Quote:
Originally posted by Alobar
... όντως, με τέτοιες τακτικές έφυγε η μια τουλάχιστον κυρία. Για να το δούμε και λίγο ψυχαναλυτικά, χρησιμοποιούσε ακριβώς τις ίδιες τακτικές για τις οποίες αργότερα κατηγορούσε άλλους ότι τις χρησιμοποίησαν για να την... διώξουν. Βεβαίως, όταν είσαι μουλωχτός, πονηρός, υπόγειος, άνευ ουσίας και επιχειρημάτων, σημαίνει πως είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αντιγυρίσεις σε βάρος άλλων τις συμπεριφορές που ο ίδιος ασκείς. Ξέχασα και το κακοπροαίρετος και κακόβουλος, διότι αυτά πάνε σετάκι από καταβολής κόσμου... ;)
αυτη ειναι η δικη σου εκτιμηση και των υπολοιπων γνωστων,
θεοφανια, ρεμεντιους κλπ....
Εχεις τσουβαλιαστει με ολους αυτους, δικαιωμα σου.
Η δικη μου γνωμη ειναι οτι η νατουρ ποτε δεν εβρισε η μειωσε καποιων ακομα και αν μερικοι προσπαθησαν για αυτο.
Σαφως αν αποχωρουσα απο το φορουμ, θα μου εγραφες ενα αντιστοιχο λογυδριο....
So fucken what?
Αντιπαθουσες την νατουρ? Ειναι πονηρη? ειναι κακια?
Και τι μας το λες αυτο?
Μην βγειτε για καφε, μην την κανεις κουμπαρα σου,
κανε τελικα οτι θες, αλλα τον πονο σου πες τον εκει που τους ενδιαφερει.
Το φορουμ ειναι για ολους και για αυτους που εσυ συμπαθεις αλλα και για αυτους που αντιπαθεις.
... όσο για τη δεύτερη κυρία, που κανένας δεν αμφισβήτησε τη δική της κατάθεση ψυχής εδώ μέσα - ούτε καν όσοι ΑΠΛΑ διαφωνήσαμε μαζί της - δεν επέδειξε και την καλύτερη συμπεριφορά... πολύ χαρακτηριστική και σύνηθης συμπεριφορά, τουλάχιστον σε μένα που έχω μεγάλη εμπειρία με ανθρώπους εκεί έξω.
ενα μυδι εμπεριες εχεις
και επειδη μου τα εχεις κανει πλανητες,
πες μου αποκτησες ολη αυτη την μεγαλη εμπειρια?
πινωντας ολονυχτιες μπυρες ???
Αντε κανε μας την χαρη εμπειρη της μισης οκας....
Με το που διαφωνεί κάποιος μαζί μας, αρχίζουμε τους χαρακτηρισμούς ένθεν κι ένθεν,
παρε την σκουφια σου και βαρα μας καημενη....
που δεν εχεις σταματησει να χαρακτηριζεις και να γινεσαι εμπαθεις.
Και μετα ψαχνεσαι τι σου φταιει.
Ο κακος σου ο καιρος φταιει για να το μαθεις.
όχι τόσο για τη διαφωνία αυτή καθαυτή, όσο για το ότι πιθανόν εμείς να είμαστε \'λάθος\' και αυτοί που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις μας να καταδεικνύουν αυτό που λέμε \'σωστό\'...
κανε οσο θες την στραβη και την ανηξερη,
η weird ομως εφυγε για μια συμπεριφορα που εχει κατ επαναληψη αρνηθει να αποδεχτει και κυριως την εξεφραζε ο πετραν.
Αυτο που κατεληξε ειναι οτι δεν μπορουσε να λουζεται ολη αυτη την συμπεριφορα.
Τωρα σωστο η λαθος, αυτο ειναι δικη της ευθυνη.
μα και σε αυτό το θρεντ που είμαστε τώρα, έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο πράμα ανάμεσα σε δυο χρήστες...
και οπως παει θα τραβηξει πολυ μακρια αυτη η κολωνια.
ας το πάμε και λίγο πιο βαθιά. Αυτό συμβαίνει συνήθως, όταν αυτοί που \'θυμώνουν\' με τη διαφωνία, μάλλον δεν έχει χρειαστεί να ανταπεξέλθουν σε καταστάσεις της ζωής εκεί έξω πολλές φορές... είναι μαθημένοι να μη διαφωνεί κανείς μαζί τους άραγε, ή δε χρειάστηκε ποτέ στη ζωή τους να παραδεχτούν ότι ναι, κάποιοι μπορεί να τα λένε καλύτερα απ\' αυτούς, να έχουν περισσότερα εφόδια απ\' αυτούς, και να επιχειρηματολογούν πιο αντικειμενικά απ\' αυτούς;...
