κοιτα το ψυγειο σου........
(εχω λιωσει παντως!!)
Printable View
Ρε κοιτα τα χαλια σου κ κανε κατι πιο ουσιαστικο απ το να ασχολεισαι μαζι μου.. μεγαλη αξια μου δινεις...
(εμενα δεν με πειραζει παντως, κ θα σε παρακαλουσα εκ βαθεων επειδη σε εχω συμπαθησει κ δεν μπορω χωρις την υπαρξη σου πλεον, να μην με απαξιωσεις, σε εκλίπαρωωωω....τι θα κανω χωρις εσενα μου λες?? πως θα ζησω, θα πεθανω απο τη μελαγχολια... μη φυγειςςςς θα μεινω ολη νυχτα στην πορτα σουυυυυ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε αντε πανε βρες καμια της ηλικιας σου να ξεσυνεριστεις την ειδες κ καπως, στα αρχιδια μου ο,τι λες χεστηκα, τωρα στενοχωρεθηκα πολυ με αυτα που μου ειπες, θα βαλω το σκυλο μου να κλαει....
(μην διανοηθεις να μην μου απαντησεις , ετσι ??)
αντε αναμενω εναγωνιως τη συνεχεια !!!
Ξωτικό την πάτησες!
τώρα μπήκες στη λίστα των χοντρων αποτυχημένων ηλικιωμένων που ζηλεύουμε τα νιάτα, την εξυπνάδα, τη μόρφωση, (ναι, έχει πέντε πτυχία και είναι μόλις είκοσι, μας το έχει πει και αυτό), της λακρυ.
Βοήθεια σου.
Παλι καλα που εισαι κ εσυ κ εχω καποιον να ασχολουμαι, χαλασε κ ο καιρος κ δεν μπορω να παω για μπανιο.. να σαι καλα, σε ευγνομωνω εκ βαθεων που ασχολεισαι μαζι μου.... νιωθω πολυ σημαντικη να ασχολειται μαζι μου μια τοσο σπουδαια προσωπικοτητα....
Πιστεψε με κοκκαλο δεν θα γινεις ουτε στα ονειρα σου....
Ενα θα σου πω Ξωτικό...
Μετά από τόσα χρόνια εδώ είσαι η ΠΡΩΤΗ που κατάφερες να μας κάνεις να μη γράφουμε, παρά μόνο να απολαμβάνουμε...:ΡΡΡΡΡ
το μηνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Το μήνυμα εχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.