-psychology\" ενώ οι ίδιοι είναι μερικοί από τους ποιο μεγάλους κουτσομπόληδες και \"κατίνες\" , παρόντες σε κάθε θρεντ που υπάρχει \"φωτιά\" και \'πικάντικα\" θέματα, βγάζοντας με αυτό τον τρόπο μια υποκρισία ανευ προηγουμένου. Φυσικά τους αρέσει πολύ όλο αυτό αφού δεν έχουν μάλλον κάποιον να διαφωνήσουν και να επιχειρηματολογήσουν έξω, γεμίζοντας έτσι τον χρόνο τους με ηλίθια κυβερνο-debades που αναλώνονται σε ανούσια θέματα που δεν έχουν κανένα σκοπό η λόγο ύπαρξης πέρα από το να διασκεδάσουν τους εαυτούς τους...well done losers!
Πετράν....συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και αυτή είναι η πεποίθηση των περισότερων μελών εδώ μέσα, άχετα αν δεν παίρνουν θέση για να μη γίνει ακόμη πιο μπάχαλο το φόρουμ...
Ευελπιστούμε στην ορθή κρίση και τις αποφάσεις του νίκου....
Quote:
Originally posted by vince
Χαχαχα ο παλιός καλός Πετραν! Ρε συ που το ξέρεις. Πολλοί εδώ μέσα είναι δηλωμένοι επιστήμονες και οι περισσότεροι εργάζονται.. δεν είναι και τόσο loosers δηλαδή όπως λες! Αλλά βέβαια ποιόν να πιστέψεις και ποιον όχι... τους αγγαριομάχους η τους λουφατζίδες..?Quote:
Quote:
+1
Και τι πάει να πει ότι εργάζονται και είναι δηλωμένοι επιστήμονες? Δεν λέει τίποτα αυτό. Την κάθε βλακεία και κόμπλεξ τους μια χαρά πάντως ξέρουν να την πλασάρουν εδώ μέσα και αυτά δεν είναι καθόλου επιστημονικά...
Δεν νομίζω πως χρειάζεται επιστημονική γνώση για να μάθει ο οποιοσδήποτε να σέβεται τους συνανθρώπους του.Quote:
Quote:
Originally posted by vince
Quote:
+1
Και τι πάει να πει ότι εργάζονται και είναι δηλωμένοι επιστήμονες? Δεν λέει τίποτα αυτό. Την κάθε βλακεία και κόμπλεξ τους μια χαρά πάντως ξέρουν να την πλασάρουν εδώ μέσα και αυτά δεν είναι καθόλου επιστημονικά...
έχω μια χαζή απορία....
όταν κάποιος δεν συμφωνεί με τα λεγόμενά μου εγώ τί κάνω;;;
του την λέω συνεχώς ή απλά αδιαφορώ;;;;;
παρακολουθώ το θέμα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη....παντού διενέξεις....
μα αυτό είναι φυσικό λογικό και ευκολονόητο εφόσον το φόρουμ αποτελείται από τόσα άτομα τα οποία είναι διαφορετικά μεταξύ τους....
γιατί λοιπόν αυτή η σύγκρουση και γιατί να γίνεται αναφορά για διαγραφές;;;;
δεν θα πω αν συμφωνώ ή όχι αυτή δεν είναι δική μου δουλειά....
εγώ είμαι εδώ για να διαβάζω τα προβλήματα των συνανθρώπων μου να βοηθώ όταν και όπως μπορώ και να εκθέτω τους δικούς μου προβληματισμούς.....και όχι για να κρίνω συμπεριφορές άλλων ανθρώπων είτε μου αρέσουν είτε όχι...
όταν κάτι με ενοχλεί αδιαφορώ...
όταν κάτι δεν με αφορά αδιαφορώ....
όταν κάτι δεν με εκφράζει αδιαφορώ....
φυσικά θα μου πείτε εσύ μιλάς για τον εαυτό σου και πως είναι άτομα εδώ μέσα που δεν το κάνουν αυτό...
ε λοιπόν και τί να κάνουμε ;;; να πάρουμε κεφάλια ή να γίνουμε οι κριτές όλων;;;;
ας δούμε πρώτα ο καθένας και πρώτη και καλύτερη εγώ την δική μας καμπούρα και μετά του γείτονα....
τα είπα όσο πιο απλά μπορούσα....
α γεια σου...Quote:
.....
