το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
ουφφφφφφφ ζεστη σημερα, πολυ ζεστη........
κατσε να διαβασω.....
ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΣΟΥQuote:
Originally posted by strangerinthenight
ουφφφφφφφ ζεστη σημερα, πολυ ζεστη........
κατσε να διαβασω.....
τι να τιμησω ρε συ δωρα?
οτι ατομα που παιρνουν χαπια, εχουν ψυχικα προβληματα,
βρηκαν χωρο για να τρωνε τις σαρκες τους?
Και τι θες να κανω εγω για αυτο?
ναι ρε μπορει να χω αρρωστια ειναι?το δικο σου ακριβως προβλημα αν εχω ψυχωση πιο ειναι?
αντε για να μην πω και τι ειχα δει στο τσατ με την λαιτ για το ποιος σε πηδαει απο εδω μεσα και σου πω εγω.εχε χαρη που σεβομαι το παλικαρι...
Μάλιστα... πολύ ωραία. Αγαπητέ DEMGAL, μήπως να ξαναέριχνες μια ματιά στην \'επίθεση\' που έγινε στη Λάϊτ;... μιας και με ανέφερες δηλαδή. Να σε ενημερώσω λοιπόν πως επειδή δεν έχεις διαβάσει πάρα πολλά πράματα μάλλον, αν η Λάίτ έδινε λίγη έστω σημασία σε όσα της έχω πει και εγώ και άλλα μέλη, σήμερα δε θα ήταν βορά εδώ μέσα στα όρνεα - με αρχηγόπουλο τον τύπο που... δεν είναι μέλος, αλλά απ\' ό,τι φαίνεται παρότι βγάζει μάτια το θέμα τελικά λίγοι το βλέπουν - κι ούτε θα είχε εκτεθεί τόσο πολύ και άδικα. Και εξ\' αιτίας όλων εσάς, και εξ\' αιτίας του ότι μιλάει με τον πάσα ένα και τον εμπιστεύεται. Να προσέχεις λίγο στις αναφορές σου λοιπόν.
Όσο για τα υπόλοιπα που είπες, αν ισχύουν, - εσείς είστε επίσης υπεύθυνοι που τα δημοσιοποιείτε - σε μένα προσωπικά είναι πολύ χρήσιμα. Αλλά δε θα δημοσιοποιήσω το γιατί. Ίσως μόνο εκεί που χρειάζεται να τα μεταφέρω. Θα έλεγα να κλείσετε το θέμα, και να ζητηθεί και καμιά συγγνώμη στη Λάϊτ... αν έχετε υπόψιν σας την έννοιά της βέβαια...
ναι εχω ψυχωση ελα να με δειρεις βρε ντεμγκαλ να με κανεις να μην εχω
Quote:
Originally posted by -DEMGAL23-
αντε για να μην πω και τι ειχα δει στο τσατ με την λαιτ για το ποιος σε πηδαει απο εδω μεσα και σου πω εγω.εχε χαρη που σεβομαι το παλικαρι...
ναι ρε με γαμουσε ο κρινο κανενα αλλο προβλημα?
επιτρεψτε μου σαν παλαιοτερος σε αυτο τον χωρο,
εστω και αν ειμαι εκτος,
το οτι βρισκετε ενα χωρο για να μπινελικωνεστε,
αυτο ασχετως που ο χωρος εχει γινει μπουρδελο που ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει,
κανετε μπουρδελο και τις ψυχες σας,
ο καθενας προσθεντας ενα κομματι απο την σαρκα του.
Στην τελικη,
τοσο για πεταμα εχετε τον εαυτο σας?
Να ποιος τα λέει ύστερα λές οτι φταίμε εμείς....Quote:
Originally posted by olgaki82
Quote:
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
ναι ρε μπορει να χω αρρωστια ειναι?το δικο σου ακριβως προβλημα αν εχω ψυχωση πιο ειναι?
Quote:
Originally posted by janet
Να ποιος τα λέει ύστερα λές οτι φταίμε εμείς....Quote:
Quote:
ρε συ τζανετ,
το βουλωνεις τωρα η οχι?