αυτα ειναι μπυροφολοσοφιες?
γιατι απο τετοια εχω ακουσει ενα σωρο, τα λενε οι πολιτικοι ξερεις.
Λενε τοσα πολλα για να μην βγαζεις ακρη.
Εξού και το αποτέλεσμα είναι πάντα ένα και μοναδικό. Με το που διαφωνεί κάποιος στηρίζοντας την άποψή του με επιχειρήματα, ξαφνικά αποφασίζουμε να τον... αντιπαθήσουμε.
προσωπικα δεν αντιπαθω κανενα.
Αδιαφορω ναι.
Σε μένα προσωπικά τέτοια στοιχεία σε συμπεριφορές, καταδεικνύουν και αποκαλύπτουν στοιχεία του χαρακτήρα.
και τι σε κοφτει εσενα,
να ανακαλυψεις το χαρακτηρα το δικο μου, του διπλα και του παραδιπλα.
Θα με παντρευτεις ρε κοπελα μου?
και πρεπει να εχουμε τον χαρακτηρα που θες?
Αρκεί βέβαια, να είναι πολύ καλή η αντιληπτική ικανότητα για να τα \'πιάνει\' κανείς... παρεμπιπτόντως, η αντιληπτική ικανότητα και το μέγεθος αυτής, εκπαιδεύεται και κρατιέται σε φόρμα με εμπειρίες ζωής ουσιαστικές εκεί έξω και όχι πίσω από μια οθόνη...
\'... γιατι γραφω εν πληρη συνειδηση του τι παιζει να δεχτω σαν απαντησεις...\'
... αυτό θαρρώ πως αποτελεί το ανέκδοτο του μήνα...
του ετους θα ελεγα εγω.
Αλλωστε ειναι γνωστο οτι ειμαι αστιεμπορας.
για δε μας παραθέτεις και δείγματα γραφής σου εν πλήρη... ασυναρτήσει;...
θες να τα καδραρεις?
Εν πληρη ασυναρτησει ειναι αυτα που θα σε αρχισω οταν θα ακους μπινελικια και κανεις να ξαναπατησεις εδω περα κανα εξαμηνο.
Την μιση δουλεια οπως γνωριζεις την εχω ηδη κανει,
μενει η υπολοιπη.
το καλύτερό σου είναι όταν από ολόκληρα ποστς, επιλέγεις μια - δυο προτάσεις για να σχολιάσεις επειδή ακριβώς δεν έχεις καταλάβει τί λέει ο ποιητής ολοκληρωμένα...
ετσι γουσταρω να απανταω, και ετσι θα κανω.
Αυτο ειναι το καλυτερο μου και αυτο θα διαβαζεις.
Και το τι εχω καταλαβει εγω, αυτο ειναι δικη μου δουλεια.
οι δε τοποθετήσεις σου τύπου \'ο Κρίνος πάντα ξέρει τί λέει\' - \'τον Κρίνο θα τον βρίσκεις πάντα μπροστά σου\' και άλλα κωμικά, είναι πραγματικά όλα τα λεφτά...
ειπαμε ειμαι αστιεμπορας....
το κωμικο ειναι μεσα μου.
είναι ακριβώς οι τοποθετήσεις ενός ανθρώπου που αναδεικνύει σε όλο του το μεγαλείο το... συνειδητό του κομμάτι. Μιλάμε για εντελώς... οργανωμένη, ξεκάθαρη και πλούσια σκέψη, αλίμονο...
να σαι καλα,
ανταποδιδω.
\'... Απο την αλλη ομως εχω νιωσει ασχημα για κοσμο που εχει κανει καταθεσεις ψυχης και αυτες σκεπαστηκαν απο βοθρατζηδες...\'
Εδώ νομίζω ότι θα πρέπει πραγματικά να σταθεί ο επιστημονικός κόσμος, με σεβασμό, σοκ και δέος...
ετσι!
κλαρινο σε θελω.
είναι ίσως η δεύτερη ή τρίτη φορά, που βλέπουμε το ίδιο άτομο να περιγράφει με πλήρη σαφήνεια τον ίδιο του τον εαυτό, έστω κι αν το κατάφερε... κατά λάθος!... μόνο κατά λάθος άλλωστε θα μπορούσε να το καταφέρει... για ποιόν βοθρατζή μιλάς είπαμε;...
