Ροκ εγώ είπα εν αγνοία της,άμα διάβαζες τα προηγούμενα (αυτά που λέει η Θεοφανία κυρίως) θα καταλάβαινες. Γι'αυτό λέω χωρίς να το μελετήσει. Όσο για τους άντρες μακάρι να ήταν όπως τα λες αλλά εγώ έτσι έχω δει.. :(
Printable View
ναι ειμαι καλα τωρα ετρεξα πανω κατο και επιτοπου στο σπιτι χαχαχ.με ποναει ακομα και ολος ο δεξιος ομως ,
Πανικούλα ελπίζω να ηρέμησες. Περαστικά από μένα.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως όσες δεν βρίσκουν γκόμενο ή τους φτύνουν οι γκόμενοι κάθονται και βρίζουν τους άντρες και βγάζουν όλα τους τα κόμπλεξ. Το έχω προσέξει και από τις πρώην μου.
ευχαρηστω παιδια.ευτηχως κοιμηθηκε και ο μικρος γιατι με ολα αυτα ειναι τρομερα δυσκολο να εισαι και μαμα και μονη να μεγαλωνεις παιδι.
ολη εμρα σημερα εγω ποναγα και ο μικρος ολο κατι ηθελε και ολο μπλα μπλα μπλα μου ρθε να παρω τα βουνα χεχεχε.
insect εσυ γιατι εφτυσες γκομενα?να καταλαβουμε δηλαδι.
σου εκατσε και μετα εχασε το νοημα?
αναισθησιας αισαι μαλλον.για πες μας οταν μια κοπελα την ριξεις και μετα σου δειχνει ενδιαφερον εσυ ξενερωνεις?και αν ναι γιατι?
Δεν θα "την έπεφτα" σε κάποια που δεν θα ήθελα να μου δείξει ενδιαφέρον... δεν ξέρω αν με πιάνεις.. πως λειτουργώ εγώ τουλάχιστον.
Ναι αλλα εμεις εδω λεμε για τους αντρες που μολις πηδηξουν την κανουνε.
Καλά κάνουν. Αν το έκαναν όλοι αυτό θα είχαμε λύσει το πρόβλημα του υπερπληθυσμού του πλανήτη...
και τώρα που το σκέφτομαι και οι ομοφυλοφυλία παίζει να έχει δημιουργηθεί από τους κρατικούς οργανισμούς για να μειωθεί η αναπαραγωγή στα προχωρημένα κράτη αφού όπως θα έχεις διαπιστώσει όταν αυξάνεται πολύ ο πλυθισμός φτωχαίνει ένα κράτος.
Kαι εμεις καλα κανουμε και σας λεμε μ@λ@κες.:P
Τι να σου πω, το λατρεύω το σεξ όπως όλοι αλλά αν το μόνο που κάναμε ήταν σεξ σκέψου πως θα είμασταν πανικούλα...