Quote:
Originally posted by xristinio
ότι αύριο πρέπει να ασχοληθώ με το νοικοκυριό και το βαριέμαι απίστευτα!!!!
κ εσυ???
κ εγω καθε σαββατο ξεσηκωνω το σπιτι!!!!
Printable View
Quote:
Originally posted by xristinio
ότι αύριο πρέπει να ασχοληθώ με το νοικοκυριό και το βαριέμαι απίστευτα!!!!
κ εσυ???
κ εγω καθε σαββατο ξεσηκωνω το σπιτι!!!!
εγώ δεν το ξεσηκώνω τα βασικά κάνω, αλλά και αυτά τα βαριέμαι απίστευτα. είχα κανονίσει να έρθει μια κυρία να με βοηθήσει, αλλά μου το ακύρωσε και έχω χαλαστεί πολύ που πρέπει να τα κάνω μόνη.
ότι έφαγα όλο το Σάββατο με τις δουλειές του σπιτιου και τώρα είμαι ένα πτώμα, και μετά σου λένε Σ/Κ και ξεκούραση.
μην κανεις σημερα οτι μπορεις ν αφησεις για αυριο (( η για το αλλο σαββατο ..........
Σκέφτομαι πως καταφέρνουν και μας έχουν στο λούκι ( όποιο και αν είναι αυτό ) και μας πάει το ρεύμα οχι τις ΔΕΗ αν και εδώ που τα λέμε σε λίγο καιρό ενα ηλεκτροσόκ το δίμηνο θα το έχουμε
Επίσης και το πόσο δύσκολο νομίζουμε πως είναι , το να βγούμε απο αυτό , καθώς και το πόσο δύσκολο είναι τις σκέψεις μας να κάνουμε πράξη
Πεινάω και σκέφτομαι εδώ και ώρα να κρατηθώ(το παραέκανα τελευταία) αλλά μόλις διάβασα σε ένα θέμα για μοσχαράκι με κριθαράκι στο φούρνο(μιαμμμμ...)και ξανασκέφτομαι:τυχαίο?δε νομίζω!,δεν πρέπει να αγνοούμε τα \'σημάδια\':P
σκέφτομαι, πως σε λίγο πρέπει να στρωθώ στη δουλειά γιατί βλέπω να με παίρνει βράδυ.
σκέφτομαι ότι θέλω να απαντήσω στο θέμα αιμομιξία και δεν μπορώ!
Γιατί;:DQuote:
Originally posted by claire
σκέφτομαι ότι θέλω να απαντήσω στο θέμα αιμομιξία και δεν μπορώ!
το κλείδωσαν.
Α,ναι;Γιατί,έγινε νέο νταβαντούρι;λολ,πάω να διαβάσω.:o
Ο ίδιος ο \"ήρεμος γιάννης α γιάννης\",ε;
Άστο τότε,βαριέμαι.:(
:P
γιαννης-αγιαννης λεει!!
xD
ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ!!!!
κι εγώ δεν τα διάβασα όλα. απλά δεν παλεύεται από κάποιο σημείο κι έπειτα!
ρειν παιδι μου σου εχει γραψει ολοκληρο ποιηματακι κ εσυ δεν θα τον τιμησεις? :D:D:D
(σε ιαμβικο δεκαπεντασυλλαβο, με ομοιοκαταληξιες, κουραστηκε το παιδι!)
παντως το δικο σου ηταν πολυ καλυτερο! να κανουμε κ λιγη κριτικη ποιησης! ειναι μουλτιφορουμ εδω...
Σκεφτομαι ,οτι η εκθεση των συναισθηματων σου, καποιες φορες ειναι αναγκη.
Για να κανεις την δικια σου υπερβαση και τον δικο σου αθλο!
Αλλα ισως πρεπει να αναλογιστεις και τα χτυπηματα κατω απο την ζωνη,οταν το κανεις.
Θα υπαρξουν.
Ποση δυναμη χρειαζεται αυτο αραγε??