για σενα ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
υπαρχει καλυτερος βοθρος απο εσενα και την παρεα σου?
για αυτόν που ξέρασε τον αχόρταγο όταν έκανε ο Κνουλπ κατάθεση ψυχής;...
τι εκανε ο κνουλπ?
αχαχαχαχαχαχαχααααααα
πολυ καλοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
αυτος ο τυπακος δεν ειναι που με το που γραφτηκε αρχισε για καμποσα μυνηματα να παιζει δουλεματακι?
αυτος εκανε καταθεση ψυχης?
Κλαιν μαιν γλυκια μου.....
για αυτόν που κοροϊδεύει την Αφρούλα σε διάφορα θρεντς, όπου η Αφρούλα ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι ταλαιπωρείται συνεχώς με φάρμακα,
να βρεις ΕΝΑ μυνημα μου, που κοροιδευω ΕΓΩ την αφρουλα.
Αρκετα πια με την προβοκατσια σου.
αλλά δε σεβάστηκες ούτε μια φορά το γεγονός ότι λόγω χημείας δε διαθέτει και την καθαρότερη κρίση;... για τις προτάσεις του Βινς που είχες το θράσσος να τις παίρνεις μεμονωμένες και να τις συνεχίζεις απαντώντας υποθετικά σα να ήσουν εσύ ο ίδιος;...
και εσυ τι προβλημα εχεις τι εκανα εγω τις προτασεις του βινς?
αυτό είχε γέλιο. Θα μείνεις με τον καημό, αλλά το μηχανισμό σκέψης του Βινς δε θα τον πλησιάσεις ούτε για αστείο ποτέ...
εισαι ηλιθια εκτος απο κομπλεξικια.
Θα ειχες τουλαχιστον καθαρο οτι ο καθενας εχει το δικο του μυαλο και με αυτο πορευεται.
Αλλα η μιζερια σου σε αναγκαζεσαι να σκεφτεσαι ανταγωνιστικα.
Μεινε στο μιζερο τριπακι που εχεις μπλεξει.
για τον Κηπ;... δε χρειάζεται να μιλήσω καν, ούτε ευγένεια και γλυκύτητα θα γνωρίσεις ποτέ τί είναι, πέρα απ\' την εφυία του...
ακριβως.
Να μην μιλησεις καν, γιατι ουτε εχεις βρεθει με τον κηπ,
ουτε ξερεις κατι για αυτον,
εγω που μιλαω εχω βρεθει και εχω συζητησει.
Γνωριζω πολυ καλα για τι πραγμα μιλαω.
για τη Στρουμφ;... άλλο ένα πολύ καλόβολο και συναισθηματικό πλάσμα με δύναμη ψυχής, που επίσης έχει δηλώσει μόνο του ταλαιπωρία από φάρμακα...
η οποια οργανωνε θρεντς πλακιτσας (η οχι αραγε??) με παρτουζες.....
Αλλα παιρνει φαρμακα και ταλαιπωρειται ετσι?
Οποτε οποιος παιρνει φαρμακα εδω μεσα,
παιρνει ενα φωτοστεφανο και πορευεται.....
Οτι θελει ανοιγει, οτι θελει κλεινει....
Έχεις δίκιο. Είσαι ένας απέραντος βόθρος.
καλα κανω,
να μην μου απευθυνεις το λογο αμα δεν γουσταρεις.
Γιατί νομίζεις πως όπου δεις χημεία θα βρεις και αδύναμους χαρακτήρες για να βγάλεις τον \'σούπερ - μαν\' από μέσα σου...
ετσι.
αλλά σου διαφεύγει ως συνήθως η βασικότερη λεπτομέρεια... ούτε 100 σχιζοφρένειες και διπολικές μαζί δεν έχουν τη δυναμική ενός κωλοχαρακτήρα.
το να εχεις σχιζοφρενεια, δεν σημαινει οτι εχεις κωλοχαρακτηρα αλλα ουτε και το αναποδο.
Καμώσου τώρα, έχεις την πρωτιά στο τσεπάκι σου βρε!... ά ξέχασα!... βάλε και κανά θρεντ τύπου... \'σπυρί στην πατούσα\'... έτσι για να βοηθήσεις λίγο στην έλλειψη αισθητικής και χιούμορ που διαθέτω...
δεν με ενδιαφερει καμια πρωτια,
αυτα ειναι προβληματα δικα σου και μην μου τα φορτωνεις.