Εξάλλου ακόμα δεν καταλαβαίνω τον χαμό που γίνεται...εντάξει μερικά θρεντς εδώ και στο \"γενικά\" έχουν ξεφύγει αλλά άμα το δει κάποιος αντικειμενικά ΟΛΑ τα άλλα σαμπ-φορουμς συνεχίζουν κανονικότατα την λειτουργία τους...το μόνο που έχουμε είναι 2-3 θρεντ και 2-3 άτομα που επειδή προφανώς δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και νομίζουν ότι είναι ο bin laden του e-psychology έχουν κηρύξει jihad εναντίων κάποιων ατόμων, παίζοντας το \"οι νεο-συντηρητικοί προστάτες της ηθικής του e-psychology\" ενώ οι ίδιοι είναι μερικοί από τους ποιο μεγάλους κουτσομπόληδες και \"κατίνες\" , παρόντες σε κάθε θρεντ που υπάρχει \"φωτιά\" και \'πικάντικα\" θέματα, βγάζοντας με αυτό τον τρόπο μια υποκρισία ανευ προηγουμένου. Φυσικά τους αρέσει πολύ όλο αυτό αφού δεν έχουν μάλλον κάποιον να διαφωνήσουν και να επιχειρηματολογήσουν έξω, γεμίζοντας έτσι τον χρόνο τους με ηλίθια κυβερνο-debates που αναλώνονται σε ανούσια θέματα που δεν έχουν κανένα σκοπό η λόγο ύπαρξης πέρα από το να διασκεδάσουν τους εαυτούς τους...well done losers!
εγραψα καπου προηγουμενα οτι δεχομαι μηνυματα μονο απο την διαχειρηση!Quote:
ΓIATI TA ΣBHNEIΣ KAI ΔEN TA AΦHNEIΣ AΠΛA NA EINAI 100 ΩΣTE NA MHN MΠOPEIΣ NA ΔEXΘEIΣ AΛΛA?
EINAI TOΣO AΠΛO AN ΠPAΓMATIKA EXEIΣ ΠPOBΛHMA
γιατι συνεχιζουν να μου στελνουν ατομα τα οποια εχω ζητησει απο δημοσιο βημα της διαγραφη τους ?
Δεν φταιει η αδυναμια σου να καταλαβεις αλλα να δεις το οτι καποιοι εχουν βαλθει σκοπιμα να μας εκνευρισουν για να φιμωσουν το φορουμ ....
Οποιος συνεχιζει να αναταλασει προσωπικα μηνυματα , εκθετει συνειδητα τον εαυτο του σε ομαδοποιηση ...
AN ΘEΛEI NA ΣOY ΠEI KATI O ANTMIN TO KANEì KAI ΔHMOΣIA.
ΛEΣ KAI ΔEN EXEI AΛΛH ΔOYΛEIA NA KANEI O NIKOΣ
Η εβδομαδα περασε και δεν ειδα κατι να κινειται.
Μονο τα μελη εμειναν να συζητανε, πολυ πιθανον πλεον να φαινεται ως γκρινια.
Γιατι ειναι η πολλοστη φορα που ερχομαστε στην ιδια κουβεντα, στο ιδιο προβλημα με τα ιδια χαρακτηριστικα και απο οτι φαινεται χωρις λυση....
Στο μεταξυ το μανιπουλαρισμα καλα κρατει....
τελευταιο δειγμα εδω,
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Πελ...θα ήθελα να συμμετάσχω και εγω αν και δεν έχω διπολική...Σε περιπτωση που μπορώ να βοηθήσω σε κάτι....
αμαν!!!
ΚΑΙ αυτο θελεις να το ελεγχεις???
Λες και φτιαχνουν σύλλογο αναξιοπαθουντων και οχι ενα σχημα που εχει κοινα χαρακτηριστικα.....
Θα ελεγα ελεος,
αλλα ξερω οτι δεν υπαρχει.....
Καποιοι προσπαθουν να οργανωσουν τα προβληματα τους - και καλα κανουν φυσικα - αλλα απο οτι φαινεται οι νταβατζηδες καραδοκουν.....
Οπως καραδοκουν εδω και τοσους μηνες σε ολο το φορουμ.
Καμια κινηση δεν θελουν να παιζει χωρις να την ελεγχουν και να μην την περνανε απο την κανιστρα τους.
Η κατινια, η ιντριγκα, οι πλακιτσες ειναι πλεον ενας ισχυρος πολος στο φορουμ.
Ισως και νομιμοποιημενος πλεον, το κατα ποσο ισχυρος βεβαια κανεις δεν μπορει να το ξερει.
Σε αυτο το θρεντ ομως,
ανοιξε μια συζητηση με ενα τετοιο περιεχομενο.
Αρκετα μελη συζητησαν, επιχειρηματολογησαν, διαφωνησαν η συνφωνησαν.
Προτασεις ακουστηκαν πολλες, εκτος των αλλων και διαγραφες.
Τελικως ζουμι ΜΗΔΕΝ εις το πηλικιο.... (α καλο ε?)
Τα φαινομενα δειχνουν οτι ετσι θα πορευομαστε και οποιος αντεξει.
Συχνα πυκνα, θα υπαρχει αναγκη να μαζευονται οπως οπως οι ασυμαζευτοι.
Μεχρι να ερθει η στιγμη της απολυτης παρακμης.
Θα δειξει,
προς το παρον καλο ΣΚ σε ολους και ελπιζω με λιγας βροχας.....